Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
vin si eu la o cafea, am amanoi copilasii acasa asa ca-s prinsa. si-am uitat sa impachetez doua dintre cadouri si acu mi-e greu, tre sa o fac noaptea.
voi ati jucat just dance pe wii? e super fun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Azi am fost la Serbarea de Pom de la mine la serviciu! Am ajuns odata cu Mos Craciun. Mare bucurie pe David! Au primit multe dulciuri! Eu mi-am revazut o parte din colegi si sefa(). Reintalnirea a placuta, chiar daca scurta. Era sala plina de copii, dar ai mei sareau in evidenta: David a alergat, non-stop in jurul meselor si a bradului, iar Matei afara-avem niste holuri lungi de cca 10 metri. Am avut ajutoare, ca altfel nu ma incumetam: cumnata cu prietenul. Putinele poze le-am pus aici!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Multumesc de urari tuturor! Am ajuns la 70kg, fara efort, doar pe fondul celor intamplate in ultima vreme si poate si a solicitarii celor mici!
David m-a intrebat de ce nu a venit Mosu si la Maria-cel de la gradi! M-a lasat "muta"! I-am zis ca acum a venit la baieti si va veni si la fata! Apoi ii zice sorasii ca vine Mosu cu cadouri si la ea!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Cris, multam! am trecut de muci!
Alynta, ce-ai slabit mama! mai poti sau te storc toti?
Beca, identif face si Naty cu hartia, numai ca ea isi sterge propriul fundulet!
Laurra,am vazut filmul, o gramada stie Maya...am primit si poza, numai ca eu sunt o puturoasa!
Otilia, draguta mea, multumim, suntem sanatoase, slava domnului! in rest, cum o fi

nu-s in cea mai buna forma, de-aia nici n-am mai scris...incercam o plecare la munte, chiar daca financiar stam foarte prost, dar am dat avansul..asa ca, mergem mai departe!
intre timp, incercam sa vindem constumul de mos si rochita de printesa...poate mai strangem un banut!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

Buna fetele
Va citesc cat de des pot,insa cu scrisul mai greu.Nu am starea necesara,sunt deprimata,cred ca sufar de anxietate...

Beca felicitari ptr baietel si sarcina usoara in continuare.
Urez sarcina usoara si celorlalte burticute,Relusha,Dana,Anaela,sper ca nu am omis pe careva.

Carla multa sanatate fetitelor si tie multa putere sa treci peste toate

Multa sanatate urez si celorlalti copilasi bolnaviori si pupicei multi maicilor

Alynta te felicit acum ptr Maria,sunteti o familie frumoasa foc

Si acum cate ceva despre noi,am avut nunta pe 28 august,a fost foarte frumos,pe 30 august i-am luat motul lui Alex,am stat in tara aproape 8 luni,in noiembrie m-am reintors in italia.
Alex e un copil cuminte,ii plac foarte mult masinile,sta tot timpul cu cheile de la masina in mana,adoarme cu ele,se joaca mult cu masinutele,inca nu face la olita,papa tot ce ii dau,nu e mofturos,insa nu prea pune pe el,inca nu spune multe cuvinte(am vazut ca ai vostrii sunt mai vorbareti),chiuie cand aude muzica populara,ii place foarte mult sa danseze,se joaca singurel(asa pot face si eu treburile casei,pot gati).Cantareste 11,4 kg,inaltimea nu o stiu.Nu prea stiu cu vaccinurile astea, i-am facut in italia 1 data,apoi in tara,si acum trebuie sa vad ce ii mai fac...cam difera schemele de vaccinare.

Sper sa va scriu cat mai des,sper sa ies si din starea asta,vreau sa fac un tratament naturist.

Va pup si va doresc o seara buna si multi pupicei

Va pun si cateva poze:
http://picasaweb.google.com/ancysimona/NUNTAANCYSIGEO?authkey=Gv1sRgCP_Lgpv54uiZdQ#

http://picasaweb.google.com/ancysimona/NUNTAANCYSIGEO?authkey=Gv1sRgCP_Lgpv54uiZdQ#

Anca,mami fericita de Alexandru George 07/05/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Hello, si la noi incepea sa iasa soarele. Analizele Sabinei sunt bune, doar ca se pare ca este la debutul unei viroze, doar nu degeaba am fost la serbare cu atatia bolnavi . Zice ca o doare gatul si are niste muci, sper sa nu evolueze mai mult. Mi-a facut o alergie urata, banuiesc ca la ciocolata sau nuci/alune, este pe regim, plus ca a avut azi 5 scaune moi, prea seamana iar cu rotavirusul, nu are febra inca. Larisei i-am recoltat exsudat nazal si asteptam rezultatele, sper ca nu a luat pneumococcul.

Ioana, ma bucur ca va place Volvo-ul, si eu sunt multumita de cum evolueaza Tucsonul pe gheata si zapada, chiar daca este a 2-a iarna din viata lui.

Ancy, hai sa mai povestim, ca sa-ti treaca starea rea, te asteptam cu bratele deschise .

Voiam sa va mai spun multe dar nu mai tin minte, sunt plecata de dimineata de la 9 si am venit la 18:30, am fost o vreme cu copilele dupa mine, apoi le-am lasat sotului pe amandoua si m-am destrabalat la cumparaturi 2 ore, adica mi-am rupt mainile si spatele carand apa si de-ale gurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ancy, ai slabit mult si aratai superb la nunta. dar de ce deprimata?
alynta si tu arati tare bine, nici n-ai zice ca ai trei mititei acasa. ai spiritul pozitiv. bravo.
multa sanatate carla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

BUNA....
cu intarziere va spunem ca a venit pe lume in data de 5 decembrie,ANA SOFIA, cu 3300 g si 49 cm...e o cumintica si un ingeras....iar TIANA o iubestes nespus....
speram sa avem timp sa intram mai mult pe aici..de citit, in unele nopti de nesomn sau...veghe...v-am mai citit de pe tel..dar mai greu cu scrisul...

Mergi la inceput

Ancy multumesc! Ati fost tare frumosi miri!
Philip multumesc!
Iubita Tiana felicitari! Imi aduc aminte ce tematoare erai cand ai aflat de bebe2! Acum cred ca esti cea mai fericita!
Ma bucur ca au scris fete care o fac mai rar!
Somn usor!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragele mele...

Intru si eu la ceas de seara ca nu mai prididesc cu 3 copchilasi
A venit sora-mea cu fetele in tara si la noi e un haos total zilnic si asa v-a fi pana dupa sarbatori Dar e frumos cand ii vad pe toti 3 jucandu-se
Razvan cred ca are iar un puseu de crestere, nu mananca mai nimik si s-a inaltat in ultimele 3 sapt 5 cm. Are acum 95 cm si 14 kg.
Spune cand face si pipi si kk, ca face kk si arata. Diferenta e ca atunci cand face pipi, spune dupa ce a facut, iar cand face kk, vine si ma trage de mana si merge rpd cu mn la wc. Dupa ce face e bucuros , dar plange cand il ia apa . Cat sta pe wc rupe continuu hartie si se sterege la nas, apoi spune ca are kk .
Ii place sa se sea cu sania, dar nu pune mana pe zapada pt ca ADE (arde), la el si ce- rece si ce-i cald, arde
Acum nu mai face asa multe traznai ca e atent la fete ce fac ele si cum fac (una are 5 ani si 2 luni, iar cealalta 2 ani si 10 luni) Nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta dupa ce pleaca ele, ac inregistreaza imediat tot ce vede si apoi pune in practica.
Azi cand am iesit la sanius, inainte sa iesim pe usa ii zic, tu vrei sa te dai cu sania, dar o paturica ti-ai luat?!? Du-te si ia o paturica apoi mergem afara , pleaca el fuga fuga in dormitor si vine cu paturica lui de noapte, care e bagata si intr-un micut cearceaf , m-am topit cand l-am vazut.
V-am citit dar nu am timp sa raspund fiecareia ca sunt franta de oboseala, poate dupa sarbatori voi reveni la zile mai bune.
Sper macar sa pot intra la cateva zile si sa va mai citesc, ca de scris nu stiu daca mai reusesc.

intregului stup si sanatate multa va doresc

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput