Mamici si Gravidute Italia ***(89)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

La multi ani Stefania!!Sa fii sanatoasa si norocoasa!!

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

-Alo, Enel Distributie Energie Electrica?
- Da.
- Vroiam sa va spun ca aveti niste servicii de rahat si de la anul trec in alta retea.
- Alta retea?
- Da, ma portez in Orange. ...
- ...dar Orange nu furnizeaza energie electrica...
- Stiu!
- Si atunci de ce ne sunati pe noi?
- Ca mai aveam niste minute in Vodafone.

apropo de asta , noi abia acum ne'am dat seama ca am trecut la enel un mic X si gata..
ne trezim cu scrisorica prima de Craciun ca boleta urmatoarea va veni de la celalalt furnizor. care frate??? si dai si suna..noroc ca i-am mai prins ormai troppo tardi..tre' sa ajunga boleta, nu mai putem revoca...
am dat de faptas, cel cu rinovo de contract , ne-a trecut si cu gazul.. si noi care aveam bonus la celalalt furnizor nustiu daca c'entra da'.... asta e..

monica , andreea multa sanatate si voua si la pici!!!
si sper din tot sufletul sa fiti cu totii sanatosi !!!!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

Apai da STEFANIA am fost dusa in eroare datorita numelui tau si Sf. Stefan. Dupa ce mi-ai scris tu m-am dus sa ma uit la lista si am vazut ca tu de fapt implinesti anii dragutza. Scz. La multi ani din partea mea si sa fii sanatoasa si sa dea D-zeu sa ai cat mai multe clipe de fericire si soare in viata. Oricum ce cool....decembrie voi o tineti numai in feste. Ziua -ei Stefaniei, ziua ta, pe urma onomastica....si tot asa....Craciunul, Anul nou. Ptiuuu bani si dispozitie sa ai.

Nu stiu daca v-am povestit ca m-am decis sa fac cezariana.Deci sunt foarte decisa. Pe 27 am programare sa valutam daca imi fac sau nu.........chiar daca mi se pare tarziu ptr o valutare, dat fiind ca daca a fi sa fac ceza as fi "disponibila" imediat dupa 15 februarie.Deci tre' sa vad daca 27 ianuarie este prea tarziu ptr vizita ostetrica. Daca da........atunci va trebui sa ma programez la plata. Ca prin SSN nu mai aveau loc pana pe 27.

O seara buna.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

SLIMATEI - LA MULTI ANI FERICITI , SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI SATISFACTII DIN PARTEA CELOR DRAGI , SA FII SANATOASA SI MEREU CU SOARELE PE STRADA TA!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Fetelor cucuietelor! Ajunseram acasa si noi!

Ce biiiineeee e sa stai in casa ta!

Nu ca a fost rau la socri, dar ca la tine acasa nu e nicaieri! am venit cu de la Roma iar sotul a zburatacit si el spre Genoa , ca de maine dimineata pleaca la munca de acolo (si se intoarce acasa pe 30).

Ricky ca de obicei trebuia sa vada tot ce se intampla in jur si cu vreo 20 de minute inainte de a ateriza era asa de obosit ca nu mai stia ce sa faca si s-a pus pe un urlat din ala de ziceai ca-i pe jar!

Pe urma la coborare s-a mai calmat si a asteptat linistit sa vina bagajul. sotul unei prietene ne-a luat de la aeroport si asa pe la 8 pm eram acasa. I-am dat sa pape si pe la 9 am reusit sa-l adorm.

Acum ma relaxezsi eu un pic pe canapea si am intrat sa va salut . de recuperat incerc maine caci acum mi se invarte capul de oboseala.

Sper ca ati petrecut un Craciun frumos cu cadouri pe plac de la Mosul!

Pe maine fete dragi!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!!!!
Sper ca ati avut sarbatori frumoase si un Craciun asa cum v-ati dorit!!!

Noi ampetrecut mai in liniste,nimic deosecit mai ales ca sotul meu a fost reperibil saptamana asata si a avut pparte de urgente la munca si sambata si duminica!
Asta e..ne luam revansa de revelion!

A venit si mosul si Giulia a fost foarte bucuroasa de cadouri!Am sa pun si poze mai tarziu.

Dananie imi pare rau ca ai avut copii bolnavi de sarbatori.Si eu am oroare de febra si de virusii astia intestinali.
Stiu ca ai "amintiri"nu tocmai placute delegate de nastere..asa ca daca crezi ca e mai bine pt tine cezariana,e bine siasa...important e sa fiti bine,tu si bebe!!!Ce termen ai??

Stefania La Multi ani fericiti ,alaturi de frumoasa ta familie!!
Va urez La Multi Ani si cu ocazia onomasticei,Stefania mare si Stefania mica...sa fiti fericite,iubite si sanatoase!

Nafi...nicaieri nun e mai bine ca acasa,nu??
Am patiti si eu cu Giulia vara asta la fel,la aeroport prinsa de noutati s-a obosit foarte tare,inn avion era foarte obosita si a urlat pana a dormit....si a dormit pana dimineata dusa,desi am trecut prin check-in,aeroport,masina,drum pana acasa!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 28+
Giulia!

