Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Aa nu am folosit-o niciodata de 5 ori pe zi, mi se pare prea mult chiar si asa. Am folosit-o mai mult dimineata si seara in perioadele cand are nasucul infundat. Am obsevat ca fornaie cel maitare dimineata.

Eu am folosit-o mai des in ziua in care s-a trezit foarte infundata, dar ma bucur ca i-a trecut repede. Si ma gandesc ca daca folosesc Humex atunci nu-i usuc foarte tare nasucul.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

buna seara fetelor!

pentru tusea lui bebe stie cineva vreun remediu?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

buna seara fetelor!

pentru tusea lui bebe stie cineva vreun remediu?

Meme de Maiu si Lulia

stodal - homeopat sau coryzalia - tot homeopat. astea is pastilute si tre sa le zdrobesti si le poti amesteca cu un varf de apa. ai mei au reactionat f bine la astea

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Copiii amarati dintr-un sat nemtean au nevoie de hainute si incaltaminte.
Cititi mai jos si, daca ii puteti ajuta, ar fi foarte frumos.

Dra. Dorina Petrescu se va ocupa de colectare si transport. O puteti contacta direct la: dorina_rusa@yahoo.com.

Multumim
Gabriela Nan
-
Doamne ajuta!

Avem nevoie de ajutor!

Sunt īnv#259;#355;#259;toare la #350;coala cu clasele I-VIII, Izvoare, com. Bahna, jud. Neam#355;. Avem un num#259;r mare de elevi īn #351;coal#259;, dar cei mai mul#355;i dintre ei au mare nevoie de h#259;inu#355;e, ca s#259; poat#259; veni la #351;coal#259; īn sezonul rece. Noi, cadrele didactice, am adus de acas#259;, de la copiii no#351;tri, h#259;inu#355;e #351;i papuci, care nu le mai veneau, dar care erau de strict#259; necesitate pentru ace#351;ti elevi. V#259; rug#259;m, ajuta#355;i-ne, dac#259; pute#355;i, cu h#259;inu#355;e #351;i papucei, pentru ni#351;te copii inimo#351;i care vor s#259; īnve#355;e!

Va multumesc din suflet celor care nu ve#355;i ignora mesajul meu de ajutor! Oricat de mic ar fi ajutorul, pentru noi ar reprezenta enorm de mult sa stim ca ii putem ajuta, sa nu le mai plangem de mila ca vor ingheta pe drum pana acasa sau, eventual, vor lipsi de la scoala in zilele prea geroase, de teama sa nu inghete. Cat despre papucei, credeti-ma, vin incaltati multi dintre ei cu slapi (papuci de casa din plastic). Se intampla chiar sa vina pe rand la scoala, copiii din aceeasi familie, fiecare cate o zi, pentru ca au doar un rand de papuci de iarna sau doar un singur rand de hainute mai groase. Copiii nu au nicio vina ca s-au nascut saraci, de aceea vrem sa ii ajutam.

Copiii v#259; vor fi recunosc#259;tori!
Īnv. CARAIMAN IONELA-LAURA
Tel. 0764888975
Adresa #351;colii: #350;COALA CU CLASELE I-VIII, IZVOARE, com. BAHNA, jud. NEAM#354;"

IC | XC
---+---
NI | KA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Buna dimineata fetelor!
Azi dau eu o Si un iaurt cu piscoturi.
Cred ca e prima data dar e din tot sufletul ca imi sunteti tare dragi!

Noi raportam o noapte foartec linistita cu o singura trezire pt papa si apoi nani.
Vreau sa va doresc la toate sarbatori fericite pline de bucurie si toate cele bune alaturi de bebeii vostrii si de familie. Nu stiu daca o sa mai apuc sa intru pt ca plec la ai mei la Deva de sarbatori si am vrut sa ma asigur ca reusesc sa fac urarile.
Deja m-am apucat de bagaje pt ca vom sta aproape 2 sapt acolo si nu avem nimic pt bebe, asa ca am sa fac si eu ca Buburuza; IAU TOT :)
Acestea fiind spuse va doresc o zi minunata si spor la pregatirile pt sarbatori.

