Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 3
giorgia23 spune:
eladea da ce bine sta el in fundulet...la fel ca Antonia...se vede ca/s nascuti in aceeasi zi
Alina felicitari pt dintisor
Si la noi s/a uitat pediatra si a zis ca inca nu o sa/si faca aparatia dintisorii...mi/a mai zis sa alaptez cat mai mult...cica daca s/ar putea pana la 2 ani...ca e recomandat mai ales in cazul dermatitelor
bumblebee spune:
Eu nici nu ma gandeam ca-i iese ceva acum, gingia nu a fost inflamata, umflata, rosie, nimic! Ca el cu balutele e de pe la 2 luni, ciufutel, na, ca asa suntem noi, a fost urlacios lately, dar a mai fost asa ocazional...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
maurice spune:
carla
Maurice am gasit mes,ai mei nu au pus nimic in greutate in 3sapt!si de aceea intentionez ca de sapt viit sa incepem diversificarea.
inca sunt in dilema daca sa le dau cereale sau nu,desi le-ar face bine si la tranzit,la tot
pupam fetita papacioasa
apropos de care cereale dati voi?
Denisa, noua ne-a sugerat pediatra sa-i dam cereale, cand a implinit 4 luni, am mai "riscat"un pic si am decis sa nu-i dam inca, in schimb i-am dat lapte praf Topfer completare, si am ales bine, a luat in 13 zile 600 grame, azi am vorbit cu pediatra si era uimita cat de repede si-a refacut rezervele, asa incat a decis sa mai asteptam pana la 5 luni cu cerealele.
Asa ca nu am apucat sa studiem piata cerealelor, doar am vazut ca sunt enorm de multe.
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee AVEM PRIMUL DINTISOR!!!!!!!!!!! YUHUUUUUUUU Numai tati e suparel ca nu a fost aici, dar la nr.2 vom fi toti 3. Eladea, ce sa mai, maine poimaine o ia la pas. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
bravooooooooooooooo
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Giorgia, tocmai ce vin de la farmacie si m-am uitat si eu la Humana Milkzucher, dar nu l-am luat pt ca nu au stiut alea sa-mi spuna cum se da...Daca sti tu, nu-mi spui si mie? Se pune in lapte? Se face cu apa?
Bumblebee, felicitari pt primul dintisor!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
sofie-iubi spune:
citat din mesajul lui bumblebee AVEM PRIMUL DINTISOR!!!!!!!!!!! YUHUUUUUUUU Numai tati e suparel ca nu a fost aici, dar la nr.2 vom fi toti 3. Eladea, ce sa mai, maine poimaine o ia la pas. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
Felicitari! ce moment minunat...de abia asteptam si noi
sofie-iubi spune:
citat din mesajul lui senty_mary fetele o sa ziceti ca sunt plecata cu capu' da nu ma mai pott opri din plans. am stat 10 min cu Andrei sa adoarma si am dat pe Acasa la TV si erau Povestiri adevarate si au aratat doi gemeni de numai 1 luna care au degerat de frig in casa . si proasta de ma-sa(scuzati expresia) a dat un raspuns foarte edificator. cica "da ce vina am eu ca au fost -10 grade afara". eu as lasa-o si pe ea sa doarma la -10 grade sa vada cum e Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010) |
Draga Senty_mary, este foarte emotionant intr-adevar, suntem mult mai sensibile acum cand este vorba de copii. eu am izbucnit in plans inainte sa se anunte ca au murit bebelusi la Giulesti, numai la gandul ca au fost in pericol.
adrianaBuc spune:
bumblebee, felicitari pentru dintisor!
Eladea, ce frumos sta el in fundulet.
georgia, e bine sa alatezi cat mai mult, dar sincer nu cred ca are vreo legatura cu dermatita. Parerea mea! Eu nu mai alatez decat rarut, iar dermatita noastra e pe duca.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
giorgia23 spune:
Paula mie mi/a zis ca pot sa/i dau in lapte sau ceai si pt inceput sa/i pun o lingurita...apoi dk nu da rezultate mai crestem doza
Adriana eu zic ce mi/a zis...azi am tot citit despre dermatita asta...si in f.multe articole am gasit chestia cu alaptatul...o fi sa nu adevarat habar nu am...voi cum ati scapat de ea?
bumblebee spune:
Am sunat bunici, nanute
Suntem bucurosi si va multumim si va trimitem pupici! Eu si Colt Alb
Cei mai multi copii alaptati sunt mai putin alergici, comparativ cu cei care nu au fost alaptati natural, zic si eu ce-am auzit.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4