Pufuleti iubiti de Ian-Feb 2010 (183)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili bagai si io cateva poze k gazela si balena....cand am revazut-o p MP si mire....imi retrag cuvintele...in ceea ce va priveste...imi dau seama acu ce mareeeeeeeee am fost

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Deci draga Dece,erai foarte frumoasa la 29 de ani si subtirica,dar acum la 30 si cat? arati bestial(sincer iti spun),ai o sclipire care nu se regaseste la 29 de ani,motivul Jijeiii

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Memoria este jurnalul pe care noi toti il ducem peste tot cu noi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

fetili bagai si io cateva poze k gazela si balena....cand am revazut-o p MP si mire....imi retrag cuvintele...in ceea ce va priveste...imi dau seama acu ce mareeeeeeeee am fost

JUCARII PENTRU PITICI...

Desi am luat mai multe kg ca tine parca burta ta a fost mai mare. Despre ultima poza zic doar atat...daca eram barbat.........

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Myky,nu te ingrijora,ca nu ai cum sa ii ajuti ingrijorandu-te de acasa,o sa ajunga cu bine,tu singura ai spus ca sotul conduce prudent.Fa o rugaciune(ca aia mereu linisteste) si stai cu bebe mic in brate

Nikole,Xela ce mai faceti?

Cris.d

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:

fetelor sunt suparata. au ajuns la aeroport(au facut in 5 ore 250 km), si stupoare avionul lui taicamiu nici na decolat! cred ca din cauza vremii de acolo. mai au de asteptat. of si este si baiatul mare cu ei!o sa fie obositor, la noapte o sa dorm cu grija daca o sa dorm. sunt singura cu piciul acasa si imi fac griji.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

offf ...doamne ....pai si unde stau???...ati aflat cand decoleaza?

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

a decolat si aterizeaza la 11. apoi vin acasa. o sa fie obositor dar sa ajunga sanatosi acasa. se odihnesc ei cand vin.

_

bine k s-a rezolvat ....oarecum ...

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Ioana,nu am uitat,dar m-a amanat farmacistul,sper sa am maine un raspuns

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:

JUCARII PENTRU PITICI...

....mie imi place muuuuuuuuuuult burtica ta ...si simcer .... ...as vrea eu sa arat la 29 ani k tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Seara buna!

V-am citit rapid ca-s cu soata in carca.. sa ne uitam la film....

Multa sanatate pufosilor mucosi...dragii de ei, sa scape repede

Am pus si eu o poza din sapt 37...ditamai burtoiul..ce dragut a fost sa revad pozele de atunci...

Dece, esti tare frumoasa....are jujelul pe cine mosteni....

Am admirat burticile...ce vremi...

sa aveti nopti linistite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Alexutzza am luat si eu azi cus-cus (paste d-alea de care ziceati voi) de la Mega si as vrea sa ii fac Isabelei...ma help si pe mine cu o reteta ceva ......sau fetele care au mai facut ...ma gandesc ca poate s-o fi plictisit cupilul de stilul meu si vreau sa incerc ceva diferit.

ia sa vezi ce zice alex..io stiu ca cus-cus-ul e cu totul altceva...si eu am dar nu l-am fc....pastelea alea arata ca bobil de oprez un pic mai mari

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Citat:

fetelor sunt suparata. au ajuns la aeroport(au facut in 5 ore 250 km), si stupoare avionul lui taicamiu nici na decolat! cred ca din cauza vremii de acolo. mai au de asteptat. of si este si baiatul mare cu ei!o sa fie obositor, la noapte o sa dorm cu grija daca o sa dorm. sunt singura cu piciul acasa si imi fac griji.

_

aoleu...ce-ti veni sa lasi copilul cu ei pe vremea asta...sau s-o fi tinut scai...lasa ca o sa fie bine...dar na tot stai cu griji

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

mire ..simpli...ele...sarumana....
simpli in febr fac maica ..35...babozaur...:))...glumesc..eu cu capul tot pe la 18 sunt

mi-a fc bine sa vad burtici...sa ne copilarim ..asa...hm intr-una din pozele alea...inainte sa nasc...aveam o fatza asa de sfarsita...tare muncisem..eram asa de ostenita...tot timpul m-am gandit ca daca-mi vedeam de treaba mea...nu mi se rupea apa....facusem f f multe feluri de mancare...si curatenie...offfff

apoi imi zic ca poate asa a trebuit sa fie...atunci a vrut el sa vina la je...

ce frumos e sa fim nostalgice la vremea asta...parca se potriveste cu vremea de afara..cu sarbatorile...

DANYYYYYY...felicitari pt artur....

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput