Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 16
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva A si a venit Sophie - are succes doar daca o tin eu. Daca o tin o roade si o ora, daca nu in 3 minute e pe jos. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Cand o sa reuseasca s-o prinda ai sa vezi ca-i nu-i mai da drumul
Raducu dupa ce roade la ea cu mare pofta, aprox 10 min incepe sa "de-a cu ea de toti peretii"...si-o da de cap de mi-e mila mie, de picioare si mai ales de grilajul de la patut
Sarbatori fericite!
giorgia23 spune:
Neata
Puiutz....multa sanatate si tot ce iti doresti
Isa...prima delfinasa care face 6 luni
celor 2 Iulia
Offf Racusor ce rau imi pare pt Andrei...dar macar bine ca ati gasit problema si acum puteti sa o remediati....si eu am avut giardia cand eram mica...lua toata fam pastile....si Antonia se trezeste noaptea plangand...offf incep sa ma intreb dk nu are si ea?
Eladea multa sanatate si sa va faceti bine repede
Btz am uitat sa/ti multumesc pt linkurile cu dermatita....am citit si m/a luat durerea de cap
Bambo da ce brad frumos ati facut
Am mai vrut sa zic cate ceva dar am uitat...revin cand imi aduc aminte
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m LA MULTI ANI PUIUTZ MIC!!!!!! Sa fii sanatoasa, vesela si sa ai tot ceea iti doresti de la viata!! La multi ani Isabela!!O adevarata domnisoara frumoasa!! La multi ani si pt cele 2 Iulia!! Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze sarbatori |
La Multi Ani
La Multi Ani
La Multi Ani
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Racusor, multa sanatate puiutului. sa scape repede de chin.
Eladea, multa sanatate lui Eric. Si tie si sotului si sper sa fenteze Filip raceala. Poate ia de la tine anticorpi si scapa.
Un dulce pentru toti delfinasii bolnaviori!
Si noi am fost sambata la pediatru. I-am povestit cum mancam si cum ne maraim si cum nu dormim bine noaptea. Chiar i-am sugerat ca ar fi de la burtica... Ne-a zis ca e de la dintisori si de la programul de masa (mese dese). Ne-a dat unda verde la diversificare, pe acelasi plan. Mi-a spus ca pot sa astept pana la 6 luni, daca am rabdare cu mesele dese, pentru ca Natali a luat 900 g in ultima luna. In rest stam foarte bine. Avem 65 cm si 7,8 kg.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
noi in fiecare an de Craciun faceam donatii la Crucea rosie, sortam saci de hainute si jucarii pe care Maria nu le mai folosea... anul asta nici nu am desfacut sacii si cutiile cu jucarii, nici nu am avut timp sa le imprasti prin casa, si de-acum ma gandesc ca o sa le foloseasca Isa, asa ca incerc pe alta parte... am pus la semnatura si eu un link ptr cine vrea sa faca donatii, ptr a face cadouri copiilor de la sectia de pediatrie de la Fundeni. mi se face inima cat un purice doar la gandul de a sta de sarbatori in spital cu bb, d-apoi gandindu-ma la ce boli au saracutii, si cata putere tre sa aiba parintii aia ca sa mai spere... _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sa-l ajutam pe Mos Craciun |
si noi tot asa... de 2 ori pe an ne ducem la crucea rosie cu ce putem sa ajutam!
Noi 2
Cris2010 spune:
Bee, felicitari pt dintisor. Un dulce, dulce pentru .
Vineri la consult s-a uitat pediatra si la gingiutele Nataliei. Cica mai avem de asteptat. Mi-a spus ca la eruptie pot sa-i dau panadol sau nurofen ca sa-i mai ia din durere. Pana atunci, chamomilla si gengigel.
Foto 4+
Cris2010 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ooana
si noi tot asa... de 2 ori pe an ne ducem la crucea rosie cu ce putem sa ajutam! Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Eu is cu SMS-urile. Trebuie sa ma mobilizez si eu mai mult.
Foto 4+
ooana spune:
citat din mesajul lui eladea2005 neata! vesti la fel de proaste... Eric a avut fbra mae azi noapte, ier am icneput cu Nurofenul la 6 ore...azi noapte i-am pus felii de cartofi la talpute si pe frunte...astept sa se trezeasca sa vad cum mai e...uffffff... mi-e asa mila de el... de mine nu mai zic nik, ca nu asta e important pt mine acum... Bambo, lui Eric i-am facut analizele de eozinofilie din sange...acoloa a iesit val mare...dar, din nefericire, in copro din kk ies fff greu sau deloc...asta e pb... revin LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
imi pare tare rau
pupici multi de la noi
Noi 2
rodyka spune:
cris2010, giorgia, ooana, multumim
la noi ploua de 2 zile, dar asa de tare ca ma trezesc noaptea, ba mai si tuna!! daca nici azi nu iesim afara, pai sa vezi maraiala toata ziua... ce fain ca la voi e zapada!!
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun
paula_m spune:
Si eu tot cu sms, dar nu toata lumea care are nevoie de ajutor se foloseste de retelele de telefonie. Niciodata nu am donat nimic..., dar ma apuc acum, niciodata nu cred ca e tarziu pt un lucru bun. Tb sa ma pun la pct cu transferul banilor de pe calc, ca eu la banci cam greu ajung.
Cat despre haine si lucruri, cand ma gandesc cate am aruncat la gunoi .... Asta e comoditatea si faptul ca nu am spatiu de depozitare.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori