Pufuleti iubiti de Ian-Feb 2010 (183)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Stii ce e curios? Ca parerile doctorilor difera destul de mult. Mie mi-a zis Predoi ca 9 luni de la o nastere prin cezariana e ok pt o alta sarcina. Adica s-ar face 1an si 6 luni pana la urmatoarea nastere. Tu deja iei pastile? Si de ce sa faci ecografie? Sa vada daca s-a sudat bine cusatura? Eu am zis ca tot anul 2011 sunt dispusa sa raman insarcinata, apoi gata. Ca fac 35 de ani la sf lui 2011 si ma simt prea batrana pt copii. ![]() Mama fericita |
eu am terminat-o cu alaptatul pe la 3 luni si da, iau pastile ptr ca asa ma simt cel mai safe. Cu Yannis am ramas int-o pauza de 2 luni de pastile in care eu incercam sa nu raman ca ma pregateam de nunta si vroiam sa raman abia dupa nunta so...
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Eco transvaginala am facut la 5-6 saptamani de la cezariana,la controlul ala si totul era ok dar doctorul meu a fost mereu mai catolic decat papa si pacienta lui mai crizata decat oricare alta de ideea de taietura
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Oricum dr. mi-a zis ca e greu sa prevezi la o eco o eventuala ruptura de uter si ca in realitate vezi cat de bine tine o cicatrice postoperatorie si cat de gros e tesutul acolo numai in momentul in care tai din nou, dar nu-i nimic, eu mai vreau o eco....acum ai inteles de ce mai fac eco?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Neatza. Ele, Plateea, Bubu, Simply, Dany pitica va trimite un ![]() ![]() Eu v-am urmat sfaturile... am stat si la aburi, si bai de sezut, si un antiseptic usor la exterior, am sprijinit toate caloriferele din casa (nu am ceaun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fug sa ma lupt cu nametii pana in piata... |
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](craciun2.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](craciun2.gif)
mamidepuiuti spune:
ioana_fota si multa sanatate
mai,maicum sa nu fie cei mai frumosi pufuleti ever cu asemenea mamici?
succes la bb2,fetele mele
roxy,multa sanatate dianei
mami de Alex si
Radu
Eleysa spune:
citat din mesajul lui miremia Ele siropul de patlagina eu il iau de la un plafar cu 8 lei si este facut de Hipocrate 2000. O sa pun si eu poze cu burtoiul dupa ce le identific prin calculator ca s-au pitit pe undeva. ![]() Mirela si ![]() ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas ![]() ![]() ![]() |
Multumesc ...o sa ies la cumparaturi prin zona si sper sa gasesc
![](floare.gif)
Asteptam pozele
![](icon_smile_big.gif)
![](craciun2.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](craciun2.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Multi inainte fetele! Eu am o prietena care la 35 l-a facut pe primul bebe si acum la 41 are un baietel de cateva saptamani superb! Ambele dati a ramas normal, natural so...
go fetele go!
de
Yannis
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() |
Am vrut sa pun o imagine,la preview nu se vede(zic ei),asa ca a trebuit sa dau send si,normal ca nu a mers asa ca l-am sters,probabil ca Ruxita pana sa sterg eu l-a vazut
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Memoria este jurnalul pe care noi toti il ducem peste tot cu noi"
Eleysa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Stii ce e curios? Ca parerile doctorilor difera destul de mult. Mie mi-a zis Predoi ca 9 luni de la o nastere prin cezariana e ok pt o alta sarcina. Adica s-ar face 1an si 6 luni pana la urmatoarea nastere. Tu deja iei pastile? Si de ce sa faci ecografie? Sa vada daca s-a sudat bine cusatura? Eu am zis ca tot anul 2011 sunt dispusa sa raman insarcinata, apoi gata. Ca fac 35 de ani la sf lui 2011 si ma simt prea batrana pt copii. ![]() Mama fericita |
Tinem pumnii pt bb2
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](craciun2.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](craciun2.gif)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](craciun2.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](craciun2.gif)
Eleysa spune:
Vazut poze cu o burtica frumoasa foc de Ioana
si poze cu Sebi la zapada ...cu saniuta
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Am vrut sa pun o imagine,la preview nu se vede(zic ei),asa ca a trebuit sa dau send si,normal ca nu a mers asa ca l-am sters,probabil ca Ruxita pana sa sterg eu l-a vazut Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Memoria este jurnalul pe care noi toti il ducem peste tot cu noi" |
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](bebic.gif)
![](cavaler.gif)