Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor eu sunt sleita de puteri, ma doare spatele de mor, baietii mei vor numai in brate, in special Felix, nu mai vor sa stea la orizontala, numai in fundulet intre perne, vor sa vada, sa stie tot iar eu am doar doua maini .

Voi cum faceti fata ca eu sunt in pana de idei, nici in fisher, nici in balansoar, nici pe covoras, doar in brate.

Tipa care vine sa ma ajute deja mi-a batut apropouri ca i-am invatat rau, ca nu-i bine pentru spatele meu.....implicit nici pentru al ei

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Dati-mi si mie adresa si parola de la delfinasi de sarbatori. Va rog!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Dati-mi si mie adresa si parola de la delfinasi de sarbatori. Va rog!!!

Sarbatori fericite
poze sarbatori

eu nu am noua parola, nu e aceeasi adresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Michelle, pt dureri de cap poti lua si algolcamin. Multa sanatate!
Raducu a luat 1,1oo kg de la 4 luni pana la 5.

Paula, dar ce gust are avocado? ca si eu vreau sa-i iau chiar maine...oricum ii iau dar mai facut curioasaMultumesc anticipat!

Maurice, multumim de urari! Dar mananca Sara, nu se incurca...500g in 10 zile!
Maine mergem si noi la dr sa ne cantarim, masuram...sper sa nu mai am surprize

Crispro, sa folosesti cu placere noul telefon

Nici eu n-am facut curatenia de Craciun Maine imi vine dna la curatenie si poate bag si eu perdelele la masina si poate ma bag si la un sifonier...daca nu reusesc mai am timp si sapt viitoare....in schimb azi am avut timp de coafor...deci sunt pregatita de curatenie

Vigantolul, inca ii dau 3 pic/zi si acum o sapt am luat o sticluta noua de la farmacie

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

si pe mine ma dor spatele rau de tot... si cand nu il tin in brate.. si azi noapte m-a durut... acuma, ca nu alaptez, mai pot baga un ketorol.. e greu, are 7 kile juma...

Cris, pupam dulceata de Craciunita... E superba!

Tu fete am o prietena a carei fetita a implinit ieri un an si are 7.2 kg... si nascuta cu 3.3kg... i-a facut analize, e totul bine, chiar si ca si fier... acum a fost iar la dr a zis ca e rar parul in cap, ca asta inseamna lipsa de fier, ca ar tb sa umble cat de cat, nu are dintisori.. si a trimis-o la neurolog... asa e de necajita biata... asa ca nu ne mai putem noi plange de greutatea bebeilor nostri... micuta pare a fi sanatoasa, dar mamei ii e greu ca toata lumea se mira si o intreaba "da asa mica e la un an? da ce are???"

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui tina_80

Raducu a luat 1,1oo kg de la 4 luni pana la 5.

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Sarbatori fericite!

[/quote

Wow.....super, ai mei cred ca au luat jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina,.

Mai vroiam sa zic ca ma enerveaza oamenii astia care zic ca ai invatat copilul in brate... pai daca plange/urla sa nu il iau in brate, sa il las in fisher? no, asta e...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Dragaica, eu vreau adresa si parola unde au pus Cris si Denisa pozele cu bbii imbracati in Craciunei.
Tina, nu prea are nici un gust, nu stiu cum e...mai ales ca dupa cum zic fetele eu l-am luat cam crud. Avea consistenta unui morcove, deci nicicum nu aveam cum sa fac o pasta...
Cristina, saracuta prietena ta...dar poate fetita e bine, e doar mai slabuta. Stiu copii la care le-au iesit mai tarziu dintisorii si care au inceput sa umble si mai tarziu. Nu mananca fetita? sau nu asimileaza bine mancarea? Ma enerveaza si dr astia. Vezi ca copilul nu ia f bine in greutate si totusi nu fac investigatii mai amanuntite!!!

Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

gata...am ajuns acasa...concluzia: de maine incepem diversificarea...

dr a zis ca Filip arata f bine, l-a masurat, palpat, verificat...cica e putin palidut, drept urmare pana la urmatorul control introducem carnea de manzat...

asadar, la 10-11 papam piure de fructe(mar, para), apoi dupa cateva zile introducem si branzica de vaci facuta in casa si amestecata cu piureul...1 lgrita, 2,3,4, pana ajungem la 100 gr amestec.

de sapt viitoare pot introduce si piureul de legume(morcov, telina, patrunjel)paserata si amestecate cu putin unt.

dupa 10 zile, introduc si carnea in piureul de legume, pui si vita...tot progresiv, 1,2, 3,4 lingurite...si tot asa, pana ajungem la 100 gr amestec.

fainoasele vor fi introduse abia catre sfarsitul lunii, seara...mi-a recomandat cereale de orez cu lapte. crestem progresiv cantitatea, pana la 1oo-120 gr

apoi din ianuarie introducem si iaurtul.

si urmeaza controlul...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Denisa am vazut pozele, ai doi copii superbi, sa va traiasca. Iar tu arati super, ce mai... nu mai zic nimic ca sa nu zica lumea ca am orientari indoielnice .

Rodyka e mortala Isa, are niste ochi superbi, sotu intreaba daca nu vrei un baiat la schimb .

la schimb n-o dau, dar mai vb peste cativa ani, poate-o iei de nora

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput