Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

aaaaaaa, sa nu uit: IERI A FOST O ZI MARE: PRIMA INTOARCERE DE PE SPATE PE BURTA!, ce-i drept nu a reusit sa scoata manuta de sub el, dar va face progrese.

Wow ! Felicitari Mari!!! baietel mare :)

Botosel - sa ma laud. E ii dau suzeta si o las in patut si gata. Si adoarme :D Am fetita fffoarte cuminte.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Feteloor, a-ti plecat la sanius sau sunteti ocupate cu pregatirile pt Craciun?

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

eu sunt pe aici
Bebelina sta in balansoar si "vorbeste", iar eu ma joc pe facebook.
Il astept pe sot sa vina de la serviciu si sa facem bradul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

buna!!
MARI felicitari voinicelului!! ce baiat mare ai !!

KLARISSE ,Maia are 5 mese pe zi si mananca cam 130-160 ml la o masa. Depinde,daca a facut kk,si nu o doare burtica,papa lejer 160,daca nu,cam 130.

BOTOSEL din pacate,a mea inca mai trebuie plimbata seara sa adoarma.Ziua o las sa oboseasca si cand vad ca-i maraita ii dau suzeta,o mangai pe caput si adoarme. Dar searaaaa....trebuie plimbata neaparat ca altfel ma stie tot blocul.

BEBECRIS eu nu stiu ce sa zic,noi nu am facut vaccinul de doua luni.O sa facem unul la trei luni su unul la sapte luni.
la bb !!!sa-i treaca supararea.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Sa va povestesc cum am patit cu dosarul de CIC.
Dupa maraieli si agitatie maxima (din partea mea) azi dimineata am primit adeverinta de la lucru (dupa 17 zile), si am alergat la primarie sa depun dosarul. Ca sa aflu ca primaria nu mai lucreaza cu publicul pana in 10 ianuarie.
Asa ca nu va agitati degeaba, oricum nu se mai rezolva nimic pana la anul.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna ziua si de la noi,

Noi am avut un weekend mai incarcat cu vizita de la socrii pentru ca au stat cu bebelina cat noi ne-am destrabalat la Christmas Party

Karin25 - Sarbatori fericite sa ai si un an nou cel putin la fel de bun ca cel care aproape a trecut!

Iunia, distractie faina cu sotul la munte. Foarte bine faceti! Aveti nevoie si de asa ceva

Klarisse, bebelina mea are 5 mese pe zi si ajunge cam la 850ml pe zi. Deocamdata nu cere mai mult si o las in ritmul ei. Ea are 6kg si putin. Eu zic ca e bine cat mananca

Mari, felicitari pentru voinic!

Tanamera, daca e sa aiba vreo reactie la vaccin, poate sa faca in 48 de ore

Tutz, esti tare! Cum ai reusit? A adormit din prima asa?

Fug si eu sa mai strang prin casa ca doarme bebelina si am timp

Va pup!

Mergi la inceput

Ana, adica tre' sa iesi afara sa o plimbi, sau o plimbi prin casa (asa mai faceam eu, dar smechera se prindea ca nu e afara si nu avea niciun efect)?

Tutz, era afisat programul la primarie ca este inchis pana pe 10 ianuarie? Eu dosarul nu il voi depune la primarie, ci la un punct de asistenta sociala in apropierea casei, unde nu era afisat niciun program de sarbatori, cand am fost zilele trecute, sa imi iau tipizatele.
Cat timp ii ia sa adoarma asa? Mie ziua,cateodata adoarme cum zici tu...Dar seara trebuie sa ii pun suzeta de un milion de ori,cateodata. De cate ori ii cade din gura, se trezeste si plange, dupa care o luam de la capat

Mi-am luat pastile si ceai pentru stimularea lactatiei, dar sunt destul de dezamagita de rezultate...Ma asteptam la ceva mai mult lapte sa vina...De abia am reusit sa scot 20ml de lapte dupa ce Alexandra a stat 5 min la san. Mi se pare prea putin. Si sunt deja la a 3-a zi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Ana, adica tre' sa iesi afara sa o plimbi, sau o plimbi prin casa (asa mai faceam eu, dar smechera se prindea ca nu e afara si nu avea niciun efect)?

Tutz, era afisat programul la primarie ca este inchis pana pe 10 ianuarie? Eu dosarul nu il voi depune la primarie, ci la un punct de asistenta sociala in apropierea casei, unde nu era afisat niciun program de sarbatori, cand am fost zilele trecute, sa imi iau tipizatele.
Cat timp ii ia sa adoarma asa? Mie ziua,cateodata adoarme cum zici tu...Dar seara trebuie sa ii pun suzeta de un milion de ori,cateodata. De cate ori ii cade din gura, se trezeste si plange, dupa care o luam de la capat

Mi-am luat pastile si ceai pentru stimularea lactatiei, dar sunt destul de dezamagita de rezultate...Ma asteptam la ceva mai mult lapte sa vina...De abia am reusit sa scot 20ml de lapte dupa ce Alexandra a stat 5 min la san. Mi se pare prea putin. Si sunt deja la a 3-a zi...

Valentina, mami de Alexandra
Pai mai scoti laptic dupa sa-i mai dai cu bibe sau vrei sa-l pui la congelator?

Mergi la inceput

Ana de ce faceti vaccinul la 3 si 7 luni? si ce vaccin e ala ?

Mergi la inceput

Uneori se mai distreaza la tzatza,in loc sa manance.Si cu biberonul pot sa vad exact cat papa. Si daca as putea sa mai pun si la congelator, ar fi super. Apropo de Fulga,ca povesteai zilele trecute...pe seful meu in cheama Fulga

Mergi la inceput