Pufuleti iubiti de Ian-Feb 2010 (183)
Raspunsuri - Pagina 20
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
Din clipa in care a stat singura, fara ajutor, i-a mai luat cam 2 sapt pana a facut primii pasi singura fara ajutor si nepacalita www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
... asta inseamna ca si noi in curand mergaciosi... ca eu m-am setat pe mers la 1,5 ani! (ca sa nu disper ca nu merge inca)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel nu ma dati disparuta, dar ma dau la fund pana imi mai trece starea asta de kkt, ca e nepotrivita rau cu ce atmosfera frumi vad pe aici. multumesc fetelor care au intrebat de noi P.S. e prima data cand ma tine atat si ma simt asa de ....straina de tot, ca mi-e si teama. dar sper sa treaca a.s.a.p. |
Noi suntem aici si asteptam sa-ti treaca ...daca te ajuta cu ceva ...gandeste-te ca mai ai 1 an si putin si pe urma vrei nu vrei o sa te intorci la munca si o sa o vezi pe Ema putin dimineata si seara cand te intorci de la job ...si o sa trebuiasca vrea nu vrea sa renunte si la tzitzi ...poate pe tine te ajuta sa iesi din starea asta k pe mine ma cam baga in depresie gandul ca o sa o vad cu taraita dupa ce ma intorc in campul muncii .
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Xela multumim! Bag de seama ca si tu faci parte din categoria de garvidute slabute, de-mi crapa mie ranza cand le vad. Tare frumi pozele cu burtica si cele cu piticii. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas |
vazut si eu poze cu burtica a la xela ........sigur nu ne pacalesti si ai acolo o minge???....cine zicea ca se lasa burta inainte de a naste
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
miremia spune:
Pun de un capitol nou.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas