Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)
Raspunsuri - Pagina 17
roxx26 spune:
Zumzu, noua la curs ne-au spus ca functioneaza compresele astea cu gel si pt colici. Sincer nici n-am stiut ca exista si de alt tip...
_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste
misssexy spune:
buna fetelor , prin zona . am citit din urma
Am intrat sa va salut si sa schimb semnatura,am intrat in 33 sap
Probabil am sa intru mai tarziu,dupa ce tremin treaba prin casa.
ALINA 32+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luciact Tot Premium care am luat si eu, pachet la 72 buc,.1 bax din carefour cu vreo 60 ron parca o prietena mi a zis ca astia premium care ar fi mai ok decat ceilalti 33+ Eva Maria http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1 |
Merci! Atunci o sa iau si eu. La Auchan erau mai ieftinuti, vreo 52 ron
33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
missmj spune:
citat din mesajul lui Lorich va pup, ma duc la orizontala + lapte + biscuiti cu ciocolata (de asta data am pus si migdale yum-yum) +carte = nani (sper) |
mmmmmmmm sa stii ca suna super meniul tau de pranz !!! si nani ala la final !
carmen
36+ cu Andrei
madalina_m spune:
Eu ieri am avut super multe contractii, cam ca Lori, de nu mai stiam cum sa stau. Azi s-au mai lisnistit, dar m-au luat de azi-noapte niste arsuri de nu imi vine sa mananc nimic. O sa fac totusi niste spaghete carbonara, poate reusesc sa mananc.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
RaluKara spune:
roxx, ms mult de idei..o sa incerc si asa. dezumidificator am amvut pana anul asta dar degeaba. nu avem nici plante, nici rufe pe calorifer la uscat. asa face blocul asta, probabil se va rezolva la primavara cand vom placa interior peretele, dar acuma chiar nu avem cum.stiu cat de nociv e mucegaiul. deocamdata e pe o portiune cat o coala A4 si ma gandesc ca daca spalam/frecam/uscam cu o aeroterma peretele, atunci nu va mai aparea.
lucia, din pacate nu avem cum sa stam in alta camera. dormitorul celalalt e foarte mic si are aceeasi problema cu un perete, iar in sufragerie e foarte frig fiindca e camera foarte mare. noi am zugravit in august si am dat cu toate minunile de antimucegai dar se pare ca e prea incapatanat si a reaparut.
Raluca 35s cu Maia
angieangie spune:
buna buburuze
Bebelu..saru'mana pt mesaj transmis
eu am ramas singuricaaa
sotul meu a plecat acasa si eu am ramas la mamicadar nu ma plang,doar ca o sa-mi fie dor de iubitul meu,dar vine de craciun si petrecem aici sarbatorile,dupa care raman singurica pana nasc
pup toate fetelesi week-end placut
Angie +33
bebe jucaus
madalina_m spune:
citat din mesajul lui angieangie buna buburuze Bebelu..saru'mana pt mesaj transmis eu am ramas singuricaaa sotul meu a plecat acasa si eu am ramas la mamicadar nu ma plang,doar ca o sa-mi fie dor de iubitul meu,dar vine de craciun si petrecem aici sarbatorile,dupa care raman singurica pana nasc pup toate fetelesi week-end placut Angie +33 bebe jucaus |
Angie, felicitari pt vestile bune de la control (cele transmise de Ralu). sunt convinsa ca iti e foarte greu fara sotior, si mie mi-ar fi! Nu mai e mult pana vine Craciunul si revine langa tine. Pana atunci ne ai pe noi alaturi.
angieangie spune:
madalina-m iti multumesc din suflet..intr-adevar ca langa voi ma simt ca intr-o adevarata familiesi va multumesc la toate pt asta
Angie +33
bebe jucaus
florintunde spune:
Buna fetelor
Angie;nu fi supi...caci buba e la tine in burta..barbatelul oricum o sa fie cu gandul la tine mereu...!de impins tot tu tre sa impingi...nna asta ca sa te fac sa zambesti
Lorich;Barbatii sunt niste porci..al meu e primul din rand//ma enerveaza cu Muma-sa cu tot...de am trimis vb sa ma pupe direct in posterior...caci dehhh tot el are dreptate!(scuze mai sunt si specii rare..adik exceptii)El acu e ocupat ca -i trebuie X5 de sarbatori...si toate celelalte probleme s minore acu..inclusiv Eu..trebuie sa-l inteleg ca e f agitat si are probleme
Ralu Kara;si noi avem mucegai in colt la geam de 3 zile...am sters ieri..am vaz la ambient..ceva spray..ma duc azi sa iau..poate scap de ea
Roxx;sarna pt masa..felicitari pt semnatura...trece timpul si la tine..
Foxy;
Nissmj;bravo nu mai sunteti pericol pt prematur//
Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen