Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

miky eu am luat-o de anul trecut de cand era naty bb mic si a stat in ea anul asta inca nu am iesit cu sania

mami de Naty (10.04.2009) si s32 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Hai ma Lavi, cite kg ai?? Nu cred ca ai inca 65 asa ca... eu nu mi-as face proleme in locul tau. Sincer sincer

Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

roxy ce faci? daa si eu pofteam la cozonac asta a iesit un fel de chec cu multa umplutura dar e bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cami, sa nu uiti ca asteptam pozeleeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, pai nu am ca nu am luat 3 kg saptamana asta dar tot la fel de sincer spun ca incep sa iau acum "grosul" si nici nu mai pot/vreau sa ma abtin.... ha ca iti spun (doar tie ) ca sa iti mai ridic moralul...saptamana asta am pus aproape 1,5 kg
si acum am desfacut si panetone...ca nu mai rezistam..... si pana nu il dau gata nu ma las asa mult imi place asta cu crema de cioco...si lichor

de asta nici poze nu cred ca voi mai pune.....sau poate mai pun pana la +10 :))))))))))))))))))))))

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

simo 65 am eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Hello
AM fost si eu la cumparaturi pt Mos, am mai luat una alta, le-am si impachetat...treuie insa sa mai cumpar foaie de impachetat cadouri ca un sul nu mi-a ajuns...Ce sa fac dc suntem multi
AM mincat si eu f mult azi, inclusiv o ciocolata ounty si iscuiti inveliti in ciocolata Mai ine ii aruncam din frigider ca astia mici si asa nu maninca...
Millie, ce urtica micutza! si ce fata frumusica ai! Sa-ti traiasca!
Viss, ai o urtica supera, serios, asa m-as fi vazut si pe mine cu gemeni....
Mikice ine ca Vladutz adora zapada...Matei vrea in rate de la gradi pana acasa, nu pune piciorul jos...cica nu-i place, in schim Daviduche alearga dupa fulgi sa-i prinda....Deci n-avem inca experiente in zapada...
Alina.n, salivez si eu la cozonacul tau pufos..Hehe, te-ai cam dat la ogul Amei. Cred si eu!Norocul meu c anu fac prajituri...asta-mi mai treuia..
Dorinutza, parca-i mai mica urtica decit in rochie...na ca mie asa mi se pare...Vad ca ai deja linea negra..Eu nu o am inca...
Strumpf, sa ne spui ce ai achizitionat azi!
Lavi, si eu la fel, fara limita, fara limita...Mai e si vremea asta de nu poti sta fara mincarica si ceva un...Daca ar fi frumos, poate am face plimari lungi, dar asa...
ALina...si noi tot acasa saratorile...si nu e doar acest an, dar asta e ne-am oisnuit deja...Pana la urma ma simt mai ine langa copilasi decit cine stie pe unde fara ei...Nu m-as distra, mi-ar sta gindul la ei
ROxy, sa ne spui ce ai facut la dr...Cred ca am mancat deja o guma Nu mi-am dat seama, dar mincasem ceapa si aveam nevoie de guma...Acuma voiam sa iau inca una ca merg la serare la Matei si nu vreau sa fac lier in jurul meu

simona, pai tocmai de aceea spuneam..cum copiaza copii unii de la altii..ca eu ieri si azi am tot incercat sa-l impulsionez sa se joace cu zapada..iar el statea asa intepat, mai ca nu vroia sa calce, plangea ca i se aseaza zapada pe ghete, ca ii ingheata mana fara manusi daca pune mana pe zapada..dar nici cu ele nu vroia..d'astea..
iar azi cand a vazut-o pe fetita asta, a uitat de tot..el tot timpul a reactionat bine la copii mai mari..dar azi a fost exact ca o maimutica dupa ea si era si o nazdravana de fetita ..ma uitam la ei si imi imaginam cum o sa-i vad asa impreuna pe ai mei

cu prajiturile si eu sunt la fel..nu fac, dar cumpar.. deci stiti ce o sa-mi iau cu prima ocazie ? o gogoasaaaaaa

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mik numai una??? sau o gogoasa urasa umpluta???

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

a, cami, mi-am adus aminte acum...pai de la ortopedia din unirii tocmai ce am descoperit acum vreo saptamana ca poti comanda online. asta e magazinul online:http://www.andyreclama ilegala - avertizare/produse/cizme-43.html bine, pe mine nu ma ajuta..ca trebuie neaparat probate dupa cum spuneam..
asa ca spor la cumparaturi pentru cine doreste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mik numai una??? sau o gogoasa urasa umpluta???

AMR 9 sapt!!!!!!!!

pai pe aici prin piata numai din acelea uriase sunt..cat jumate de franzela..desi sunt langa parc, toata vara nu mi-au facut cu ochiul dar acum..tot ma duc si incerc una doua..cate intra..

iar acum stiti ce am mancat ? ca desert bineinteles..halva

Mergi la inceput