Solutie de curatat plita
Am incercat multe solutii de curatat plita electrica si am gasit una foarte buna de la Starwax.Sticluta s-a terminat si pana comad/gasesc alta curat plita cu solutii care sunt "frectie" degeaba.
Voi cu ce va curatati plita?
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Raspunsuri
asi spune:
Plita mea e un Hotpoint Ariston KRC 641 D X/HA.
roxanaz spune:
http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_incorporabile/Accesorii_ap._incorporabile vad ca cei de la Domo au mai multe produse de genul asta.
Roxana
asi spune:
Multumesc mult.
Ma interesa si experienta altor gospodine.
Pucku spune:
EU CURATZ CU BICARBONAT DE SODIU si un burete de plita...nu am nici o pata, vecina mea curata cu Ace si cu burete de vase normal...eu am un pic de reticentza, dar bicarbonatul merge super, e si ieftin
spor la frecat
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
absoluta spune:
Ajutati-ma si pe mine cu o solutie buna pentru curatat plita vitroceramica. Nu am voie sa dau cu partea abraziva a buretului si nu se curata cum trebuie asa. Am folosit o solutie speciala insa nu e eficienta. cu ce curatati voi si cum astfel de plite?
Multumesc!
sdcristian spune:
eu curat cu cif normal si cu partea abraziva a buretelui
am avut si solutie speciala si mi s-a parut exact acelasi lucru, exact aceeasi consistenta, doar pretul mult mai mare
mama de Carol (29.12.2008) si 9+
asi spune:
Am incercat cu bicarbonat si nu merge , trebuie frecat nu gluma si partea abraziva a bretelui zgarie.Cu cif nu incerc ca cif-ul zgarie.
Raman la solutia mea de la Starwax , cred ca o sa-mi fac stoc de la Baumax.
Absoluta solutia asta curata perfect fara sa freci cu partea abraziva.Trebuie sa cureti plita rece.
Edit: Starwax astia au o solutie excelenta pentru geamul de la semineu,asta pentru cine intereseaza.Curata funinginea si lasa geamul fara urme de fum.