Mamici si Gravidute Italia ***(89)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cu ce ne mai distram noi, video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici sau somn usor

Serbarea a fost in principiu ok, lume multa, am apucat sa fac ceva pozici , dar cam in ceata...filmat 3 melodi (dupa a avenit in fata mea o "cucoana")
la tombola n-am castigat nik, se vede ca sant norocosa in dragoste

Din capitolul tara arde si baba se piaptana, n-am apucat nik esteticiana, coafeza nik...dar de MOS mi-am luat un incarcator cu ceara si culoare cred ca imi pun ptr Noul AN , ca dupa atatea medic nu stiu dak e ideal, doar unghiutele mi le-am aranjat...deci, sigur anul nou ca gaseste faina

Voi avea si eu oaspeti ,o prietena cu fata ei...cand nu o invita sorsa o chem la mine
Voi pregati antipasto toscano,ravioli cu ciupercute,caponne in forno+carciofi praj +cartf si sal, sarmalute cu varza murata , dulciuri fel de fel si sal fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Buna dimineata!
Va las aburinda,
Nu voi mai reusi cred sa intru, asa ca

Va doresc din toata inimioara mea, a sotului si mai ales a lui Alessandro:

Craciun fericit si sa aveti un An Nou plin de impliniri, sa va dea D-zeu sanatate si sa aveti parte doar de clipe fericite!!!
Anul acesta ma bucur ca mi-am facut atatea prietene, ca v-am cunoscut pe fiecare in parte, ca m-ati ajutat cu sfaturi si sa stiti ca imi sunteti tare, tare dragi. Va

...si bineinteles ca cea mai mare realizare este feciorul meu, scump si drag, care imi face noptile albe

Aveti grija de voi si de familiile voastre, noi ne pregatim acum cu bagaje ca plecam la Roma.

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

neatza si'o

ale drum bun!
Craciun Fericit si voua!
si sper tare sa reusim sa ne intalnim

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

Vin si eu cu urarile, ca nu stiu cand mai intru, ne bucuram de tati acasa, sa stam impreuna. O sa mai intru doar pt. vesti despre bb Gabriele. Daca am timp . Pana acum, nici un semn, asteptam.

Fete dragi, va doresc o masa imbelsugata, sa petreceti asa cum va doriti, sanatate multa si sa va aduca Mosul muuuulte cadouri!!! Va pupam cu drag pe toti/toate, mari si mici!!! Craciun fericit!!!

mamma bis - o fetita si 39s+5 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

BUNA IUBITELE
AM intrat si eu sa va urez un CRACIUN FERICIT si DUMNEZEU sa va indeplineasca toate dorintele.
noi suntem de marti seara toti 3 gripatiasa ca jumatate din vacanta am facuto la pat.sper sa ne revenim pna duminica ca sa avem si noi timp de vizitat cate ceva.
va pup

monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

buone feste ragazze
va dorim un Craciun fericit, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de sarbatori!
va pupam,
cata si robi

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

dragele mele
va doresc sa aveti un Craciun Minunat! sa aveti parte de lucruri frumoase,tot ce va doriti si multa sanatate!
Sarbatori fericite!

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

va urez si eu la randul meu un Craciun Fericit!
,zile senine si calde, alturi de familie si copilasii vostri.
la copilasi multe, multe cadouase de la Mosul
si multa sanatate la toti!

o sa decorez si "casuta" noastra.. adica listutza

va

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

MOS CRACIUN BATE LA USA,SCOATE MANA DIN MANUSA,SI VA DA DIN PALMA LUI,DARURILE CERULUI!!
sa va dea bunul dumnezeu un craciun fericit voua,familiilor voastre si mai ales micutilor,multa sanatate,bucurii si tot ce va doriti.
MULTUMESC CA EXISTATI,VA PUP PE FIECARE IN PARTE.

Mergi la inceput