Mergi la inceput

neazta ! acum m-am trezit

va multumesc din suflet tuturor de urari!
tare,tare bine prinde..

dana nu , nu ne'ai povestit..cum ai ajuns din nou la aceasta decizie?

fetelor is inca adormita ..nus' ce sa ma adaug...

va pup pe toate!!!!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Mergi la inceput

am uitat sa dau si macar pe ziua de azi

va urez incontinuare zile linstite si fericite !

petroooo.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Buna fetelor! Nu v-am urat nimic de craciun..acum sper sa fiu mai pe faza de anul nou. Noi am petrecut craciunul acasa, batraneste, am avut invitati dar nu a fost cine stie ce, erau musulmani Asa ca am gatit mai fara porc, exceptand piftia tare dor imi era de bucate ca la mama si am reusit sa le fac pe toate, iar primul cozonac facut de mine a iesit un deliciu!!! Traiasca reteta de la mama soacra (mama e dezastru in bucatarie)!
La multi ani Stefania, pt tine si pentru printesica mica si bolnavioara..
Am vazut poze cu copilasi tare frumosi pe picassa, al meu e inca in butica si eu visez sa-l vad la serbare la gradi mamica nebuna
Am si o veste nu prea buna despre burtica...din cauza asta nici nu am prea avut chef sa mai intru pe forum..bebe e micut, nu creste cum trebuie.. miercuri am un control mai amanuntit la spital si sper sa nu primesc vreo veste proasta..dr mea mi-a spus ca in cazul in care nu e alimentat sau oxigenat cum trebuie s-ar putea sa intre in discutie o cezariana inainte de termen..eu tare ma rog sa nu trebuiasca si sa vina pe lume cand o sa vrea el..dar daca nu, am incredere in medici ca vor lua decizia cea mai buna..
In rest m-am mai linistit ca am pus la punct bagajul de spital care imi cam statea pe creier si mai am de cumparat numai cateva lucruri pt bebe. Pt mine am cumparat o singura camasa de noapte, pt ca nu le supoooort si 2 pijamale normale, cu pantaloni. Din experienta voastra ar trebui sa-mi mai cumpar camasi de noapte? Vroiam sa va mai intreb, ce ar trebui sa pun in bagaj pt bebe? E cazul sa iau eu papesrsi, hainute? Eu oricum le am pe toate acasa si in caz ca trebuie mi le aduce sotisorul repejor..dar eram curioasa.. Voi pompa de muls ati cumparat? Sa astept sa vad daca o sa am nevoie? Dar cantarul pt bebe e util in casa? Mi-e sa nu devin obsedata si sa-l cantaresc in fiecare zi. Un milion de intrebari in capul meu, dar fie-va mila de o biata mamica in asteptare

Nafi, ca tot te-ai intors din vacanta, cand ai timp ma lamuresti te rog cum e cu banutii aia?

In rest mi-e dooooor de casa...eu de obicei nu ma plang dar cred ca m-a ajuns un pic faptul ca-s mereu singurica..fara familie, fara prieteni, cu sot iubitor si saritor dar care munceste taaaare mult..

Va pup pe toate si imi cer scuze pt ditai pomelnicul pe care nici nu stiu cand l-am scris

Mergi la inceput

luisa ma bucur ca ai avut timp si chef sa ne scrii..off eu una sper sa nu fie nimic grav si temerele dr.lor sa nu se adevereasca.DD ajuta sa fie totul bine si sa-ti vezi si tu puiul crescand frumos... imediat il vezi si tu la gradi.. nici n-ai sa-ti dai seama cand a trecut timpul

despre pregatiri sa intru in detalii ca tot am un pic de timp liber( mi-a dat seful timp pt o alta cafea )

nici eu nu's adepta camaselor de noapte si as fi preferat pijamalele.. daar sunt necesare (mai ales cele care se deschid)
cu bagajul pt bebe , depinde mult si de spital.
ar fi mai bine sa intrebi la ei exact...
spre ex la noi mi-a spus clar ca nu pot avea prea mare bagajul(din lipsa de spatiu), strictul necesar pt mine, un schimb ceva,iar restul sa mi le aduca soatza pe parcurs.. asa ca eu aveam preparat totul acasa..
la noi asa au cerut pt bb, cate un schimb pe zi, separat, intr-o punguta + 3-4 pampersi.
pompa am cumparat-o , cand am crezut ca e necesar..dar n-am folosit-o prea mult.. oricum a fost o spesa in plus.
iar cantarul pentru mine a fost necesar sa imi inlatur dubiile..asta dupa ce am iesit din spital, la vorbele lor ca bb nu papa cat ar trebui san de la mine
eu una ,nu am devenit obsedata de el, dar ca sa stiu aproximativ pentru mine ..
intreba-ne orice dubiu ai ....si daca iti putem fi de folos , noi suntem aici
cred ca in perioada asta cu toate devenim mai nostalgice.. mai ales si gravidute.. e si mai normal

am terminat cafea-ua ..ma duc la o partida de monopoli

Mergi la inceput