Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)
Raspunsuri - Pagina 4
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Zumzu, cardul pe care l-ai dat la Amazon este in lei sau valuta? Eu am card in lei si nu stiu daca pot comanda cu el. Nu ti-au spus cam in cat timp ajunge comanda? 33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica |
cardul e in lei, merg fara problema (de la Ing era asta).
Am si primit mail ca au trimis o parte din comanda, ar tb sa ajunga undeva la sfarsitul lui dec. inceputul lui ianuarie (asa au scris in comanda) dar am inteles de pe forumuri ca ajung mult mai repede in 4-5 zile, dar tb mers sa intrebi la posta ca aia ii uita Dzeu pana trimit aviz.
38+...am intrat in 39 Darius Alexandru
zumzu spune:
si nu ma bag in fata. Sunt in saptamana 39..sau poate asa un pic
adryiii spune:
Mirela vesti bune ai primit
Monika ce te mai pregatesti tu de sarbatori! Si eu am zdrobit, curatat si macinat nuca pt ceva prajiturele de Craciun
De cate ori intru pe forum se mai intampla ceva devine superpalpitant.
Simo ma bucur ca esti acasa si sunteti bine.
Irinuka, nu m-ai linistit deloc cu copilul cum e in burta asa e si afara desi banuiam eu ceva. Asa copil agitat am! Pana si asistenta mi-a zis azi cand am fost la monitorizare ca de mult nu a mai vazut asa bebe, of ofactivitate, activitate
Ma pregatesc intens de o consultatie. Nu am mai fost de la inceputul lunii noiembrie si nu mai am rabdare. Sper sa aduc vesti bune si foarte bune. Sa vedem cu ce ma mai surprindeti voi pana ma intorc
34 cu elena alexandra
florintunde spune:
supa salvata..e ok..e de post//fel 2 nush ceva inventez
BAFTA ZUMZU HAI HAI!
BAFTA MADA!BRAVO!AI REUSIT SA TII BUBURUZUCA ATATA IN BURTEX
haidetzi cu vesti bune...cu buburuze aduse de MOS
Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
zumzu spune:
asa..si legat de comanda: ca sa vezi cat te-ar costa cu toate taxele si trasnportul tb sa mergi cat mai departe, sa adaugi produsele in cos, bagi modalitatea de plata etc : si nu e nevoie sa finalizezi comanda...o sa iti arate acolo cat te-ar costa, suma finala
Ce am observat: e f avantajos pt produsele vandute direct de la amazon, de exemplu cele de la Philips avent sunt vandute direct de ei,eu am avut asa:
produse Philips avent in valaore de: 160 lire
gift package: 5 lire
transportul si impachetatul: 10 lire
diferenta de tva dintre tari: 42 lire
TOTAL: 217 lire
iar produsele astea cumparate de la noi de pe siteuri faceau undeva la
18-19 mil.
misssexy spune:
buna fetelor
Wauuuuuu,de 2 zile nu am intrat si deja se pregatesc sa vina 2 buburuze??
HAI MADA23
HAI ZUMZU
Eu zilele astea am fost la ,am mai luat cate ceva pt buburuza mea
O sa pun mai tarziu niste pozici cu hainutele,acum fug la bucatarie ca-s lihnita de foame.
si revin mai tarziu.
ALINA 32+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
alinushali spune:
Buna fetele, vad ca va tineti de incurajari, eu am vazut ca ninge afara , dar nu am stiut ca la noi 'viscoleste' cu buburuzele.
Mada Zumzu
Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 30 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
luciact spune:
Mirela ce vesti bune, bbii au depasit 2kg,...deci la nastere vor avea cam 2,5 kg** bucata**, stai si tu cumintica....
scot si eu nisten motate pt zumzu si Mada23
haide zunzu
haine mada
vin bebeiiiii!!!!
noi am fost plecati dupa cosmetice si produse din farmacie...am luat Bubchen, batista sugarului si solutiile alea pt buric, fundulet...
mai am de luat biberoane si cam atat
am venit, papat paste cu ton ca eram lesinata de foame si repede sa citesc sa vad ce ati mai facut azi
33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
florintunde spune:
Mirela;ma bucur de vestile bune...
tine-le macar pana in 29 dec...pana atunci tot se vor bate...o sa fie batausi..de se imping atata
numai sanatosi sa fie
Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
luciact spune:
scuzati ortografia...sunt obosita
33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1