Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
bumblebee spune:
Eu stiu ca postul se termina in prima zi de Craciun... Poate gresesc, dar eu asa am tinut pana acum (atunci cand am postit), inclusiv Ajunul.
Ilinca, asa si eu, ma gandesc ca Dumnezeu le vede pe toate, daca pot si mi se pare ca e ok, dau.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
Mycya spune:
LA MULTI ANI PUYUTZ!!!! sa fii sanatoasa , fericite si multe multe bucurii sa ai alaturi de bebelusul vostru
LA multe lunite si sarbatoritelor de astazi, sa cresteti mari si sanatoase Iza, si cele doua Iulia
Crispro eu stiu ca postul se tine pana la 12 noaptea,toata ziua de 24 si dezlegare la toate bunaturile este pe 25 .
Mami de Andra Maria 02.08.2010
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Fetele, pls help... 24 dec pica vinerea, e zi de post... cum se tine? ca as vrea sa tin , ca pana acum, dar ma gandesc ca seara facem masa, in familie.. am voie sa mananc??? mancarea pe care o gatesc o va gusta sotul.. dar nu stiu cum se procedeaza vineri seara... sau se tine postul pana la o anumita ora? sau nu se tine deloc??? habar nu am... daca stiti careva, va rog sa imi spuneti... multu... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
postul tine pana pe 24 decembrie la ora 24. De obicei nu se mananca nici dupa 12 noaptea ci frumos ar fi ca masa de Craciun sa fie luata in familie dupa ce se vine de la slujba de la biserica din prima zi de Craciun. E greu cand familia tine altfel...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
crissy77 spune:
La noi in zona postul se sfarseste cand te trezesti in prima zi de Craciun. Zic asta pt ca noi de multe ori nu terminam mancarurile pana pe 24 dec. la ora 24
Cel mai frumos e de Pasti cand mancam abia cand se intoarce socrul cu bucatele sfintite de la biserica (traditia zice ca cel mai in varsta barbat din familie merge cu cosul la sfintit, insa bunicul e slabit si nu mai poate).
Faza: invatam colide ca anul asta merge tati cu ea la colindat, pe la cunostinte. Ea stie de la gradi "Domn, domn, sa-naltam". Bun... O canta de vreo cateva ori, o stie bine. La fina trage concluzia trista ca ei ii plac iepurasii, mai sa planga. Asa ca suntem in cautare de noi colinde
Acum o invata tat'su colinda pt bicu (socru'mio)
"Colinda-colinda
Baga vaca-n tinda
Si da-i fan sa roada
si-o pupa sub coada"
E dus cu pluta asta al meu
bumblebee spune:
citat din mesajul lui crissy77 Acum o invata tat'su colinda pt bicu (socru'mio) "Colinda-colinda Baga vaca-n tinda Si da-i fan sa roada si-o pupa sub coada" E dus cu pluta asta al meu Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
rodyka spune:
citat din mesajul lui crissy77 Faza: invatam colide ca anul asta merge tati cu ea la colindat, pe la cunostinte. Ea stie de la gradi "Domn, domn, sa-naltam". Bun... O canta de vreo cateva ori, o stie bine. La fina trage concluzia trista ca ei ii plac iepurasii, mai sa planga. Asa ca suntem in cautare de noi colinde Acum o invata tat'su colinda pt bicu (socru'mio) "Colinda-colinda Baga vaca-n tinda Si da-i fan sa roada si-o pupa sub coada" E dus cu pluta asta al meu |
exact prin fazele astea am trecut si noi cu colinzile , intai cu dragalasul de iepuras si apoi cu vaca . acuma vrea sa invete colinda Denisei (m-asteapta bunicu-n poarta), dar eu nu pot sa o cant ca ma ia plansul...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun
aelita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
postul tine pana pe 24 decembrie la ora 24. De obicei nu se mananca nici dupa 12 noaptea ci frumos ar fi ca masa de Craciun sa fie luata in familie dupa ce se vine de la slujba de la biserica din prima zi de Craciun. E greu cand familia tine altfel... Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
pe 25 e ziua soacrei,deci oricum mergem la ea la pranz.(pe vremuri era mama aici ,si mergeam la ea,acum e soacra si mergem la ea,mama s-a intors in Ro de cativa ani).
eladea2005 spune:
fetelor, multam de gandurile bune...doamne ajuta...Eric e mai binisor...adica febra e undeva la 37.4...sper s-o tinem sub control asa...curge nasucul, bagam aspiratorul, e jaleeee...plange cand il vede...uffff... e mai usor cu ei mici decat atunci cand sunt mai marisori... eu tusesc ca o magaritqa...ma daore capu de la atata tuse...mama ei... dar na...scapam noi si de asta...
va pe toate virtual, ca asa macar nu imprastiem virusii...
crissy, e mortala Elise a ta...sa stii ca si Eric e mare figura...nu suporta sa auda cantandu-se LA MULTI ANI ca se pune pe plans...nici de ziua lui n-am cantat tocmai din acest motiv... totusi, cand a venit tortul am zis cu totii LA MULTI ANI si s-a apucat de plans de numa numa...
PUIUTZ, MAMI, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!
LA MULTE LUNITE SI PRIMEI DELFINASE CARE A FACUT CUNOSTIINTA CU LUMEA NOASTRA!!! ISA, SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA AI O VIATA FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI!
ref la cazurile umanitare...e fff greu...si eu citeam f des despre ele si ma puneam pe plans de fiecare data...am donat banuti atunci cand am putut...pt mai multe cazuri...si cel mai tare am sustinut cauza Soniei, paote ati auzit de ea...am donat atat eu cat si familia si prietenii mei de la care am steans sume consistente...
am donat si hainute, jucarii...si o sa mai dau cu drag atunci cand o sa pot...pt ca nici nu vreau sa-mi imaginez ce inseamna sa strangi bani contra cronometru pt copilul tau...
otilia, mortala Iulia grasunica... asa e si Filip...din cauza ca nu e lungut, e mai plinut cu multe cute... ce fete frumaose ai..si cum seamana toate intre ele...si ele cu tine...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
tina_80 spune:
citat din mesajul lui crispro Fetele, pls help... 24 dec pica vinerea, e zi de post... cum se tine? ca as vrea sa tin , ca pana acum, dar ma gandesc ca seara facem masa, in familie.. am voie sa mananc??? mancarea pe care o gatesc o va gusta sotul.. dar nu stiu cum se procedeaza vineri seara... sau se tine postul pana la o anumita ora? sau nu se tine deloc??? habar nu am... daca stiti careva, va rog sa imi spuneti... multu... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
vineri e zi de post(poti tine si post negru), sambata ar tb sa mergem la biserica si tocmai la pranz sa manaca de dulce...eu asa stiu!
Sarbatori fericite!
rodyka spune:
aelita, baby78, mycya, eladea, Isa va pupa dulce , dupa ce se trezeste!
azi a papat mititica avocado cu banana, s-a strambat la primele 2 lingurite, dar apoi intindea gurita ca un pui de vrabiuta... si la final am lasat-o sa-si bage degetele in borcanel sa probeze , rezultatul
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun