Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Betty, sanatate multa si voua! Si Sabinei i-au iesit acum vreo jumatate de ora pete rosii pe tot corpul si umflate in mijloc, banuiesc o alergie, sper ca nu la ciocolata, ar fi tragedie pt ea.
Teoretic orice medicament poate da reactii cutanate, da-i un antialergic daca ai in casa si sa bea multa apa.
Noi am stat 2 ore si ceva la serbare, cu multi copii si parinti tusitori si mucitori, vad ca Sabinei ii curge nasul deja si pe mine ma doare gatul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Noi am tot lucrat la site printre picaturi, mai mult sotul, ca eu am facut drumurile, vom mai face diverse modificari pe parcurs, dar, ca idee, puteti vedea jucariile pe miorlau punct ro, am schimbat si sigla, sper sa va placa ce a iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetelor!

suntem cu musafiri ca de obicei duminica si am trecut sa va pup

carla, nu mai pune la suflet toate cele cu mama ta si super dulcica lary; sa le stalceste si Maya

alynta, ai slabit!

beca, eu tot am ramas fasnita de volvo

cris si otilia in camera centralei avem un boIler imens de unde pleaca apa in toata casa pe electric; iarna e pe centrala sa nu-l mai bagam in priza si vara pe electric; am avut o echipa buna care s-a ocupat de tot sistemul casei si instalatiile toate si ne-a ajutat f mult; de aia am ramas fara bani de mobila caci aici am investit ffff mult

revenim

merg sa rezolv un conflict intre 3 copii

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

ALIC, ANA MICU, OANA ALEX, OANA MVT, LUCKY, SARMISA, BABY FIRST, ANDA, ELY, ANCY, MH, NEMORA, MARCELA, ROXY SI RESTUL FETELOR CARE NU AU MAI INTRAT DE O VESNICIE, unde sunteti? Dati un semn...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 28+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

prezent, sunt pe-aici, dar n-am rabdare de scris...revin eu...multumesc de intrebare

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

scuze greselile anterioare :)

alic

beca, vroiam sa spun "fascinata" de volvo

otilia, si Maya are o problema cu apa daca ii dau canita sau biberonul cu apa ii place sa vada cum picura apa pe mana si apoi pe parchet si sa mai stearga si ea si apoi vine fuga la mine " mamiiii, aaa stegi" si stiu ca a comis-o; asa face si cand face mizerie semn ca trebuie sa iaua spiratorul de bucatarie care este nelipsit ziua

cris, Maya are de la 10 luni jumatate inclusiv molarii iesiti fara canini care au iesit la 1 an si 5 luni toti odata, deci, cam toti

carla, intru si eu imediat pe site

pupici si noapte buna

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata,haideti la o calda,perfuzabila cu nes ,ceai fructat,trabuce si vougue

otilia cama asa e si la noi..cam la 40 cm bate zapadanumai in oras strazile si trotuarele sunt curate,dar pe spatiile verzi troneaza adevarate piramide de zapada stransa.. m-ai facut sa rad de dimineata cu baia
cosmnica
laurraa pai e bun asasi noua tot asa ne-au facut instalatia ca vara sa mearga pe electric boilerul,dar acum ne-a pocnit sa bagam si gaze in paralele cu asta pe carbuni si lemne
alic cum se simte naty?

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Neata gagicile, va pup si eu in viteza, plec sa imi iau (din nou) sange si apoi la morfologie, iupiiii. Si apoi sa innegrim geamurile masinii, ne facem incognito.

Cris, 40 de centimetri??????? Si Miru cum reactioneaza la zapada?

La baie, Sara se duce si rupe hartie igienica si, in tip ce spune puuuuuu puuuuuuu (cu strambatura de rigoare, ca doar se presupune ca pute) se face ca ne strege la fund, stergandu-ne pulpa. Nu face un obicei din asta, o mai apuca uneori.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 28+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ioana gata treaba?? ce haioasa e Sara cu stersul ,a mea cand ma prinde la baie,imi aduce pachetul ei de servetele umede si scoate unul si mi-l ofera,iar daca ii spun ca nu vreau,se apuca si imi arata peste hainele ei cum trebuie folosit .Pai ar sta cu manutele in zapada pana i-ar cadea unghiile de frig si tot nu s-ar saturacat a nins atunci 2 zile,ma punea sa-i deschid geamul de la bucatrie si plasa ca sa prinda zapadavi batea un vant si o viscoleaaaaa,de o baga pe toata in casa iar ea era cea mai fericita

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

carla, tinem pumnii sa iasa bine analizele larisei! multa sanatate tuturor!!!
au trecut petele rosii sabinei??

bettyr, multa sanatate va dorim si sa dea domnul sa nu fie pneumonie!! sa ne spui cum se mai simt fetele.

laurraa asa e si boilerul nostru - si pe centrala si pe curent functioneaza. ai rezolvat pana la urma conflictul intre cei 3 copilasi??

alic,
sa ne mai povestesti ce face naty. gata treaba pt sarbatori??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

laurraa, si matei se joaca la fel cu apa, se uita cum picura si cateodata se mai apleaca si linge cu limbuta de pe parchet . eu nici timp sa reactionez nu am.

cris, multumim de cafeluta. e bine daca ai incput ziua zambind.

beca, bafta la morfo!! asteptam rezultatele! simpatica sara cu hartia igienica.
parca tu ai preparat o budinca de cartofi cu ceva branza, nu?? nu pui si reteta??

apropo de bai si wc-uri. dupa ce varsam olita lui matei in wc, tragem apa si matei incepe sa faca pa si spune - pa caca pa.

Mergi la inceput