Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu n-am chef de nimic..cred ca inevitabilul se va produce, curand...si chiar nu stiu de ce. Am incercat azi sa storc sanii cu mana, sa scot lapte cu pompa in cursul zilei si nimic...cu pompa au iesit cativa mililitri, poate 10, cu indulgenta...degeaba mananc intruna, beau lichide, beau ceai de stimulatie...peste zi sanii raman la fel de goi, abia spre seara simt ca se umple putin...asta e. Sper ca macar noaptea sa pot sa-i mai dau. Probabil ca de asta se si trezeste ea asa des noaptea, ca ii este foame, fiind putin lapte, nu se satura. Dar nu ma lasa inima sa renunt de tot, ca vad ca seara tot au ceva lapte in ei.

Edit: Loredana, stiu ca ai zis tu de picaturile alea, dar deja ma gandesc ca ar fi degeaba si alea, ca e prea tarziu.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

A mai folosit cineva la bebelus fucicort unguent pt bubitele de pe fata? I-au aparut cand avea cam 2 saptamani si cateodata dispar dar la scurt timp apar la loc si de cateva zile sunt foarte rosii si are cateva ca niste cosuri coapte. Are numai pe obraji.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Noi (Vlad cu mine) am dormiiiit de la ora 1 jumatate pana la 5!!! acum suntem fresh, si va veni tati acasa obosit, iar noi vom avea chef de joaca.
Ninge in continuare la noi si s-a depus un strat destul de gros, ca au iesit vecini cu lopeti sa faca poteca pe alee.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutare fetele,
sabu_dk asa il tin si eu pe Petru, numa ca la noi cam bate vantul si nu prea iesm afara pe vremea asta...oricum afara nu sufera caciula , chiar daca e mai subtirica
baita ii fac in fiecare seara si ii place tare mult
noaptea ma trezeste de 2 ori, dar nu plange ci se foieste ca ii e foame, suge un pic si apoi inapoi in patut, ziua doarme ...seara ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Este a doua oara intr-o saptamana cand imi doarme legat 10 ore. Eu inainte de baita ma imprietenesc cu pompa de muls si scot cam 125 ml de laptic. Aseara am rugat-o pe Mara sa ma lase sa ma odihnesc peste noapte si m-a ascultat. Sper sa ma asculte si in seara asta.

[quote]citat din mesajul lui tutz

SAlutare!

Fulguta, te invidiez cu somnicul de 10 ore. Nu mai stiu daca alaptezi, dar oricum poate sunt alte mamici care alapteaza si bebei dorm toata noaptea - nu va dor sanii?? A mea papa pe la 3-4 dar doar dintr-un singur san, celalat treb sa-l mulg, ca altfel ma doare! Cum faceti de nu va deranjeaza pana dimi????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

si noi stagnam de 2 sapt la aceeasi greutate.de asta am intrebat si ma stresez.
noi avem 5.800 gr si 60 cm la 2 luni si 3 sapt.
si referitor la ce ziceai in cap trecut,desi i-a trecut raceala, totusi ziua nu doarme bine.noaptea 5-6-7 ore.dar ziua doar atipeste.

Citat:
citat din mesajul lui office

Buna dimineata!

La multi ani sarbatoritilor!

Pentru cine ma intreba (nu mai retine exact):

1.Greutate-Maiu are 6.600 kg la 3 luni si 3 saptamani (stagneaza la aceasta greutate de 2 saptamani)...
2.Masaj-Facem masaj pentru ca asa ne-a recomandat pediatra...4 sedinte pentru indreptarea musculaturii+lucrat acasa. Noi am facut mai multe sedinte pentru ca ii place, cei de acolo sunt foarte draguti cu noi si...sa avem constiinta linistita ca ne-am ocupat cum trebuie de copil.Ni s-a spus ca este ok si fara sa facem nimic dar cred ca e mai bine asa.
3.May3, cred ca ghicesti gandurile omenilor, altfel nu se explica cum ai nimerit-o cu numele meu.
p.s. :m-am semnat de cateva ori cu numele meu si poate de acolo ai retinut!
4. o fi ceva in atmosfera fetelor de la exploziile solare de sunt agitati si nemancaciosi mai toti bebelusii.

Meme de Maiu si Lulia

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

bebecris,mie mi-a spus neonatoloaga sa nu-l dau cu nimic ca trec dupa 3 lui,homeopata sa-l dau dau cu ulei de masline fiert.uleiul cred ca e bun mai ales cand iesim afara.ce ai tu acolo e un antibiotic,cred.
lora,nu renunta .cat de putin,tot conteaza.

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Reteta turta dulce

Incalzesti intr-o cratita 250 gr miere, 250 gr margarina si 100 gr zahar pana se topesc si lasi sa se raceasca.
Amesteci 500 gr faina cu 1 lingura rasa de bicarbonat de sodiu, 1 lingura de condimente de turta dulce (scortisoara, nucsoara, ghimbir - nu stiu daca se gaseste in romania, dar poti folosi si amestec pt strudel de mere), razuiesti coaja unei lamai, adaugi 1 ou intreg, 2 galbenusuri si mixtura de miere/zahar/margarina. Nu va speriati ca iese un aluat foarte moale. Se lasa peste noapte in frigider, iar a doua zi tai cate o bucata, intinzi, tai formele si ii bagi in cuptor la 160 grade timp de 10 minute. (160 grade la cuptor electric)
Eu am decorat cu albus de oua amestecat cu zahar pudra - 1 albus 250gr zahar pudra, cateca picaturi de zeama de lamaie.

Mai nou am vazut de la Dr Oetker creionase colorate pt decorare, poate ies mai haioase daca desenati pe ele cu astea :)
Care este mailul comun?

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Sorana, eu am terminat in 96. Nu cred ca ma stii. Eu te stiu pt ca veneam acasa cu metroul cu Sorescu si stiu ca era indragostit de tine!!! (wawwwwww!!!!)

Ghiocela - mami de Irina Maria

Hai ca la asta nu ma asteptam. Ca si eu eram indragostita de el si aveam impresia ca lui nu-i place de mine ca la un moment dat umbla cu o tipa Irina (parca). Uite ce aflu dupa 15 ani. Of. of !!

sorana 38+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk
Aaa, Nicklas la 3 luni si 5 zile are 66 cm si 7 kg. Numa' din laptic de mami. Tre' sa recunosc ca sunt oleaca asa pride de mine.
Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010)
Life in Three

Felicitari pentru grasunel! Ai de ce sa fii mandra!
Mi-au placut si pozele!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput