Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Ne-am intors de la medic,Albert are 5550 g si 59 cm,fontanela s-a micsorat destul de bine. Mamica lui Albert (17.10.2010) |
Felicitari pentru vestile bune!
Meme de Maiu si Lulia
office spune:
citat din mesajul lui bebecris26 Are 5.880 si 60 cm. A luat foarte putin in greutate in 11 zile, 280g din cauza febrei,sanatos sa fie ca recupereaza el. Dr zice ca a luat foarte bine pana acum in masura in care s-a nascut la 3 kg si 50 cm. Speram sa nu faca febra si sa trecem cu bine peste noaptea asta. Cristina, mami de bebita David |
Bravo bebe David!
Meme de Maiu si Lulia
sorana_23 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui botosel452
Ana, si eu sunt ca tine. Mi-am cladit moralul 9 luni pentru nastere naturala, dar nu mai fac greseala asta never ever. A fost asa de simplu cu cezariana...Dar partea proasta este ca acum trebuie sa asteptam tzashpe luni sa putem face gimnastica, pentru a slabi. Asta e singurul meu regret. Valentina, mami de Alexandra |
Mie mi-a zis medicul ca pot sa incep sa fac gimnastica si din ianuarie chiar vreau sa ma duc la aerobic. Bine, n-o sa fac toate exercitiile dar trebuie sa fac ceva cu mine. Am o mare burta nesuferita.
Sorana
office spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Eu n-am chef de nimic..cred ca inevitabilul se va produce, curand... Lora, mami de Iustina si Adelina |
Lora, dar cum asa dintr-o data?sau pe zi ce trece se diminueza cantitatea?Pe Iustina cat timp ai alaptat-o?
Meme de Maiu si Lulia
office spune:
Si eu vreau la aerobic, dar nu am cu cine lasa odraslele.....desi ideal ar fi sa ma trezesc maine cu cateva kg in minus...
Meme de Maiu si Lulia
sorana_23 spune:
Sabina, si eu care credeam ca eu tin copilul imbracat subtire sa il calesc...m-ai intrecut cu mult. Problema e cu maica-mea, care are in permanenta impresia ca ii e frig si il tot infofoleste. Noroc ca nu sta permanent cu noi si pot sa il dezbrac dupa ce pleaca ea. Si are si o obsesie cu caciulile. As arunca toate caciulitele pe care am avut proasta inspiratie sa le cumpar; sa las doar vreo doua de iesit afara. Cum ii scap din ochi putin cum ma trezesc ca i-a aparut pe cap cate un fes ceva, ca cica e curent ..
Abia a inceput iarna si sunt satula de zapada si de frig. Eu vreau sa vina primavara sa pot sa ies cu bebe in parc. Am achizitionat si scoica pentru masina si abia astept sa plecam la plimbare cu orele.
Vroiam sa va intreb ce biberoane mai folositi. Ma declar total dezamagita de cele de la Avent, Oricat de bine le-as strange tot curg pe langa cercul acela alb si ud copilul pe piept.
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.Cafeaua e gata!
Biberoanele...nu stiu ce sa va spun despre ele...eu am in casa unul de la babynova, l-am cumparat cand a trebuit sa merg la o nunta si sa las lapte acasa (pentru o singura masa) si acum il folosesc pentru ceai. Se intampla doar o data la vreo 3 zile sa vrea copilul meu sa bea ceiutul, dar atunci nu avem probleme,
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata!!! In timpul sarcinii erau zile cand va obisnuisem sa va fac cafeaua. Acum, dupa nastere, Mariuka se ocupa cu succes de task-ul asta si parca ii iese mai bine! Astazi incerc sa o fac si eu la fel de buna ca ea, asa ca pofitit la aburinda!!!
Dragelor, maine plecam in vacanta in Liban (sotul meu e libanez) si ne intoarcem in ianuarie. Cu ajutorul lui Dumnezeu, o sa na intoarcem cu o mica crestina (vrem sa facem botezul pe 29 decembrie)!
Pentru ca mai mult ca sigur nu o voi putea face mai tarziu, va urez de acum Craciun fericit, linistit si imbelsugat, alaturi de cei ce va iubesc si pe care ii iubiti, un Mos darnic si inspirat si un An Nou minunat!!!
Va pup mult, va spun de acum ca imi va fi dor de voi si sper sa ne "vedem" sanatoase in ianuarie! Pupici speciali puiutilor!
Mari-Mariuk spune:
BUBURUZA, acceptam si cafeaua ta! De fapt, avand in vedere ca inca nu au aparut fetele pe aici, le invit politicos sa o accepte pe cea facuta/data de tine!!! Sa ai o vacanta de vis!!! si botezul sa fie mai frumos decat va puteti imagina!!!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186