Fluturasi de martie-aprilie 2011 (102)
Raspunsuri - Pagina 6
Deea99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish madutza baga si eu sunt activa yasmi iti dau acum pm cu messu meu! si fetelor, va rog...faceti-va cont pe facebook:) s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
eu nu am ..da nici nu stiu sa imi fac..si cum sunt lenesa de pus pozi..nici atat
insa zilnic primesc in mail ca sunt invitata de anumite persoane
eu nici pe mess nu vb...desi calculatorul e deschis de la 7.30 pana la cat sta ultimul la el
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic
scrish spune:
deea, imi pare rau pt ce ai patit...si pe mine ma batea gandul sa beau niste vin acum de sarbatori...nu mult, dar asa de gust, ca tare imi e dor...
s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
bb_yasmi spune:
deea inseamna ca al meu e asa agitat non stop de la alcoolul din panetone??
noi ii vedem piciorusele prin burta....funduletul...spatele... uneori parca ii ies unghiile de la picioare prin burta si asta nu o data/de 2 ori pe zi......atat cred ca face pauza :))) deci vine inca un bb duracell :))
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!
Deea99 spune:
ai mai Scrish, acum nu te speria si tu..tu poate tii la bautura..eu nici inainte de sarcina nu beam...poate doar asa un pic de vin alb cu cocacola
asta rosu cred ca a fost prea tare pt mine
si l-am si dat ceva in clocot deci l-am mai intarit putin
baut repede si cald
hai ca mor si eu de ras acum..da ieri eram de plans....
mai stii mai Yasmi ca de la panetone se agitza bebelu
fina mea cand nu mai simtea fata baga doar un cub de ciocolata si grasana incepea sa se agite...acum stiu peste cateva saptamani , daca nu stunt multumita de sofica cum se misca..bag o busuioaca
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic
alina06st spune:
Fetelor, cum se numea crema aceea pe care voiati voi sa o luati din farmacie pt sani? Ieri medicul de familie mi-a spus ca ar trebui sa incep sa imi masez sfarcurile. Sa dau cu putina crema si sa trag usor ca si cum ar suge copilul . Asa se face??? Stiu ca a fost la un moment dat o discutie despre o crema. Sa caut si eu maine.
in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
deea ce chef de vb ai in seara asta!! asa imi place!! . la mine nu functioneaza cu dulce....pt ca am mancat tot timpul dulce...
AMR 9 sapt!!!!!!!!
madutza_bra spune:
alina, era crema cu lanolina pt sani. Parerea mea este ca e muult prea devreme pt tine sa incepi masajul sanilor, el este recomandat in ultimele 1-2 luni de sarcina. masajul sanilor poate da contractii.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana
AMR 9 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Fetelor, cum se numea crema aceea pe care voiati voi sa o luati din farmacie pt sani? Ieri medicul de familie mi-a spus ca ar trebui sa incep sa imi masez sfarcurile. Sa dau cu putina crema si sa trag usor ca si cum ar suge copilul . Asa se face??? Stiu ca a fost la un moment dat o discutie despre o crema. Sa caut si eu maine. in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel. Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
eu folosesc GARMASTAN. faci un masaj usor....pt ca oricum nu ai cum sa faci ca si cum cr suge bebe si nici nu e bine sa masazi prea tare pt ca iti poti provoca contractii.
dupa dus mai sterge sfarcul cu un prosop uscat.
se recomanda din luna a7-8.
AMR 9 sapt!!!!!!!!
bb_yasmi spune:
dar un masaj usor-usor, doar ca sa intre crema in piele in are ce rau sa faca. si
AMR 9 sapt!!!!!!!!
scrish spune:
deea inainte de sarcina tineam zdravan la bautura :))) de cand am aflat ca sunt gravi insa nu am mai pus nici o picatura in gura, cred ca daca as bea acum 3 guri de busuioaca pic sub masa sau rad ca fraiera nonstop
s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!