Cine vrea sa fie 'sponsorul' meu?
Raspunsuri - Pagina 17
Mickyyy spune:
Mie mi se intampla ceva ciudat, pur si simplu nu mai suport mirosul de tigare . Nu ma tenteaza, nu ma atrage, nu simt nevoia; din contra, singura nevoie care o simt in preajma unui fumator e sa intorc capul in alta directie sa iau o gura de aer curat!
Barbata-meu in schimb sufera dupa fiecare "fum" care trece pe langa el, cum vede pe cineva cu tigarea, simte nevoia sa faca si el la fel. Inca rezista eroic, imi dau seama ca e mult mai puternic decat l-am crezut eu.
Maine se fac 2 saptamani de abstinenta , nu stiu cat va dura sau care va fi finalul, dar deocamdata, fara sa ne propunem asta, am reusit sa ne lasam de tigari.
Androix spune:
Foarte tare!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
andacos spune:
Mikyy pai tu nu stii ca cei mai indirjitzi impotriva fumatorilor si a fumului de tzigara sunt...insasi fumatorii devenitzi nefumatori!
Mihaelka????
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
beshter spune:
Mickyyy, esti foarte tare! Felicitari! Ma bucur pentru voi din toata inima.
andacos, io tot cu 5/zi. 'incomplete success' in continuare. Tot dependenta.
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
buli spune:
si mie mi-o fo' dor de tine
eu m-am lasat de fumat intr-o seara de revelion, pe la 9 (acu 10 ani). am pus pachetul plin deoparte si am zis "gata, eu de-acu nu mai fumez". toti prietenii au zis ca-s cu-cu, ca n-o sa mearga etc.
ba a mers foarte bine, m-am lasat de-atunci.
chiar sunt in situatia (fericita, zic eu) in care pot sa fumez la juma de an, un an 2-3-4 tigari si sa nu ma reapuc.
bine, acum nu m-as putea reapuca pentru ca lui Matei ii place foarte mult cum miros si stiu sigur ca n-as mai mirosi la fel
dar cu 5 pe zi, tot e bine
Ilinca_M. spune:
Ca buli si io, vad ca retzeta asta merge la unii, la unii nu prea: lasat brusc, de pe-o zi pe alta iar la multi ani distantza poti baga cate o tigara (2-3-4) cand chiar te-apuca, fara niciun pericol de a recadea in viciul initial...
Mihaelka, 5/zi mi se pare un progres foarte bun! Nu mai stiu daca ai specificat: de care fumezi? "Paie"(slim) sau de-alea "clasice"? Normale, lights...ultra-lights?...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
andacos spune:
Ce inseamna ...dupa ani?
Eu m-am last asa de-o pe-o zi pe alta,fumatoare de mai bine de 20 de ani,cu mai bine de un pachet pe zi si...dupa 3 ani,cind eu inca mai visez ca fumez,n-as avea curajul sa incerc!
Mi-a placut sa fumez,stau in preajma fumatorilor si nu ma tenteaza insa sa incerc...nu-s pregatita inca!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Mihaelka, 5/zi mi se pare un progres foarte bun! Nu mai stiu daca ai specificat: de care fumezi? "Paie"(slim) sau de-alea "clasice"? Normale, lights...ultra-lights?... |
0,1 mg nicotina - or fi lights sau ultralights?
buli, bine-ai venit la subiectul de (fosti) dependenti!
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Ce inseamna ...dupa ani? Eu m-am last asa de-o pe-o zi pe alta,fumatoare de mai bine de 20 de ani,cu mai bine de un pachet pe zi si...dupa 3 ani,cind eu inca mai visez ca fumez,n-as avea curajul sa incerc! Mi-a placut sa fumez,stau in preajma fumatorilor si nu ma tenteaza insa sa incerc...nu-s pregatita inca! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Cred ca numai tu te poti cunoaste si daca "feeling-ul" iti spune ca e mai bine sa stai deoparte si n-ai curaj sa incerci, urmeaza-l, cred ca bine te avertizeaza, stie instinctul tau ce stie! Eu mai visam ca fumez doar in primele luni cand ma lasasem si ma trezeam cu un sentiment de vinovatie si chiar disperare...ce usurataeram cand imi dadeam seama ca e doar un vis:))
La mine "cativa ani" au insemnat cam 4, atunci mi-am dat seama ca nu mi-ar mai placea sa fumez si ca relatia mea cu tigarile, o relatie asa frumoasa, de iubire, pasiune, daruire etc....nu va mai fi niciodata ce-a fost, pe principiul ciorbei reincalzite:)))
Acum (de vreo 3 ani) sunt la stadiul ca daca merg undeva in excursie, mai ales in afara tzarii, ma apuca nebuneala, musai sa-mi iau un pachet de slim si sa zac pe terase fumand si band cockteiluri...pot fuma sa zicem un pachet in 3 zile de-astea de huzur. Ma-ntorc acasa, revin la stadiul nefumator, nu mai tanjesc nicio secunda dupa slimurile savurate cu cateva zile in urma, pur si simplu ma resetez. S-ar putea sa fiu un fel de Dr. Jeckill and Mr. Hyde
Mihaelka, nu prea mai sunt la curent cu cantitatile, cred ca-s light alea...dar is slim? Mie slim mi se par mult mai inofensive, chiar daca au aceeasi cantitate de nicotina, gudron...dar s-ar putea sa fie o prejudecata, poate-s exact aceeasi Marie...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever