Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
pogonici1977 spune:
ma declar fericita..am dormit de la 8.30 dupa baita pana la 1.30...apoi papa..nani iar..apoi la 5..kk..schimbat papa..nani pana dim la 7.juma
cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png
Buburuza_10 spune:
Multumesc, Mariuka! Esti o draguta! Am ceva emotii cu privire la excursia asta! Nu am de nici unele acolo, asa ca incerc sa pun in bagaj TOT sau cat mai multe. Las acasa - cu mare parere de rau - mobila, car seat-ul si cadita cu suport cu tot! Ce le-as impacheta si pe astea!!! In rest iau cam tot! Tare sunt curioasa cate kg va avea geanta Sofiei! A mea sigur va avea fff putine pentru ca mami nu prea mai are haine de iarna, de fapt le are pe cele de anul trecut dar incape in foarte putine... asa ca eu voi calatori LIGHT!
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebecris26 A mai folosit cineva la bebelus fucicort unguent pt bubitele de pe fata? I-au aparut cand avea cam 2 saptamani si cateodata dispar dar la scurt timp apar la loc si de cateva zile sunt foarte rosii si are cateva ca niste cosuri coapte. Are numai pe obraji. Cristina, mami de bebita David |
Aia e acnee infantila si nu se pune nimic pe bubite, trece de la sine. Se intampla de la hormonii mamei transmisi bebelui in timpul nasterii. Si Belle a avut vreo 3 saptamani si a trecut de la sine. Se spala fata in fiecare zi cu o carpa moale si atat.
Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
andr33aaa spune:
buna dimineata oferta variata de cafea azi, multumim.
andrei a dormit de la 23.00 pana la 06.00, apoi papa apoi somn. in schimb eu nu am reusit sa mai fur un pic se somn de la 6...
azi mergem cu andrei s-o cunoasca pe singura lui strabunica ramasa printre noi
in rest, aceeasi mucisori (de fapt altii in fiecare zi) dar macar e prieten bun cu aspiratorul. are mami baiat curajos.
ma duc sa bag si o tigaruca langa cafeaua asta buna
o zi excelenta
blackpanterro spune:
Fulguta, Belle doarme tare bine, trebuie sa o trezesc eu sa ii dau sa manance ca asa cum zici pleznesc sanii :)). Eu o alaptez 5-6 ore la un san si apoi la fel la celalalt sa ma asigur ca primeste laptele gros.Dureri nu am dar sanii sunt umflati tare. Norocul meu e ca e o mancacioasa si mananca mai toata ziua asa ca nu ma dor chiar daca sunt umflati, scoate ea tot pana la urma.
Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
ana_25 spune:
BUBURUZULE ,MARI multumim de cafelute! un la fiecare!
BUBURUZA bon voiaje!!Craciun fericit sa ai!!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
histamina spune:
azi e Sf Sebastian.
puiul meu e cea mai mare minune.e superb si il pup non stop.ieri a luat pt prima data o jucarie in manuta.
Multumesc lui Dumnezeu pt tot.Imi da putere si dorm doar 4 ore pe noapte.
pt acnee infantila nu se pune nimic.daca vrei,poti sa il ungi cu laptic mtern si dispar mai repede.
LoraG76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui office
Lora, dar cum asa dintr-o data?sau pe zi ce trece se diminueza cantitatea?Pe Iustina cat timp ai alaptat-o? Meme de Maiu si Lulia |
Nu dintr-o data, am avut probleme de la inceput si, treptat, s-a tot diminuat, n-am avut niciodata sanii tari, nu mi-au curs niciodata asa, din senin.
Pe Iustina am alaptat-o 1 an si-o luna, a fost indeajuns pt. ea, dar nici atunci n-am avut cantitate mare, in exces.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
tanamera spune:
Buna dimineata!
Mariuk,Buburuza multumim pentru cafelute.
Buburuza Craciun fericit,botezul sa fie intrun ceas bun.
La multi ani Ana Sofia(Ana Perianu),Bogdan Filip(Maitreyi),Patricia(Bpatricia),Victor Stefan(Paticut)!
Nike la multi ani lui Sebastian!
Office .
Paticut da te rog un semn de viata.
O zi frumoasa!
Mari-Mariuk spune:
LA MULTI ANI, SEBASTIAN!!!
LA MULTE LUNITE SI MULTI ANISORI, ANA SOFIA, BOGDAN FILIP, PATRICIA SI VICTOR STEFAN! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186