Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)
Raspunsuri - Pagina 18
florintunde spune:
MADA/ZUMZU;;mahh da ce facem?s-au prafuit motatele///ma duc sa le bag la spalat pana luni?
picaturile pt colici trebuiesc testate..mai bine luati de mai multe feluri...infacol,bonnisan,etc//la noi a mers bonnisan..restul apa chioara..cel mai bun a f scutecul cald pe burtica...si plimbat in
brate cu burtica in jos..sau tinut pe pieptu lu tati la tv..
Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
misssexy spune:
fetelor eu m-am apucat de spalat geamurile
Ce pot sa iau pt arsuri????Nu mai pot... ,de aseara nu ma lasa deloc,nici nu stiu ce sa mai mananc ca sa-mi treaca
ALINA 32+ cu ALESSIA
Am intrat in 33 sapt si 2 zile
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misssexy fetelor eu m-am apucat de spalat geamurile Ce pot sa iau pt arsuri????Nu mai pot... ,de aseara nu ma lasa deloc,nici nu stiu ce sa mai mananc ca sa-mi treaca ALINA 32+ cu ALESSIA Am intrat in 33 sapt si 2 zile http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1" |
rennie
la mine merge
+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
luciact spune:
Tunde bun baiat sotul tau....ti a vandut si masina ta ca sa si ia el x5, scz...nu vreau sa pun paie pe foc
despre soacre...ce sa zic,a mea ma suna doar sa ma intrebe daca a mancat fi sul...daca da, ce a manncat?? si mai nou ....cat a mancat????
sau suna....mancarik ai facut???da cand faci???
tre sa spcific ca al meu sot cand ne am casatorit avea cu 10 kg mai putin decat are acum, deci trageti voi concluziile...
eu de ceva vreme nici n o mai sun...am senzatia ca mi ia interviu cu intrebarile ei..., ma suna ea asa cam o data la saptamana
dar am auzit si de soacre jos palaria....
33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
angieangie spune:
Tundeiti multuymesc draga mea
si...sa stapaniti sanatosi masinuta
Angie +33
bebe jucaus
abramburika spune:
Ciao-ciao!!
Un semn si de la noi ...
Frutti-fresh-ul vostru de grefe a mai facut o victima , am fost la mag. romanesc si, printre altele, am poftit si la o sticla de acuarele, cum a zis lori . Cam cum a fost discutia cu zacusca din vara ... si, bineinteles, cand am ajuns acasa in vacanta, prima grija a fost sa imi iau zacusca .
mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
dangabriela spune:
Ce fac burtoasele mele preferate?
Eu pierd vremea prin casa, nu am chef de nimic, sotul doarme ca a muncit azi-noapte, asa ca incerc sa va scriu in liniste.
Draga , Roxx26, din pacate nu stiu ce sa zic, eu pana acum nu am fost deloc la Municipal, ci numai la Medlife. Daca voi merge acolo, da cred ca ii voi da ceva, ca ai vazut si tu cat este de draguta, si chiar merita. Acum nu stiu , daca va primi bani, mai bine altceva.....
Legat de brad , anul asta voi impodobi unul articial, tot din lipsa de spatiu, as vrea sa fac asta acum, dar nu am ajutoare din pacate!
In schimb am alta problema: mi se pare ca bagajul de spital va iesi enorm de mare, si nu stiu la ce sa renunt. In plus ce ne trebuie mai exact pt noaptea petrecuta la terapie intensiva ( in cazul cezarianei)?
Simo, daca poti sa ne dai si noua ceva detalii , please
Mirela, stiu ca tu iti faceai Clexane parca, cand ti-a spus dr ca treb intrerupt??
In rest, toate bune si frumoase, am schimbat semnatura, si miercuri mergem la eco, sa ne veem buburuzul!!
toate burticile si buburuzele!
FVL heterozigot, 34 de saptamani Andrei
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misssexy fetelor eu m-am apucat de spalat geamurile Ce pot sa iau pt arsuri????Nu mai pot... ,de aseara nu ma lasa deloc,nici nu stiu ce sa mai mananc ca sa-mi treaca ALINA 32+ cu ALESSIA Am intrat in 33 sapt si 2 zile http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1" |
Eu tot cu Rennie ma tratez, dar de ieri nu imi trece nici mie cu nimic, orice as manca.
33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
florintunde spune:
lUCIAnu mi-a vandut masina..numai mi-a luat-o sa umble cu EA
nuuu..aia e masinuta mea..roada trudei mele de o viata..atat mai am si Eu p numele meu//l-as fi batut cu polonicul
A avut El un SUZUKI VITARA PT OFFFROAD..cai asta-i pasiunea lui
Si VW passat, 2006 ..care era masina familiei..
florintunde spune:
LUCIA;Da nici soacra ta nu-i normalaSCUZE
EU I-AS ZICE CA MAI NOU NU FACI MANCARE CA N-ARE POFTA DELOC..SI A SLABIT SARACU ..E PALID..INTR-O ORA AR STA IN PRAG LA TINE CU ZBICIU