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
KARIN, multumim de cafeluta. Sa ai parte de un Craciun superb alaturi de familie!
La noi e liniste in casa, Vlad e cuminte in continuare, se joaca foarte mult, rade sau sta linistit cu ochii tinta la tot ce e in jurul lui-face si o mutrita de curios de imi vine sa il pup intr-una. Momente de scartaiala si urlete sunt din ce in ce mai putine, dar se simt foarte tare
Revin mai tarziu, dupa ce voi citi ce ati scris ieri dupa amiaza si seara.
O saptamana usoara!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!
M-am trezit la 7 s-o pregatesc pe Bia pt gradi si nu mai am somn, Darian a adormit aseara la 9, a papat prin somn la 3 si la 7 si acu doarme dus...Doamne ajuta de asa program. Eu am pus la spalat rufe si toate tacamurile din bucatarie.

NASTASIE - insanatosire grabnica doresc puiului. Nu mai stiu nici picurata cu ceara daca alaptezi sau nu, insa daca da, cel mic nu va face caci beneficiaza de anticorpii tai...sau am impresia ca oricum nu va face pana la 6 luni...ceva de genul asta, sper ca nu te-am bagat in ceata cu totul. Cand a facut Bia au facut absolut toti copii de la gradi si vreo 4 mame (printre care si eu). Si tot asa se plangeau unele mame ca le facusera copiilor vaccinul... insa nu au scapat, insa ce-i drept ca au facut o forma mai usoara.

KARIN - multumim de mic de jun! Si multumim de urari, asemenea si tie!

Azi am program administrativ daca ma lasa Darian. Vreau sa dau cu mopul prin casa (operatiunea asta imi ia cam 1h-1h30 de obicei).

Va pup si va doresc o saptamana minunata!

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Si noi raportam o noapte foarte linistita...12 ore de , cu o pauza la 4 dimineata, papica si ...pana la 8.

Eu si sotul meu ne-am propus o zi si o noapte la munte fara Lavinica. O lasam la soacra mea. De fapt, vine ea si doarme la noi, ca sa fie Lavinica in mediul ei. E a doua oara cand o las o zi intreaga singura (data trecuta s-a comportat exemplar). O sa-mi fie greu, dar trebuie sa se obisnuiasca si ea ca vom mai avea si noi nevoia sa plecam pe undeva doar noi
Mai ales ca de ceva vreme, lucram cu schimbul...eu plec si imi fac de cap si il las pe sot cu Lavinica si invers. Am zis ca ar fi frumos sa ne facem amandoi de cap impreuna macar o zi pe luna

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am revenit. Pentru tuse si mucisori nu stiu ce trebuie...ne-a ferit D-zeu de raceala pana acum. Oricum, ii pun ser in nasuc de 2 ori pe zi, apoi scot cu pompita si betisoare de urechi ce se acumuleaza.
NASTASIE, insanatosire grabnica baiatului!
aaaaaaa, sa nu uit: IERI A FOST O ZI MARE: PRIMA INTOARCERE DE PE SPATE PE BURTA!, ce-i drept nu a reusit sa scoata manuta de sub el, dar va face progrese.
Am reusit deja sa fac curatenie in spatele aragazului si frigiderului, urmeaza sa dau la o parte masa cu tot ce e sub ea depozitat, sa sterg si pe acolo si gataaaa termin cu bucataria!!! Apoi poate reusesc sa sterg faianta in baie si sa impodobesc bradutul

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata dragele mele.
Am venit si eu putin in vizita, sa stiti ca nu v-am uitat chiar daca intru mai rar; ma gandesc mereu la voi iar cu unele dintre voi mai conversez pe FB.
Raportam si noi o noapte foarte calma, cu somn de la 21.30 la 07.45. Ma simt in sfarsit odihnita si la zi cu somnul. In weekend am ornat casuta, am facut bradul, e o super atmosfera in casa mai ales datorita lui Matei.
Dupa botez a ramas mititelul cu o mica raceala, adica un pic de tuse, muci si stranuturi..vad ca nu-i mai trece farnaiala desi zilnic ii trag mucii cu batista bebelusului. Pentru tuse noi am dat Eurespal dar nu a functionat si acum dam Stodal si parca e ceva mai bine.
Pentru fetele care dau LP la ..cat papa copii vostri pe zi, cati ml? Matei acum are 6 mese iar ca valoare undeva la 700-800 ml..e ok asa?
Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput