Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

racusor, m-ai pus pe ganduri cu viermisorii... noi avem niste prieteni care tot timpul se plang ca ii dau fetitei tratament pt viermi, eu i-am facut Elisei copro dar nu i-a iesit nimic. Oare sa-i dau ceva naturist asa, preventiv? Voiam sa te mai intreb daca gengigel l-ai luat de pe net sau din farmacie. Eu nu am gasit nici intr-o farmacie, la noi monopolul il detine calgelul (injectie la picior de lemn). Sanatate Ardeiului frumusel, grasunel si pofticios!

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

la din astea cu chestii naturiste gasesti, dar si la helpnet. eu am luat si de la un magazin bio, care are si chestii de bebelusi.

mai nu stiu daca se ia preventiv,noi mergem pe homeopate.

multumim!!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

isa sa cresti mare si frumoasa
la cat mai multe lunite

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

racusor, m-ai pus pe ganduri cu viermisorii... noi avem niste prieteni care tot timpul se plang ca ii dau fetitei tratament pt viermi, eu i-am facut Elisei copro dar nu i-a iesit nimic. Oare sa-i dau ceva naturist asa, preventiv? Voiam sa te mai intreb daca gengigel l-ai luat de pe net sau din farmacie. Eu nu am gasit nici intr-o farmacie, la noi monopolul il detine calgelul (injectie la picior de lemn). Sanatate Ardeiului frumusel, grasunel si pofticios!

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

la din astea cu chestii naturiste gasesti, dar si la helpnet. eu am luat si de la un magazin bio, care are si chestii de bebelusi.

mai nu stiu daca se ia preventiv,noi mergem pe homeopate.

multumim!!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

eu stiu ca se paote face tratament si preventiv cu naturiste...de 2-3 ori pe an...i-am facut lui Eric cu Nikvorm, care cica e bun pt mai multe tipuri de paraziti(in cazul in care nu stii exact ce tip de crocobaur are copilu)...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

isa sa cresti mare si frumoasa
la cat mai multe lunite

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

mirela, pupam familia ta frumoasa! ce mai fac motaneii? au rabdare pana-n ianuarie? cred ca tu esti tare obosita dar, lasa mami, putin mai e

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello
off..andreea,multa santate va doresc! stiu ca e groaznic sa fiti toti raciti.doamne da sa nu ia si filip. micu meu se fornaie pe la sfarsit, cd ne mai vindecam noi restu.
aaa..zi si mie de nikvorm asta, cum se da, cat..vreau si eu pt stefan.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Ceau fetelor,
sper ca rori delfinasi sunt bine si sanatosi
noi am inceput diversificare , am ajuns la mere rase, ieri am bagat si putina para , dar pe zi nu stiu din ce cauza i s-au inrosit degete si umflat putin, asa ca azi am revenit la mar simplu.
voi cand incepeti sa le dati apa?????????? si de care?
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

racusor ,multa sanatate lui Andrei
La multi ani fericiti alaturi de cei dragi, Puiut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu ii dau apa plata izvorul alb, nefiarta! Daca ati inceput diversificarea trebuie sa bea si apa, dar nu stiu sa-ti zic o cantitate, dar te poti orienta sa aiba si buzele umede permanent (asa imi spunea dr-ita), intre mese in special.

Isa e gustoasa si dulce!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

La Multi Ani Isa, sa fi in continuare la fel de dulcica, cuminte, frumoasa si mancacioasa, sa o bucuri pe mamica ta!
La Multi Ani Puiutz drag, sa ai numai bucurii si liniste in casa, veselie si sa iti mearga totul bine, inclusiv cu munca voastra!
Eladeea, sa va treaca raceala.
Racusor, pe Andrei sa va mearga tratamentul si sa scapati cat mai repede de ei. Noua pana acum ne-au iesit bine analizele la Euroclinic, dar intr-adevar mai des am facut la Synevo, cateodata la Sanador si cateodata la med de fam care nu stiu la ce lab le trimitea. Ii povesteam mamei patania voastra cu viermisorii si imi zicea ca isi aduce aminte de cand eram eu mica ca ii zicea unchiu meu- med pediatru (nu de fam.) ca viermisorii-giardia ies greu la analize, ca trebuie cateodata sa le repeti de multe ori; dar motivatia nu si-o mai aducea aminte.

Da, subscriu si eu, med de fam nu e med pediatru. Noi avem separat medicii pediatrii, desi cu med de fam ne intelegem fff bine, suntem oarcecum prieteni si sta f aproape de noi, poate trece oricand pe la noi, ne vizitam. Dar chiar si ea a zis ca med pediatru e altceva, ea poate sa ne dea doar sfaturi generale, sa ii faca un vaccin, sa o vada asa in mare...

Aelita, eu iti multumesc ca ai pus mes alea triste, cu copilasi bolnavi. Pe mine ma face inca odata in plus sa realizez cat de fericita si norocoasa sunt. Da, nu imi face placere sa citesc lucruri triste, dar o fac pt a-i multumi inca odata lui Dzeu pt ce mi-a dat, pt a-l ruga sa ne fie asa in continuare. Si citesc pt ca vreau sa dau o mana de ajutor, ar trebui tot timpul sa citim chiar daca e trist, chiar daca ne sperie gandul si chiar daca nu avem bani si 10 lei daca ar da fiecare, dar fiecare care primeste un astfel de mesaj poate poate..... Noi mereu donam si ne rugam la Dzeu pt ei si pt parintii lor. Sotul a avut o mare fericire anul acesta, a donat o suma mai mare prin firma lui catre o fetita bolnava de leucemie, care pana la urma a fost operata in strainatate si operatie este un succes. A primit un mail de multumire si ziua aia a fost minunata pt el, a venit acasa atat de incantat ca a putit sa ajute. Cand imi poveste aproape ca ii dau lacrimile.
Asa ca am dat click pe linkurile trimise de Aelita, si la aceea fetita si pt copii de la Fundeni, si am donat cate ceva.
Nu trebuie sa ucidem speranta unor oameni prin frica noastra de a nu ne intrista/inspaimanta citind un subiect si asa cum am zis poate orice leut care il pot strange e un pas spre o sansa

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

mov, draga, si eu am inceput diversificarea de 1 luna. dimineata si seara ii dau laptic, in rest ii dau evei mar si/sau para rasa cu branzica, apoi pireut de legume si seara cereale cu lapte, de la Nestle. dar nu prea vrea apa (de la robinet, fiarta si racita) si nici ceiut intre mese sau la finalul vreunei mese.

eu incerc de fiecare data, dar nu tine. a, iar de buze umezite......le are tot timpul...de la balute :))

Mergi la inceput