Cine vrea sa fie 'sponsorul' meu?
Raspunsuri - Pagina 13
corap spune:
Mihaleka, asa zic si eu, important e sa nu consideri tigara aia mai mult decat ceea ce a fost - o scapre. nu e nimic grav. Important e sa nu-ti zici: daca tot am fumat-o p-aia s-a dus draq tot si asa ca gata, mai pufai una de necaz
anca_a spune:
Io nu-mi iau inapoi nicio stea pentru ca tigara aia (si cate ori mai fi, daca or mai fi) nu inseamna nimic.
Tine minte ca tot ce ti se intampla zilele astea sunt doar etape din procesul tau de renuntare la fumat.
miereamara spune:
Mihaela si eu am fumat o tigara cam la doua saptamani dupa ce ma lasasem, avusesem o zi foarte grea si sotul fuma afara si nu am rezistat, am mers si am fumat. Dar asta a fost, pe mine tigara aia m-a ajutat sa merg mai departe.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Mihaelka, oare n-ar trebui sa lasi sa treaca sarbatorile (ca atunci sigur vei fi tentata sa fumezi) si sa-ti pui in cap o "rezolutie" gen:"gata, dupa Rev nu mai pun gura pe tigara?"...Poate ca si la tine merge numai cu "radicalisme", ca asa, daca mai tragi o tigara ai impresia ca te-ai intors in punctul de plecare si nu mai ai niciun merit ca te-ai abtinut cateva zile, nu? |
Da, cam asa, am senzatia aia naspa de esec:(
M-am gandit si eu sa las sa treaca sarbatorile si mersul prin doctori dar tot un semi-esec e. Asta-i treaba cu nenea Carr si cartea asta, nu te mai poti folosi de niciun subterfugiu, ti le deconstruiesti singur:)
LadyJ, rrox, corap, probabil ca aveti dreptate cu reorganizarea si supapele. Ma gandesc ca, pana la urma, ce-i mai important e ca eu chiar vreau sa scap de belea, ca vad dincolo de 'atata placere mai am si eu', 'tigara ma relaxeaza si-mi da incredere in mine' etc.
anca_a, multumesc ca nu esti dezamagita:)
miereamara, pe mine ma sperie ca nenea Carr zice ca daca ai fumat una, gata, esti back to square one. Dar uite, tu esti dovada vie ca nu e mereu asa.
Of, of, si-un cartof:)
Va multumesc tuturor pentru sprijin. Sarbatori fericite! Sa fiti sanatosi cu totii, sa nu fumati, sa beti si sa mancati responsibly, sa radeti irresponsibly si sa va jucati mult cu copiii.
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
mianna spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. imi dau seama ca nu intereseaza pe nimeni, ca aici sunt mai multi cu alte vicii, nu cu rinofug/bixtonim etc (eu totusi va zic: stati departe de ele!!!) |
crezi tu io am amandoua viciile, da' de rinofug m-as lasa. de tigari inca nu, dar o admir pe tiza mea si-i tin pumnii.
deci baga cotinuarea, ca te omor daca ma lasi in suspans. are vreo legatura cu apa cu sare? ca varianta asta am incercat-o si aproape c-am reusit.
ana_a spune:
citat din mesajul lui rrox3 Narcisa tu glumesti cu mirosul si spalatul ala Fumatorii - chiar si cei ocazionali - PUT a tutun. Ei cu totul, pielea, parul, respiratia, hainele. Tu doar te-ai obisnuit cu mirosul si nu-l mai simti. Dar el e acolo, inclusiv in nasucul copilului tau. Haide, poti sa scapi de el! Roxana, Maria (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005) |
Asa este!
Eu, acum, dupa un an mai am cate o revelatie si ma bucur de una singura ca nu mai put!
Ocazional, sambata si duminica dimineatza sar gardul la vecina si beau cafeaua cu ea. Si vin de acolo mai mereu plina de fum de la 2-3 tigari dastea subtirele pe care le fumeaza ea. Dar, odata ce scot hainele de la suprafata e ok, fumul nu-l mai am si in piele .
Ah, si, cam la 2 luni dupa ce ne-am lasat de fumat, am fost la ziua de nastere a nepoatei mele, unde, am avut de suportat 4 fumatori veniti si ei tot acolo. Una din fete(fumatoare) mi-a luat mezinul in brate si dupa ce asta al meu sa zbatut sa-l lase si a venit la mine era imputit de tigari!!Nu-mi venea sa cred ce tare ii miroseau obrajorii a tutun . Atunci am realizat ca asa miroseau amandoi la vremea cand eu cu tati fumam...
Mihaela, "timpul ala liber" pentru tigara este o mare pacaleala! In maxim 2 saptamani o sa-i gasesti sigur, sigur o utilitate si no sa-l mai simti la fel de gol ca si acum!
Eu cu sotul meu aveam un spatiu mic, un fel de "camaruta" in casa unde fumam. Sotul a facut chiar si o hota care sa scoata fumul in pod cu un ventilator. Acolo, in camaruta respectiva, intram "la o tigara" si la un repaus de la treburi, rasfoind netul pe laptop. O vreme, parca simteam ca tigara mi-a luat si acel "repaus". Adica, daca nu mai mergeam la tigara...parca nu mai avea rost sa mai iau pauza. . Pana cand, incet, incet, m-am obijnuit ca pot sa-mi iau pauza respectiva, indiferent de tigara.
Felicitari si succes in continuare!
Se poate!
blog
proud
doruletz spune:
mihaela , nu te descuraja, nu ai dezamagit pe nimeni, ce vorba e aia :)
din cate ai spus aici esti motivata si hotarata sa te lasi deci o vei face, vei reusi sa treci prin astea cateva "prime zile" dificile
Curaj si nu te invinovati prea tare, nu uita ca noi suntem doar victime:)
beshter spune:
Prost, maica, prost
Am intrat si eu in categoria penibililor fumatori de 5/zi. Fac si io, ca Adela, amor in picioare intr-un hamac:)
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Mihaelka Prost, maica, prost Am intrat si eu in categoria penibililor fumatori de 5/zi. Fac si io, ca Adela, amor in picioare intr-un hamac:) Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz |
Noi te sponsorizam in continuare!
Ooof, mianna, deci esti si tu cu rinofugu'? Acum chiar ca nu mai pot dezvalui partea a 2 a a povestii...trebuie sa discut cu o persoana care ti-e apropiata, ca altfel n-am cum sa te ajut, decat prin intermediari
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever