Albinute & bondari mar-apr '07 (153)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

eu nu ma intind la povesti, nu ne-am mutat inca, mai avem mici probleme, probabil ne mutam duminica (atunci poate veni camionul ); eu am fost de Craciun in Oradea cu Alex, a fost supeeeerb, el mai ramane acolo vreo 2 luni, ca asa stau treburile. Asta e, suntem sanatosi si asta conteaza
si La multi ani!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Poze din decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Mai scrieti mesaje optimiste sa ma scoateti din butoi.

rein

Nu stiu daca la tine va functiona dar pe mine ma scoate din butoi una-doua
http://www.youtube.com/watch?v=wWL8T1AoKq8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Siuta ce face Toma? Daca are 37.5 in fundulet ii dai ceva antitermice? ce zice dr vostru?Anastasiei nu-i place zapada?? Pe al meu nu-l mai scot din ea .Alaltaieri seara a venit ud si ep ciorapi iar pantalonii erau batz de zapada de pe ei,adora sa fac bulgari si sa se aseze pe sapada sa fluture mainile si picioarele iar urmei formate ii spune ingeras,adica ii place sa faca ingerasi in zapada...si om de zapada.Ieri am fost la dr (sa-i consulte ca au amandoi muci si tuse) si am aflat ca are rinofaringita.Cand am iesit din cabinet si l-am intrebat cum a facut rosu in gat mi-a raspuns senin:"pai mami, ieri am mancat zapada" .LA consult fata a fost mai bine, doar raceala si continuam cu Colargol si Ambroxol 3 zile.A mai pus 450 g pe ea si 2 cm in 2 saptamani asa ca dr nu se panicheaza,eu da...ca m-am saturat de muci la fiecare 4 ore cu aspiratorul

Laura draga mea ce bine imi pare ca ai scris.Felicitari pentru realizari atat profesionale cat si personale.Sa-ti fie sanatosi copiii.Ai grija cu Tudor cu prizele si cu jucariile mici ale Anei (gen pantofii papusilor si alte d'astea)eu deja il pregatesc pe Victor pentru momentul in care vor disparea jucarelele de la oulele Kinder si de la iaurtul Danonino .I-am explicat ca fetita e prea mica si nu avem voie s ane jucam in preajma ei cu ele.Doar noi doi cand nu e ea de fata.Ana face crize de gelozie? Victor daaaa.
Ce face Iunia? Dar Iarina? Eu nu am mai vazut-o de doi ani si am minte imaginea unei fetite fragile si foarte istete.

Rein felicitari pentru plimbarile pe zapada cu cei doi copii.Abea astept si eu sa vina iarna viitoare sa ies cu amandoi cu sania si cu tatal lor.

Gabi am vazut pozele impreuna cu Victor.Sa stii ca aveti un curtezan pentru Bianca .M-a intrebat:"cine e fetita asta mami?" zic "Bianca sora lui Tudor de la Ploiesti" si domnu'zice "e tare dragutza si frumusica,vreau sa o cunosc si eu sa ma joc cu ea".
Asa ca la primavara musai sa le facem cunostinta.

Diana sper sa rezolvati toate problemele cu casa si sa incepeti 2011 in casuta voastra linistiti si sanatosi.

Kitty ai zis ca revi? Cand??

Pentru ca am in program bucatareala,alaptat si curat urez de pe acum:
UN AN NOU PLIN DE BUCURII,SANATATE SI NOROC.SA INGROPATI TOATE RELELE IMPREUNA CU 2010 SI SA PASTRATI IN VOI DOAR CEEA CE A FOST FRUMOS IN ACEST AN.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

MENUET... superba,fantastica,senzationala Ana.Sa fie sanatoasa vorbareata voastra povestitoare.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Marta, eu stiu de la medicul Anastasiei ca 37.6 seara este o temp absolut normala( temp masurata rectal ). Daca sare de 38 atunci bagam antitermice. Eu pana acum nu i-am luat niciodata temperatura lui Toma . Oare ar trebui ?Nu mi s-a parut niciodata ca ar avea febra, dar o sa il verific si eu de control.
Anastasiei nu ii place frigul ca la zapada ar iesi...
Sanatate multa bolnaviorilor.
Ana e dementiala !!
Rein, iesi di butoi ca o sa pierzi startul in 2011. Si sigur o sa ai un an grozav !
Defapt, va urez la toate ca anul ce vine sa va aduca tot ce va doriti si inmiit pe deasupra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Moaaama ce interpretare pur actoriceasca la Ana! Super!
I-am aratat lui Calin si a zis: 'Tititza schie' adica fetita citeste

Gabi ce dragalasi sunt ai tai si ce mare domnisoara ai mai facut! cand a crescut asa mare? si ai curaj sa o pui sa picteze si pe ea! ma gandeam sa-l pun si eu pe Calin dar la 2 ani ai lui cred ca ar bea urgent apa aia din pahar in care se spala pensulele, ar zice ca e 'cus', intelegeti voi, suc.

Gata am iesit din butoi ca a terminat tati muncile si el stie sa dinamiteze toate butoaiele.

Azi am fost afara cu Calin sa luam fructe si cand m-am uitat intr-un tarziu la fata lui am vazut ca ii atarnau niste lumanarele de muci pana in gura si mai dadea si cu limba. Si l-a vazut toata lumea.

Deci mie nu-mi vine sa cred ca Ioana nu ne-a zis ceva de sarbatori, macar un meniu pe scurt, sper ca sunt bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza...haideti fetelor sa bem ultima pe 2010!!!!

LA MULTI ANI,ANUL CE VINE SA VA DUCA NUMAI BUCURII,SANATATE SI BANI...FIE CA RELELE SA RAMANA IN 2010!
SA VA DISTRATI IN SEARA ASTA!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani, Delia!!

Iti doresc un an senin si colorat, sa ai parte doar de zambete si dragostea celor din jur! Si sa te mai plimbi prin locuri dragi - pentru ca atunci cand ma gandesc la tine mi se impletesc imagini cu parcul Gaudi si gradinile Balcicului, cu atata viata ai povestit despre ele!
Pentru ca muzica e draga sufletului meu, am vrut sa-ti fac o dedicatie care sa insoteasca gandurile mele bune. Greu m-am putut hotara intre doua piese - de a doua e responsabil capcalinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Imi fac mea culpa ca nu am revenit, dar am fost tot pe fuga, am citit pe aici si am admirat pozele frumosilor lui Gabi si m-am distrat cu Veverita povestelnica, dar n-am fost in stare sa scriu.

Martutza, eu nu dau nimic pana la 38,5 axial dar e tare micuta Claudia, asa ca nu m-as avanta in dat sfaturi, tot medicul e cel care stie mai bine.

Rein ma bucur ca ai iesit din butoi!

Loradin, felicitari pentru realizari si mai scrie pe aici, chiar daca rar, sa stim ce mai faceti!

Mergi la inceput