Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)
Raspunsuri - Pagina 9
clodyac spune:
buna la toata lumea
multa sanatate tuturor bolnaviorilor
ancy si mada77 pupici
noi am fost la controlul de 1.6 ani si avem 83 cm si 11 kg dar nu cred ca la masurat bine ca plangea si statea stramb... dar avem alta problema : cica are o usoara fimoza si ca trebuie decalotat cucul fetele cu baieti ce imi puteti spune cum fac si ce fac? cand era mic si am intreb daca fac ceva doctorita mi-a spus sa las copilul in pace acum nu mai stiu ce sa cred
tata nostru nu a venit acasa nici pana acum
va pup pe toate
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
Serialbastre spune:
Alic, tot 5 ml / 8 h stiu si eu. daca e febra mare alternat cu Panadol, la 4 ore unul de altul. Sanatate multa!
Lauraa, noi am facut ROR-ul.
Despre canini si alti dinti, noi avem 3 canini si unul pe drum, deci 15 de toti. Dupa asta poate ne linistim un pic, ca am inteles ca maselutele ies undeva pe la 2,5 ani.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
bettyR spune:
Carla, am intrat sa iti zic sa incerci Coacaz negru picaturi, 15picx2ori/zi, dimineata si amiaza, seara nu ca agita. Alexandrei i-a trecut, uita-te la capsunele sa vezi cum a fost la noi alergia. Dar ea a primit si o doza de Zyrtec, apoi nu i-am mai dat si granule homeopate Nux Vomica, 2x3/zi, poate i-ai dat din astea si vad ca ai tinut si regim probabil fara lapte, carne, ou. Eu am vazut iar o pata dimineata, dar atat cred ca s-a dus, la ea incepe sa se scarpine la nas si pe fata si i se inrosesc si umfla urechile, a mai facut o data asa, dar atat. doamne ajuta sa fie bine si la voi!
SoriLea spune:
Mai intru si eu tot pe fuga, ca sa va salut. Doamne ce greu e cu 3 copilasi mici .Alynta tu cum rezisti mama ?!?
Alic si noi tot 5 ml/8 ore nurofen si la febra alternam cu panadol.
Lauraa si noi am facut ROR si nu am avut nimik dupa (de fapt n-am facut nimik la nici un vaccin).
Fug ca deja cred ca ne muta astia din bloc la cata zarva e la noi
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
philip spune:
eu nurofenul il dau la 6-8 ore dar incerc sa nu-l dau e stomacul gol (si evident nu noaptea cand nu are cum sa pape ceva inainte). panadolul la 4 ore (bine, la mine se cheama altfel dar e aceeasi branza). azi-noapte n-am avut incotro si dupa ce i-am dat pe 7 jumate aseara nurofen, i-am mai dat o data dimineata la 4 ca ardea mititelul. ma tot intreb ce e, ca la P vad muci si tuse dar la Nick deocamdata numai febra.
laura, hm, eu zic ca ar cam fi cazul sa ziceti bye la leagan, e destul de marisoara acum.
madaaaa, ce ma bucur sa te citesc, ianis e un delicios, am vazut pozele trimise pe mess
clody, felicitari pt masuratori, eu sunt de principiu ca NU se umbla la putza, dar nu sunt medic si daca e inceput de fimoza, chiar nu stiu, nu ne-am confruntat cu asta.
noi am facut toate vaccinurile care se fac aici, daca ROR e MMR, atunci si asta.
narcisa, sanatate
va pupez
clodyac spune:
andreea asa ma gandesc si eu daca fac rau? si mai ales ca doctorita asta s-a contrazis acu sa umblu acum sa nu si nu stiu ce sa fac mie mi se pare ca e normal i se da pielicica asa deci nu vad nimic anormal ...
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
LauraOana spune:
`neata si de la noichiar daca sunt treaza de la 5:30..atunci sa trezit sebastian prima data, el a adormit si eu m-am uitat la pereti pina la 8 cind sa trezit el din nou..acu e 10
andreea la nou au strapuns deja bine canini..dar acum ne ies 2 maselute sus scapam de una intram in alta..si e super marait si numa la mine vrea..abia pot sa plec de linga el fara scandal
laura noi iam facut RoR..spun ca si andreea daca ROR ul e MMR atunci l-am facut
clody si mie mi sa spus tot timpul sa la putulica in pace..sa nu ating nimic pe acolo..ca se decaloteaza singur..sincer pina acum pediatra nu sa uitat NICIODATA la el la putulica..deci nici nu stiu daca e totul bine
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
ely2304 spune:
ioana:IATA-NE LA APEL...doamne k nici nush cat tp a trecut de cand nu am mai scris!citeam mereu dar niciodata nu gaseam tp pt a scrie cateva randuri,uitasem cum se face(sa rasp peforum)
va pup pe toate.....
ely mamica ....MARINA-DENISE
pozici cu noi
nasterea broscutei
alic spune:
multumesc mult pentru raspunsuri, m-am edificat!
Laurra, iti eram datoare cu un raspuns...acum punanadu-le cap la cap e clar ca ne-am vazut..dar fiindca n-aveam ochelari si eram si ravasita/obosita si, vorba ta, nevazand reactie, mi-am vazut in continuare de ai mei ...nu ca nu mi-ar fi placut sa ne intalnim, dar nu eram sigura ca tu esti; te-am vazut apoi la casa cu Radu si atunci am fost sigura ca voi sunteti, dar eram la distanta data viitoare poate ne trag fetele de maneca
aa...si noi am facut ror-ul in cele din urma, cand era o epidemie de rujeola prin targ
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
ely2304 spune:
laura,cosminica,maria,alynta,carla,andreea(philip),ancy,clody,ioana....am vzionat pozicile voastre,parca au trecut ani de cand nu v-am mai vazut,copii sunt minunati,extraordinari de frumosi...sa va traiasca sa va bucurati de ei in continuare
scriu printre picaturi....k Denise doarme langa mine!
ely mamica ....MARINA-DENISE
pozici cu noi
nasterea broscutei