Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
Arianna11 spune:
Buna dimineata si de la noi,
si noi suntem cu raportatul...somnic de la 23.00 la 4.00,papa..somn de la 5.00 la 7.00 dim....destul de bine
Ieri am fost prin mol si i-am pus cercei margetutzei...tot am zis ca aman sa mai creasca dar ieri am hotarat pe loc..a plans putin dupa care somn instantaneu...Ii invart cercelusii in ureche si nu vad nici o reactie de la ea,sper ca nu o doare....
Am facut si noi bradul aseara,cu fetita in landou care ne privea si tot ne certa ca nu o luam in brate...am terminat intr-un final....
Joi mergem la al doilea control de 2 luni si tot joi facem o electrocardiograma la fetita..speram sa fie bine.
Salutari la toata gashca si multi -ici la bebei
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
tanamera spune:
Buna dimineata!
Karin multumim pentru micul dejun,Craciun fericit!
Albert de o jumatate de ora a fost vaccinat,daca e sa faca febra in cat timp va face?Acum a adormit,la ce interval de timp se ia temperatura?
Mariuk felicitari pentru intoarcerea lui Vladut de pe spate pe burta.
O zi frumoasa!
Arianna11 spune:
Karin Sarbatori fericite !
Poze proaspete cu margelutza
http://picasaweb.google.com/102088419140130800805/102NIKON?authkey=Gv1sRgCLC5-puV1-bn_AE#
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Buna dimineata! Albert de o jumatate de ora a fost vaccinat,daca e sa faca febra in cat timp va face?Acum a adormit,la ce interval de timp se ia temperatura? Mamica lui Albert (17.10.2010) |
Pupam printisorul intepat! La Tudor febra a aparut abia la ora 21, iar vaccinul a fost tot dimineata. Eu n-am vrut sa-l stresez punandu-i termometrul rectal si i l-am pus axial de mai multe ori in cursul zilei (valoare de referinta 37.2, ce depaseste e febra). Dar poate scapati fara febra
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
bebecris26 spune:
Buna ziua dragi mamici. Va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat ca sunt disperata. Inainte de vaccin bebe radea foarte mult la noi, gangurea, spunea uu, era foarte vigilent , se uite dupa noi prin camera dar de cand am facut vaccinul acum 3 zile, bebe nu mai rade decat foarte putin, nu mai gangureste, e foarte agitat, nu mai e ca inainte. Cateodata mi se pare pierdut asa, cu privirea fixa intr-un loc si daca vb cu el nu ne mai baga in seama. Nu prea mai are nici pofta de mancare, doarme foarte putin, noaptea se trezeste la 2 ore, daca adoarme tresare foarte mult si se trezeste din somn plangand sau chiar tipand. Dimineata vb cu noi si o jumatate de ora, radea, gangurea, dar acum nu mai face asa .. Parca una dintre voi s-a mai confruntat cu ceva asemanator, va rog raspundeti-mi daca a-ti mai patit asa ca nu masi stiu ce sa fac.
Cristina, mami de bebita David
be_one spune:
Neata!
Azi trebuia sa continui si eu marea curatenie. Numai ca in timpul cat m-a lasat Ioan sa fac ce vreau am fost f ocupata sa caut o parte din cadoul pt Craciun al lui Dimitrie pe care, desigur, l-am ascuns. Atat de bine, incat abia acum l-am gasit
Spor la toate!
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
botosel452 spune:
Buna ziua!
Si noi am avut o noapte linistita. De fapt, in ultimele zile, Alexandra doarme...prea mult noaptea,parca. Adica de la 9-10,pana la 7 dimineata, fara pauza. Mi-e teama ca mananca prea putin si nu ia suficient in greutate
Fetelor, voi cum va adormiti bebeii? ca eu,in afara de pus in patut si mangaiat pe frunte si shsh-it, altceva nu stiu ce sa-i fac...
nastasie spune:
da, este varsat.
eveline, nu mai alaptez si nici nu am cum sa-l izolez pe cel mare.stiu ca, cam in 2 saptamani ar trebui sa apara si la calin daca e sa faca.asta e.vom fi bubosi.pe razvan l-am dat cu mixtura mentolata si vad ca nu se scarpina.dar ce m-oi face cu calin.
off, asta imi lipsea acum.dupa ce ca nu am mai iesit de mult cu frigul asta acum iar sunt sechestrata cu ei.
al meu luvreaza pana vineri.acu sa vad cand termin curatenia si sa fac si preparatele.nu am citit din urma, cand ii bag la somn revin.
Klarisse spune:
Bebecris mi-a zis si mie pediatra ca un timp dupa vaccin bebe poate sa nu fie chiar in apele lui, sa fie mofturos, sa refuze mesele, sa planga..etc. Sfatul ei a fost sa il las in pace ca e normal. La noi Matei a facut un pic de febra atat..in rest nu s-a schimbat nimic. Mai asteapta o zi doua si vezi si tu..daca situatia nu revine la normal vorbeste cu pediatrul. Insa eu cred ca nu e cazul sa iti faci inca probleme.
Pupici