Mamici si Gravidute Italia ***(89)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra
A, cu pompa habar nu am, adica eu am zis ca o sa iau doar daca nu merge sa suga, dar daca vrei sa suga va suge, nu e copil sa nu stie sa suga. Plus ca odata ce i-ai dat biberonul s-a cam terminat suptul lui.

Petro, nastere usoara sa ai.

Va urez un AN NOU CAT MAI BUN!

...maine plecam, ne auzim peste vreo 2 saptamani

Mda, radicala ca de obicei . Nu e chiar asa, dar nu intru in amanunte, ca n-am dispozitia necesara. Cu partea a doua a afirmatiei, da, sunt de acord.

Merci de urari.

Drum bun si distractie placuta in Ro!

mamma bis - o fetita si 40s+1 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Vazut pozici de la ziua lui STEFI, tortul super cred ca si superbun(personajele erau de plastic?), apropo au venit si "nasele"
Giuliaera mumoasa foc...fiecare clasa cu o anumita culoare? ma impresionat si mamica cu fetita handicapata , cat insista sa fie si ea acolo

unde mai sant pozici noi?...noroc cu Stefi ca daca nu descarcam programul nici nu puteam sa le vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Eu nu il cantaream dupa fiecare supt, ci periodic, sa vad cat ia in greutate.

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Ahooo, ahooo, vine Anul Nou!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata fetelor, citesc de la coada la cap, in schimb de la cap la coada.

In primul rand, si eu vreau sa zic ca nu e chiar asa cu copiii. Adica nu orisice copil stie sa suga. Eu am doi si nici unul nu a supt.Adica da, lua sanul dar nie nie nie...si nica nu sugeau.Poate daca ma ajutau si eu cu suptul poate reuseam si eu sa alaptez.....dar asa....
PETRO deci tot 2 in 1.....off.....na eu sper sa nasti mai repede. ROXALI eu stiam ca fetitele sunt mai puturoase.Dar vezi? Iarasi nu e o regula.Eu pe Alessio l-am nascut la 38 sapt si pe Mattia la 38 s 5z.
PETRO , STEFANIA m-am decis asupra cezarianei de cand cu durerile astea groaznice de spate.Deci am ajuns la limita rabdarii....a suportarii durerii.Acum ca burta a inceput sa "explodez" sufar enorm si ma tarai.....cand merg la osul sacru se aude, se simte crac...crac....deci eu sunt chiar speriata ptr momentul nasterii sa nu mi se intample ceva. PE urma, sunt stresata si din cauza ca nu stiu cum voi face cu baietii.Mama nu reuseste sa vina sa stea in nestire aici pana cand imi va veni momentul nasterii daca a fo sa nasc natural.....pe urma, ea are probleme cu inima si nu ma pot baza pe ea 100%. Am vorbit cu sora mea si in cazul ceza ar veni ea sa stea aici 4, 5 zile. Deci...sa ma ajute D.zeu.

Trimit si revin

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata !e gata!!!!

Giulia mi-a dat desteptarea cam dimineata,ea cu chef de joaca,eu cu chef de somn!

Alexandra in general pt inceput ma intereseaza sa iau hsainute 0-3 luni si cateva pt Giulia.In functie de cat sunt de multumita si de cum creste bebe ,iau ulterior si penru vara.
Drum bun in Romania,sa va distrati si sa aveti un An Nou Fericit,plin de impliniri!

Laura Luiza imi pare rau ca sunt probleme cu sarcina,dar sunt convinsa ca medicii te vorv sfatui cum e e mai bine pt amandoi!
Referitor la intrebarile tale: camasi de noapte am avut 3,sunt comode in situatia asta,desfacute mult in fata sa poti alapta sor.
Schimburi pt bebe,un pachetel pe zi(body,tutina,pampers),prosopel,lenjerie pt culla,paturica!Asae la mine aici!Oricum intreaba la spital unde vei naste si te vor lamuri acolo.
Cantar nu am avut,nici nu mi-a trebuit!
Pompa de san am avut una de la Chicco care s-a stricat imedia in spital,dupa care mi-a luat sotul alta din farmacie,de sticla,tip seringa care am folosit-o doar pana s-areglat productia de lapte si cand am intarcat!
si sa vii cu vesti bune de la dr.

Abramburico...deci bebe Gabriele nu se grabeste de locSucces la monitorizare!

Ioana tu pe unde umbli..inca mai sarbatoriti Craciunul????Giulia a fost incantata de mos???

Monica sper ca va simtiti mai bine si ca a trecut raceala sa va puteti bucura de vacanta!

!

