Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Isa a fost maraita in toata dupa-amiaza, nu vroia decat la mine in brate, sa manance doar cu mine, sa se joace doar cu mine... asa ca tati a fost bucatarul azi, si mi-a facut si jumate curatenia . acum ne uitam cumintei la tv si mancam portocale...

noapte buna, delfinariu

dar, inainte de asta, va invit la prajiturica cu zahar caramelizat si banane, si un paharel de sampanie sau bere fa, ca deseara facem si noi 6 luni!!!

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Racusor drag -venim luni. Vroiam sa stiu detalii despre dr tau in cazul in care e nevoie de ceva cat suntem in buc. sa am la cine suna.
De stai in fundut - toata lumea cu exceptia Dr Hayde ( pediatru de aici) spune sa nu o las ca se taseaza vertebrele...nu as vrea sa isi faca rau.

Am facut aseara ciocolata - reteta de pe mail- a iesit cam tare - cred ca am caramelizat zaharul :(.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Iar ninge, nu am crezut ca ajung sa zic vreodata ca m-am saturat de zapada...dar cred ca de luni ninge aproape continuu...si nu-mi prea place sa-l scot pe Raul cand ninge, doar in brate, si cum s-a facut destul de greu...
Cristina, cred ca si eu am citit povestea aceea cutremuratoare. Dar mi-am promis ca nu mai citesc povesti triste, ca o zi intreaga dupa aceea nu mai sunt buna de nimic, imi vine sa stau doar cu Raul, sa ma bucur de el...
LA MULTI ANI PUIUTZ MIC!!!!!! Sa fii sanatoasa, vesela si sa ai tot ceea iti doresti de la viata!!
La multi ani Isabela!!O adevarata domnisoara frumoasa!!
La multi ani si pt cele 2 Iulia!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata
Iar ninge, nu am crezut ca ajung sa zic vreodata ca m-am saturat de zapada...dar cred ca de luni ninge aproape continuu...si nu-mi prea place sa-l scot pe Raul cand ninge, doar in brate, si cum s-a facut destul de greu...
Cristina, cred ca si eu am citit povestea aceea cutremuratoare. Dar mi-am promis ca nu mai citesc povesti triste, ca o zi intreaga dupa aceea nu mai sunt buna de nimic, imi vine sa stau doar cu Raul, sa ma bucur de el...
LA MULTI ANI PUIUTZ MIC!!!!!! Sa fii sanatoasa, vesela si sa ai tot ceea iti doresti de la viata!!
La multi ani Isabela!!O adevarata domnisoara frumoasa!!
La multi ani si pt cele 2 Iulia!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

La multi multi ani sanatosi, fericiti si de la noi!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

vesti la fel de proaste... Eric a avut fbra mae azi noapte, ier am icneput cu Nurofenul la 6 ore...azi noapte i-am pus felii de cartofi la talpute si pe frunte...astept sa se trezeasca sa vad cum mai e...uffffff... mi-e asa mila de el... de mine nu mai zic nik, ca nu asta e important pt mine acum...

Bambo, lui Eric i-am facut analizele de eozinofilie din sange...acoloa a iesit val mare...dar, din nefericire, in copro din kk ies fff greu sau deloc...asta e pb...

revin

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani Isa scumpa!!! Astazi ai 6 lunite!!! Are mama fetita mare! Sa fii sanatoasa in primul rand, si cuminte, si papacioasa, sa mearga usor diversificarea!!! Te pupa Vlad tare, tare!!!!

La multi ani papusa Iulia de Arissa, 5 lunite! Tot binele din lume sa ajunga la tine!

La multi ani Iulia de MOusel, pt 4 lunite! SAnatate multa si pupici si mai multi!

Eladea, of, dragul de Eric... sper sa fie mai bine azi... Filip e ok?

Ioi ce rau am dormit... am reusit sa adorm la 1 juma... la 5 juma s-a trezit VLad, i-am dat papa... si nu mai reuseam sa adorm... abia la 7 incepeau sa mi se inchida ochii... cand a inceput Vlad sa maraie, apoi sa planga... asa ca i-am dat suzeta... am adormit amandoi, la 8 iar trezire -suzeta, si la 9 trezire de tot... hai ca parca nu e chiar asa rau...

Pt ca nu iau cadouri nasilor si finilor, m-am gandit sa dau banutii aia unor copilasi cu nevoi... asa am ajuns sa citesc povestea de ieri... am mai dat peste alta, acum... sunt multi copilasi cu probleme, si e greu pt fiecare mamica... daca pe noi ne ravaseste in halul asta, si noi avem copii sanatosi, d'apoi mamicile lor... nu va mai intristez, nu va mai spun... poate reusesc o mica , mica, mica bucurie sa le aduc... of, de as avea bani garla... si saci intregi de sanatate....

PUIUT, mamica draga, iti urez cu toata caldura La multi ani!, sa fii sanatoasa , tu si familia ta, sa va bucurati de scumpul Raducu, sa ai parte de momente frumoase toata viata!!!

Duminica placuta, dragelor!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

paula, bumblebee, crispro, , multumim dragutelor

uram si noi toata fericirea din lume pentru mami Puiutz, ce varsta frumoasa , sa te bucuri din plin de ziua de azi si de toate cele care vor veni

pentru cele 2 Iulia frumoase, le asteptam pe mamicile lor sa ne colinde

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Pt ca nu iau cadouri nasilor si finilor, m-am gandit sa dau banutii aia unor copilasi cu nevoi... asa am ajuns sa citesc povestea de ieri... am mai dat peste alta, acum... sunt multi copilasi cu probleme, si e greu pt fiecare mamica... daca pe noi ne ravaseste in halul asta, si noi avem copii sanatosi, d'apoi mamicile lor... nu va mai intristez, nu va mai spun... poate reusesc o mica , mica, mica bucurie sa le aduc... of, de as avea bani garla... si saci intregi de sanatate....

noi in fiecare an de Craciun faceam donatii la Crucea rosie, sortam saci de hainute si jucarii pe care Maria nu le mai folosea... anul asta nici nu am desfacut sacii si cutiile cu jucarii, nici nu am avut timp sa le imprasti prin casa, si de-acum ma gandesc ca o sa le foloseasca Isa, asa ca incerc pe alta parte... am pus la semnatura si eu un link ptr cine vrea sa faca donatii, ptr a face cadouri copiilor de la sectia de pediatrie de la Fundeni. mi se face inima cat un purice doar la gandul de a sta de sarbatori in spital cu bb, d-apoi gandindu-ma la ce boli au saracutii, si cata putere tre sa aiba parintii aia ca sa mai spere...

_

Mergi la inceput

eladea, dragul de Eric... dar tu esti mai bine? Filip a scapat, mititelul? sotul e mai bine?

ooofff, cate intrebari pun!! sa va faceti bine repede!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata mamici!

La multi, multi ani fericiti alaturi de cei dragi, Puiut!!! Sa fi iubita!!!

LML scumpica Isa!!!

LML Iulia de Arisa!!!

LML Iulia de Mousel!!!

Sa cresteti mari si frumoase, fetite dragi!!!

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput