Albinute & bondari mar-apr '07 (153)
Raspunsuri - Pagina 15
roxanici spune:
ieeeeeeee!!!
ma gandeam io ca tre sa mai treaca vreo barza pe aici ca prea se scurteaza lista de gravidute!
sa fie intr-un ceas bun si sa vina bebele sanatos.!
Tzuna, dar poate nu vor fi la fel durerile, de ex la mine a fost foarte diferita experienta nasterii lui horia si cum m-am simtit dupa....poate o sa fie si la tine mai bine.
stefimic spune:
MADY felicitari, sa fie intr-un ceas bun!
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
ralualexandrei spune:
Mady felicitari si sarcina usoara!

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
magdutah spune:
Mady felicitari ! Sarcina usoara !
Noi astazi am mai facut la bebelus un vaccin. Peste 2 saptamani altul.
Matei dimineata a spus ca nu vrea "niciodata" la gradinita. Cum am ajuns a inceput sa se tina strans de mine ... iar educatoarea cand a vazut ca el nici ca vrea sa se uite la copii imi spune : "haideti sa facem totul scurt si nedureros" ( asta in traducere libera, in germana suna parca mai frumos). La care eu le-am spus la revedere si am plecat. Cand m-am intors sa il iau la 12 ea imi spune "Matei a promis ca vine si maine". M-am uitat la el si el a confirmat ... si m-a intrebat ca de ce dorm acolo ceilalti copii ? Acum sa vedem maine cat de dornic o sa fie.
Magda
Matei 9.04.2007
carmenefr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic salutare si de la noi, am revenit de 2 zile pe meleagurile noastre si incercam sa tinem pasul cu toate. KITTY ce chestie ciudata, si noi la fel avem problema asta, dar noi le roadem decat pe cele de la maini, a fost ok pana acum ca l-am mai pacalit ca nu-i mai aduce mosul nimic, dar acum vad ca iar a a inceput sa le roada, nici nu stiu ce naiba sa mai fac, fiind si baiat nu pot sa-i dau cu oja. dar ce de oare fac chestia asta? eu ma gandeam ca poate este vreo frustrare de-a lui avand in veere ca nu mai am asa de mult timp pt el ca inainte avand in vedere ca o am si pe IOANA. voi ce ziceti? TZUNA ce frumos ati petrecut voi sarbatorile de iarna. tu intotdeauna ai fost o persoana cu o inima mare si asa vei ramane mereu. sper ca bebe din burtica sa fie ce va doriti voi. ![]() CARMEN naspa cu sefii astia facuti peste noapte, sper a aveti o petrecere frumoasa de sf.IOAN, la multi ani pt taticul tau. sa ne spui si noua ce fel de tort ai facut. ROXI ce frumos ca ii place sportul asta, bafta mai departe. SIUTA si noi vrem sa-l ducem pe STEFI la inot, dar am zis ca mai in primavara ca sa pot sa sa-l duc eu. si noi ne pregatim pt prima onomastica a micutei IOANA, voi incerca sa fac un tort cu mere, ca sa pot sa-i dau si ei, si sa vad ce mancarica pt pici voi reusi sa mai fac, pt ca i-am invitat pici ca ea. va pup si sper sa mai pot intra azi sa va pot arata piciomanii mei de sarbatori, fetelor mai avem un pic si vom parasi clubul scutecelor .cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010) |
Saru'mana frumos de urari !Vi le intoarcem maine
Siuta spune:
Felicitari Mady si sarcina usoara !
Tzuna, durerea fizica trece repede .Si eu eram ingrozita de o noua operatie si de stat in spital, dar parca totul s-a intamplat mai repede decat la prima nastere. Si recuperarea a fost mai usoara si mai rapida pentru ca am avut 2 motive, nu unul
.
Iar acum ma mir cat de Zen sunt desi sunt singura cu 2 copii pe cap
.
stefimic spune:
pozici cu pitici
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/IoanaStefimic?authkey=Gv1sRgCMi1l5j6vq_p3gE#
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
carmenefr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic pozici cu pitici http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/IoanaStefimic?authkey=Gv1sRgCMi1l5j6vq_p3gE# cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010) |
Sa-ti traiasca, sunt 2 scumpici, iar dra in rochie roz,e ca o printesa !!
Si cum se iubesc ei

.