Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ha ha alina.n.....nu asta e target-ul meu sau iti vrei panetonele???
nici o sansa....la cum am inceput sa mananc si sa se vada la cantar.... deci mai bine iti cumperi....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

hahaha ce tare esti ,nu cred ca e asa rau cate kg ai ?
eu am luat 9kg si sunt multumita

mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

cami sa purtati sanatosi ghetutele

as vrea si eu sa-i iau ceva pantaloni de fas pt zapada la naty nu prea stiu insa unde prin Titan

felicitari fetelor pentru AMR

alina, n-ai cum sa ajungi la decathlon in militari ? ca merita salopetele alea..daca nu, incearca la kiabi, trebuie sa aiba..si sunt si accesibile ca pret din cate stiu eu..

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alna.n nu mai spun kg ca de acum se vor depune intr-un ritm alert eu am mai spus ca la final iau cel mai mult......o sa va spun peste o luna oricum in cel mai fericit caz iau 1 kg/sapt..... dar sunt ffff fericita la gandul ca am reusit sa iau putin pana acum si am loc unde sa pun

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

miky de magazinul acela am citit si eu dar e prea departe in celalalt colt al orasului, nu m-as duce dopar pt o pereche de pantaloni mai ales acum si cu nametii astia ...o sa incerc la kiabi ca e in cartier,sa vad cand ajung

mami de Naty (10.04.2009) si s32 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Hello
AM fost si eu la cumparaturi pt Mos, am mai luat una alta, le-am si impachetat...treuie insa sa mai cumpar foaie de impachetat cadouri ca un sul nu mi-a ajuns...Ce sa fac dc suntem multi
AM mincat si eu f mult azi, inclusiv o ciocolata ounty si iscuiti inveliti in ciocolata Mai ine ii aruncam din frigider ca astia mici si asa nu maninca...
Millie, ce urtica micutza! si ce fata frumusica ai! Sa-ti traiasca!
Viss, ai o urtica supera, serios, asa m-as fi vazut si pe mine cu gemeni....
Mikice ine ca Vladutz adora zapada...Matei vrea in rate de la gradi pana acasa, nu pune piciorul jos...cica nu-i place, in schim Daviduche alearga dupa fulgi sa-i prinda....Deci n-avem inca experiente in zapada...
Alina.n, salivez si eu la cozonacul tau pufos..Hehe, te-ai cam dat la ogul Amei. Cred si eu!Norocul meu c anu fac prajituri...asta-mi mai treuia..
Dorinutza, parca-i mai mica urtica decit in rochie...na ca mie asa mi se pare...Vad ca ai deja linea negra..Eu nu o am inca...
Strumpf, sa ne spui ce ai achizitionat azi!
Lavi, si eu la fel, fara limita, fara limita...Mai e si vremea asta de nu poti sta fara mincarica si ceva un...Daca ar fi frumos, poate am face plimari lungi, dar asa...
ALina...si noi tot acasa saratorile...si nu e doar acest an, dar asta e ne-am oisnuit deja...Pana la urma ma simt mai ine langa copilasi decit cine stie pe unde fara ei...Nu m-as distra, mi-ar sta gindul la ei
ROxy, sa ne spui ce ai facut la dr...Cred ca am mancat deja o guma Nu mi-am dat seama, dar mincasem ceapa si aveam nevoie de guma...Acuma voiam sa iau inca una ca merg la serare la Matei si nu vreau sa fac lier in jurul meu

Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

simo defapt este cam chec

mami de Naty (10.04.2009) si s32 cuAlex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

fetele sunt tare fericitaaaaaaaaa
una dintre nasicile antoniei
care sta in bucuresti
ia luat ghetute si ni le trimite luni prin curieeeerrrrrrrr
yupiiiiiiiiii
si i-am zis sa-i ia 2 perechi ... i le voi plati of cource da sunt fericita ca a ajuns la ortopedica in unirea si mi-a luat de la eiiiiiiiiii
imi vine sa dansez de fericireeeeeeeeeee
eram asa de stresata
da uite daca ai prieteni buni care te ajuta e mai usorrrrrr

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

sa le poarte sanatoasa..ce bine ca puteti sa luati incaltari fara copilasi..eu n-am nici o sansa fara talpile lui vlad prezente si si asa o mai dau in bara..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

miki ce frumos s-a jucat vlad in zapada ,noi inca nu am iesit , am tinut-o vreo 2 zile in casa ca incepuse sa stranute, acum vad ca e ok, cred ca maine mergem la sanius

aa uite eu i-am luat lu naty sania aceasta:
http://www.bebelusulfericit.ro/vehicule-pentru-copii/saniute/alpen-gaudi-sanie-copii-alpen.html

a noastra e roz

mie mi-era teama ca fiind asa joasa, nu o sa vrea sa stea pe tipul asta de sanie..de aceea vroiam clasica de lemn si cu spatar..bine, mai aveam un motiv sa incapa amandoi, si el si surioara, peste vreun an
sa o stapaniti sanatosi ..si sa-mi spui daca sta naty pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n cozonac cu portocale? cred ca este tare bun. abia astept si eu sa faca mami meu cozonac de Craciun.

miki, cami ce scumpici trebuie sa fi fost micutii in zapada.
la noi a inceput sa ninga mai tare, este asa frumos
cami super ca ai rezolvat-o cu ghetutele de iarna pentru antonia.

catank ma bucur ca ne-ai mai scris. ma gandeam eu ca esti super ocupata. cam prea ocupata, ar trebui sa te mai si odihnesti mai mult.

simona de aia este bine dupa impartasanie sa dormim ca cica ar fi mai bine. asta este acum, ai mancat, ai mancat...

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput