Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, lui Victor ii ies dintisorii de jos si nu are nicio roseata, umflaturi, nik!!!
Am sa incerc sa pozez, va sa vezi.

Eladea, valeu... mai rau? Offf, poate de-acuma nu-si mai face de cap raceala si o sa se simta Eric mai bine. Filip nu are nimic?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Otilia, ai niste fete tare frumoase! Anei i se potriveste rolul de regina, ea era sefa!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Intru repede sa ii urez delfinasei sefe la multe lunite!!!! sa fii sanatoasa Iza draga, sa fii mereu asa cuminte si frumoasa!!!

La multe lunite celor doua Iulii, sa fiti sanatoase!!

La multi ani Puiutz!!! sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de familia ta frumoasa si puiul tau sa fie sanatos si el si sa creasca mare!!

Andreea sanatate multa

revin...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Intru repede sa ii urez delfinasei sefe la multe lunite!!!! sa fii sanatoasa Iza draga, sa fii mereu asa cuminte si frumoasa!!!

, cica "delfinasa sefa", ce ma distreaza!! pai da, ca si in casa, ea e sefa acuma

pupam si noi delfinasul-sef

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

otilia, ce frumos! ca-ntr-o poveste, si Iulia asortata cu fetele...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua delfinariu,

La multe lunite sarbatoritelor zilei: Isa, Iulia se arissa si Iulia de mousel! Sa fiti sanatoase si cuminti fetite dragi!

Ma bucura tare sa vad la mamicile noastre preocupari de a darui si celor care se confrunta cu greutati. Un si o pentru fiecare.
bumblebee, sa stii ca si al meu sot e circumspect cand vine vorba de a da bani, gandind-se daca chiar ajung unde trebuie. Eu in general (desi nu reusesc totdeauna ) incerc sa nu ma prea gandesc la asta, si zic ca datoria noastra de crestini este sa-i ajutam cum si cat putem pe cei care au nevoie, si daca ei se pretind a fi ceea ce nu sunt, Dumnezeu oricum vede.

Sa aveti o duminica cat mai placuta!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele, pls help... 24 dec pica vinerea, e zi de post... cum se tine? ca as vrea sa tin , ca pana acum, dar ma gandesc ca seara facem masa, in familie.. am voie sa mananc??? mancarea pe care o gatesc o va gusta sotul.. dar nu stiu cum se procedeaza vineri seara... sau se tine postul pana la o anumita ora? sau nu se tine deloc??? habar nu am... daca stiti careva, va rog sa imi spuneti... multu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetele, pls help... 24 dec pica vinerea, e zi de post... cum se tine? ca as vrea sa tin , ca pana acum, dar ma gandesc ca seara facem masa, in familie.. am voie sa mananc??? mancarea pe care o gatesc o va gusta sotul.. dar nu stiu cum se procedeaza vineri seara... sau se tine postul pana la o anumita ora? sau nu se tine deloc??? habar nu am... daca stiti careva, va rog sa imi spuneti... multu...

si eu m-am gandit la asta mai demult, dar si daca nu ar fi vineri, in ajunul Craciunului intotdeauna am mancat de dulce... cred ca postul se tine pana joi, sau nu?! noi am tinut toate miercurile si vinerile din postul asta, dar in ajun cred ca nu mai pot, ca nu are cine sa mi le guste, si masa de Craciun noi o incepem in ajun, cu sarmalutele care fierb si miroase in casa a prajiturele si a de toate, ca afara nu miroase a iarna, poate doar a ploaie

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sa cresteti mari si sanatosi :
Hannah Isabeladelfinasa sefa !!!! 6 lunite !!!

Iulia (Arissa)

Iulia (Mousel)

Puiutz La multi ani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

LA MULTI ANI PUIUTZ MIC!!!!!!
La multi ani Isabela!!Domnisoara frumoasa!!
La multi ani si pt cele 2 Iulia!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput