Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)
Raspunsuri - Pagina 3
viss spune:
strumph- e de bine. dc ai inceput sa elimini sarea din alimentatie, si ora la care mananci ssa fie mai devreme, e super. eu pe la 4,5 - 5 luni aveam niste picioare ca niste gogosele- port 35 la picior, si cand se umflau zici ca degetele erau carnaciori apoi m-am enervat si am scos sarea din gatit.am zis ca dc e nesarat sa adauge sotul /si eu deasupra un praf..s-a cunoscut. binenteles ca sotul zice ca oricata sare ai pune deasupra, tot nu e ca atunci cand pui in cratita si intra in mancare..la inceput s-a cam plans ca nu are gust, dar acum s-a obisnuit..
25 SA+ mami de 2 buburuze:
simonacip spune:
neata fete.
AM fost si m-am spovedit si impartasit. AM stat 2 ore pt ca erau si copiii de la scoala de alaturi...dar nu mi-a stricat sa mai astept si eu...Desigur am papat ce mai ramasese din macarea de masline, si o salata mare cu ceapa si ridichi..Acum aia ma misc.
Strumpfi, multam pt caldurica si laptic cald.Am venit inghetata.Nu stiu cu privirea incetosata, eu n-am asa ceva..Cu kg...eu zic ca e de ine!!! Nu-ti face asolut nici o grija de fifi...Ce-as vrea si eu 2,5 kg intr-o sapt!!!
Desigur n-am mai mers la casa, azi e mama acasa si se ocupa ea de oamenii care lucreaza...Slava DOmnului...Ma descurcam eu cu masina prin zapada, dar nu mai am chef...As fi vrut sa merg in Mall sa mai cumpar pentru Craciun si sa rezolv o factura...Poate pe la 12.00 sa mai diger mancarea ca nu pot merge asa....
Andreea, sa-ti fie de ine gogosile, draga noastra.Ce une treuie sa fi fost!
Iony si tie!!
Dorinutza, ai grija afara, e tare frig, sa te infofolesti ine!
Cristina_ph, si eu mai am momente de stres enorm, dar le trec repede cu vederea, nu le las sa ma copleseasca...Mai ales pe o vreme ca asta se adincesc starile proaste si ma tot gindesc cum va fi, cum ii voi duce in frig la scoala, la gradi...dc nu pot scoate masina...etc..numai scenarii.
Ally, ce ine arata urtica, si nu numai
Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
ailed_dota spune:
intrebare:
nu-i asa ca daca ai fost constipata, si ai si un hemoroid, atunci cand te duci la baie( cu succes) poti sa sangerezi cu un sange rosu deschis?Care se opreste dupa. Si dupa dus nu mai e nici urma.
Iar panty-ul ramane curat.
mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11
cristina_ph spune:
fetelor,pentru gogosi de post aveti vreo reteta?ideal ar fi sa fie tot pentru masina de facut paine....
Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 29+ Bogdan Gabriel
simonacip spune:
Ailed_dota...da, mie mi se mai intimpla, am facut si colonoscopie, nu am nimic grav, decit colon iritail si hemoroizii astia nesuferiti!
Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
scrish spune:
ailed eu nu am hemoroizi dar mi s-a intamplat sa merg la baie foarte constipata si sa mi se fisureze putin pielea, ducand la o mica pata de sange pe hartia igienica, dupa care nimic. mie mi-a trecut de la statul cu fundul in apa calda...
s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
ailed_dota spune:
simo, eu m-am speriat ca nu stiam din ce parte e... iti dai seama...dar vad ca a trecut o ora jumate si nu e nimic pe panty daca ar fi fost din partea cealalta ar fi tb sa continue...Nu?
69/11
ailed_dota spune:
a fost un pic mai mult decat o pata, dar s-a oprit dupa dus...
69/11
strumphitza spune:
Am revenit si eud e la , tare bine a mai fost, acum sa ma duc sa imi pun moatzele si apoi sa il usuc si sa ies afara sa ma intalnesc cu Mos Craciun ca mi-e si rusine ca nu i-am luat nimic pana acum lui Nick, aseara scoteam eu din punguta lui ziarele ca in fiecare zi imi aduce ziare si hopa, vad un bon de casa de la un magazin cunoscut aici si cand ma uit exact era pe bon ce ii aratasem eu lu` mosu ca vreau , acum vreo 2 sapt in urma cand a fost el liber ne plimbam prin magazine , el era cu spatele, si cand s-a intors eu tocmai botzeam bonul in mana si m-am facut ca nici nu m-am uitat si nu am vazut ce era pe bon si l-am aruncat la cos sa nu ii stric surpriza, dar ce ma bucur ca imi aduce mosu ce voiam am fost fata cuminte deci
Va multumesc mult fetele de raspunsuri, miki, viss, simona deci pots a fiu happy ca am dat jos putintel asa? si da e adevarat ca zilele astea am cam fost la baie la pishu dar eram si super umflata ca un butoias pe la inceputul saptamanii si naspa feeling, cred ca stiti cum e, acum nu mai sunt umflata si e bine... sper sa ma tina cu nemancatu seara si sare mai deloc in mancare, eu nu mai pun in mancare , ii adaog nitzel la sfarsit numai pentru Nick, in rest o evit... nu am cum sa o evit total ca mai mananc si prostioare din comert si alea au sare destula
Ailed, am patit si eu ce ai patit tu cu hemoroidul, prima data cum vreo luna si ceva in urma ma speriasem rau de tot, m-am dus la farmacie si mi-am luat niste crema si supozitoare speciale pentru pain relief pentru hemoroizi si a trecut numai o data ce am pus crema si un supozitor deci nu te ingrijora, mai bine fugi pana la farmacie si intreaba de asa ceva sa vezi poate poti sa previi chestia asta data urmatoare sa nu te mai doara si sa nu mai iasa cu sange Sper sa treaca durerea si discomfortul cat mai curand
_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole
millie spune:
Ceau
mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 21+