P.S:scuza-ti greselile de "tastaura" dar eu inca dorm!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 29+
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza ! ?????
am vrut sa fiu si eu matinala azi..da' de unde?
si ieri seara am petrecut pana tarziu tare...
chiar ca anul asta a fost ca in basme

..vad ca sunteti tare harnicute si imi place

multumesc mult,mult de urari !!!

va si revin...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ROXALI da, acum nu se mai da nimic fara reteta.Bine ma refer la farmacii asa mai deosebiti. Mie nici macar Clenilul nu mi l-a dar fara reteta.

KEMSY nu fac ceza la cerere.De fapt nici macar nu stiu daca voi face.Incerc sa vad daca din cauza durerii mele de spate imi vor face. La melegnano unde voi incerca eu doctorita mea mi-a zis ca poate poate am vreo sansa.........dar mi.-a zis ca daca ar fi fost sa merg la un alt spital sigur nu aveam sansa.Deci e totul de vazut.

LUIZA si eu tin pumnii sa fie totul bine cu bb. Sa intri te rog sa ne mai tii la curent.D-ne ajuta. Eu mi-am cumparat 3 camasi si o pijama. Si eu urasca camasile , parca sunt in fundu gol cu ele.....dar sunt utile si "la indemana". Pompa mi-am cumparat, dar ca sa o folosesc acasa. De la Medela. In spital iti dau ei. Ptr bb eu mi-am luat doar hainele.Acolo la Melegnano unde am nascut eu, aveam pampersi, detergent intim si nu numai de spalat bblusul, aveau toate cele ptr medicat buricul. Au si solutie sterilizatoare ptr sterilizat suzetele. Deci eu mi-am luat doar hainele. Aaa si au si pasta cu oxid de zinc in caz ca bblusul se irita la poponet. Tu sa iti cumperi dischete din alea speciale ptr sani.Stii ca e posibil sa iti curga sanii si sa nu patezi camasa, tricoul. Cat despre cantar eu mi-am cumparat si m i-a fost de folos chiar daca iti spun din experienta ca este un lucru foarte stresant. Dar ....asa am reusit sa-mi dau seama ca baietii mei nu sugeau nici macar 20 ml de la san.....si asa am stiut sa trec pe lapte praf....bine dupa multeeeeeee peripetii.

GEORGIANA am DPN pe 1 martie. Multumesc de incurajari.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

In ceea ce priveste alaptatul...eu cred ca bebelusii se nasc cu instictul de a suge.Insa nu intotdeauanane reuseste "operatia".Eu m-am vazut foarte neputincioasa in spital cu Giulia la san, ea vroia sa suga,eu nu stiam cum sa o asez la san.Mi s-a parut foarte complicat.
In plus Giulia avea gurita mica si eu sfarrcul mare si mititca,desi se napustea asupra sfarscului cu o poftanu reusea sa se hraneasca.Am varsat lacrimi amare in zilele alea si eram hotarata sa-mi cumpar o pompae electica si sa o alaptez asa. Norocul meu ...in ultima nopate de stat in spital am dat peste o puericultrice care m-a invatat sa alaptez copilul cu protectiile de sfarcuri...pana mai creste gurita Giuliei.
Asa am alaptat-o vreo 2 luni,cand treptat,treptat am renuntat la protectii si totul a fost bine pana la un an cand am intarcat-o!

Acum cu siguranta nu imi vor lipsi din bagal protectiile astea!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 29+
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

petro intelesem eu ca ai pe tati acasa, si stiu si eu cum e... dar vroiam doar un semn mic , sa stim de tine.
of mami , nuuu, nu te descuraja si nu te panica, stiu cum e sa stai sa astepti...da bb vine cand se simte pront. asa zice "lumea"

ai sa vezi ca totul va fi bine!
DD ajuta , cine stie...poate chiar si azi...
eu in fiecare zi astept mesaj de la ioana

dana acum am inteles si eu mai bine ce te-a facut sa iei din nou decizia asta..off si iar of..
sa speram ca doctorii vor decide cei mai bine pentru tine si bb si sa dea DD sa iti mearga bine toate , sa se incadreze si nasterea dupa posibilitati si sper cat mai mult ca mami sau macar sora ta sa te ajute cat tie necesar
esti o curajoasa si te admir din tot sufletul!!!tu stii asta ca ti-am mai zis

nafi n-am mai apucat sa-ti spun bun venit acasuca..
cred ca acum ai de pregatit ale tale, a modo tuo,... si fara tati si cu bebe.. da' sa ne mai dai cate'un semn..
si daca tot ne'ai invatat asa cu povestioarele tale comice(defapt felul de a relata) ...eu una , abia astept sa te citesc !!

visto ca mi-a adus aminte ali(roxali) de pozici, m-am dus sa vad la album, ceva noutze poze..vazut ca ai reusit mamico , bravo!!!
georgi am vazut si pozici cu voi, foarte frumoase!!!

despre partea cu alaptatul, nu cred ca alexandra a vrut sa fie atat de "radicala" si nici eu nu cred ca vreau sa creez polemici acum.
stiu ca sunt multe mamici care intr-adevar s-au chinuit enorm si totusi nu au reusit sa alapteze.
da' ma amestec si eu in vorba..
eu cred ca mai degraba a vrut sa spuna de situatiile in care iti fixeaza anumiti "idioti" idei gresite.
si aici trebuie iar sa dau exemplu , in ceea ce ma priveste... cred ca-mi stiti povestile, si nustiu chiar daca e cazul, dar o sa ma repet...

cand eram in spital, eram disperata, ca nu-mi puteam alapta puiul, si ei imi spuneau ca n-am si trebuie sa sa-i dau lapte artificial copilului caci nu am lapte, nu ca s-au chinuit vre'oleca sa ne vina incontro...doar asa au ajuns ei la concluzia asta..si mi-au dat si lapte pentru acasa(caci era inchis peste tot)...
cand o luau sa mi-o cantareasca sa vada cat a supt de la mine, sa vada cat sa-i dea "formula" sau ce stiu eu cei dadeau ei acolo... vedeau ca nu a supt nimic, iar eu "dis-pe-ra-ta" efectiv...per forta, daca nu era nimeni ce sa ma ajute sa imi spuna ce si cum sa fac...
acum as sti.. si sincer cred ca mi-as trai mult mai armonios acele zile..primele zile atat de asteptate si importante

sa va mai spun povestea noastra... ce stiu eu poate ajuta...

cum spuneam: se vedea ca nu a supt si'apoi ce sa suga cand mi-o aduceau la alaptat, eu care era prima mea experienta cu un bebe...
sincer, sincer, nici nu stiam cum sa o tin in brate...
sa nu o ranesc intr-un fel..o vedeam asa fragila, neajutorata si sincer nici demna nu ma simteam...
ma tot uitam eu asa la ea.. si sincer mai mult incercam sa iau in cunostinta ceea ce se petrece..inca nu realizam.
nu stiam ce sa fac, sa nu gresesc, sa nu fac rau..etc..
pentru mine, va spun sincer ca acum uitandu-ma in urma, abia acum imi dau seama ca nu a fost ceva atat de natural.... de la sine, cum aud la alte mamici, ca din prima li s-a lipit ochii si gata, au stiu ce si cum din prima. fara frica

nustiu pentru altii cum a fost prima experienta cu bebe lor , dar pentru mine, chiar daca am asteptat cele 9 luni.. in primele zile eram cam "straine"...dar am avut mare noroc de sot , care ne'a ajutat pe amandoua...odata ce-am venit acasa, tare mult m-a incurajat.

incercam sa o pun la san..dar ea nu stia , eu nici atat...
cat am stat in spital, cel putin la noi , nustiu acum cum o fi, poate intre timp o fi adus experti in domeniu , care sa ajute proaspetele mamici in vedearea alaptarii, dar atunci fiind si Craciunul..ma gandesc eu ca toata lumea se gandea la sarbatori...

in salon, erau mame deja cu experienta, dar timpul fiind asa de scurt, se gandeau mai mult la pici lor, de noi nu prea aveau timp.
asa ca noi "adevaratul alaptat" abia acasa am reusit sa-i dam de cap, cu multe chinuri din partea amandoura...
si au urmat dupa ,alte povestioare in ceea ce priveste alaptatul... cu rani, mastite, etc..dar nu ma mai lungesc ...
nu de putine ori imi trecea in minte sa renunt, dar ne'am tinut tare.
pot spune insa ca am avut si noroc si ma bucur enorm ca am reusit sa o alaptez cele 14 luni ..uneori inca imi lipseste

ehe si ar fi multe de spus...
dar acum la ora actuala, inca sunt "stordita" de petrecanie nici nu stiu cat de coerenta sunt, dar nici chef de corectari nu prea am

sper ca nu v-am plictisit prea mult oricum..

va si va doresc o zi frumoasa!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

Primul monitoraj: m-am dus bou si m-am intors vaca . Adica nu chiar, stiu o treaba, bb nu vrea sa iasa. E ok, misca, am lichid destul si in bune conditii, fara contractii ... urmatoarea vizita pe 1 ian. Iar de pe 4 ian. intru la nastere indusa, provocata, cum vreti sa ii ziceti.

mamma bis - o fetita si 40s+2 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput