Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 2
michelle1981 spune:
Eladea - ce frumos sta puiul tau in fundulet
Si daca vreti sa vedeti www.youtube.com/watch?v=oRgm75GCPYU" target="_blank">Iasul luminat de sarbatoare
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
michelle1981 spune:
Dragaica - salata boef, salata de vinete, crema de branza cu verdeata (astea sunt clasice), daca vrei ceva mai sofisticat sunt tot felul de retete de cocofixuri gen pepene galben cu jambon si altele
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Eladea - ce frumos sta puiul tau in fundulet Si daca vreti sa vedeti www.youtube.com/watch?v=oRgm75GCPYU" target="_blank">Iasul luminat de sarbatoare ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! |
Noroc cu tine ca mai vad si eu Iasul meu drag.
Abia astept la anu sa vin la Iasi, sa ma plimb prin gradina Botanica, sa le arat feciorilor pe unde-si facea veacu parintii lor in studentie.
Arata superb.
un pupic pentru tine
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Dragaica spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Dragaica - salata boef, salata de vinete, crema de branza cu verdeata (astea sunt clasice), daca vrei ceva mai sofisticat sunt tot felul de retete de cocofixuri gen pepene galben cu jambon si altele ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! |
cocofixuri
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui ilinca79 ooana, oare tu ziceai ca ai luat parfumuri de pe site-ul strawberry, ai comparat sticla, ambalaj cu ce aveai original si a fost ok? multumesc Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
da am luat de mai multe ori...sunt originale!
dar am descoperit si mai bune la pret pe aoro.ro
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
mixchelle, frumos orasul tau... si Clujul arata bine...eu zic ca se putea si mai bine, da na...e criza...
multu tuturor de vizionare si comentarii...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ilinca79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
da am luat de mai multe ori...sunt originale! dar am descoperit si mai bune la pret pe aoro.ro Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
multumesc ai cumparat si de pe aoro? nu stii dureaza mult livrarea? acuma m-am trezit si eu sa iau cadouri de Craciun
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
senty_mary spune:
fetele o sa ziceti ca sunt plecata cu capu' da nu ma mai pott opri din plans. am stat 10 min cu Andrei sa adoarma si am dat pe Acasa la TV si erau Povestiri adevarate si au aratat doi gemeni de numai 1 luna care au degerat de frig in casa .
si proasta de ma-sa(scuzati expresia) a dat un raspuns foarte edificator. cica "da ce vina am eu ca au fost -10 grade afara".
eu as lasa-o si pe ea sa doarma la -10 grade sa vada cum e
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ilinca79
multumesc ai cumparat si de pe aoro? nu stii dureaza mult livrarea? acuma m-am trezit si eu sa iau cadouri de Craciun Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
da am comandat
daca au pe stoc in 2 zile chiar ieri a venit un pachet
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
AVEM PRIMUL DINTISOR!!!!!!!!!!!
YUHUUUUUUUU
Numai tati e suparel ca nu a fost aici, dar la nr.2 vom fi toti 3.
Eladea, ce sa mai, maine poimaine o ia la pas.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4