Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 4
senty_mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maurice Multumesc pentru raspunsuri! Senty Mary nu stiam ca exista si injectabil, o sa intreb pediatra. Mami de Sara Maria 04.08.2010 |
si mie tot pediatra mi-a zis. se numeste DIBASE 100.000 UNITATI si daca vb cu doctora ta intreab-o pe ea daca nu are de unde sa-ti faca rost ca pe la noi prin Iasi mai sunt doctori care aduc ei si mamicile cumpara fiolele cu 3 euro.
senty_mary spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Maurice am gasit mes,ai mei nu au pus nimic in greutate in 3sapt!si de aceea intentionez ca de sapt viit sa incepem diversificarea. inca sunt in dilema daca sa le dau cereale sau nu,desi le-ar face bine si la tranzit,la tot pupam fetita papacioasa apropos de care cereale dati voi? Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
la mine nu a functionat faza cu reglarea tranzitului intestinal de la cereale. eu am incercat Nestle Burtica Sanatoasa, Milupa Primele Mele Cereale si Nutriben 4+
Cris2010 spune:
Merci fetelor. Maine trag si eu o fuga pana la primarie sa ma interesez de talonul asta.
un pt Isa, fetita mare, dom'le!
Maurice, ma bucur ca sunteti bine.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
Cris2010 spune:
Si noi mergem deocamdata pe schema obligatorie la vaccinuri.
Foto 4+
Cris2010 spune:
Nici eu nu vad filmuletul cu Isa.
Proba de 'microfon'. L-am luat ieri. Am vrut o rochita, dar mai aveau doar una de 2 ani. Daca ne-am trezit la spartul targului...
Foto 4+
rodyka spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Nici eu nu vad filmuletul cu Isa. Proba de 'microfon'. L-am luat ieri. Am vrut o rochita, dar mai aveau doar una de 2 ani. Daca ne-am trezit la spartul targului... |
imi place "microfonul", ce dulci is delfinasii nostri imbracati de craciunei/craciunite... sa vad cand ma apuc si eu de o sedinta foto, poate cand nu ii mai vine costumasul...
nu stiu de ce nu puteti vedea video, am verificat si eu il vad... il pun mai tarziu pe youtube...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun
rodyka spune:
pana nu uit: pentru fetele care nu au oale sau alte ustensile de pregatit legumele la abur: se pot pune feliute taiate in foaie de aluminiu cu putina apa, ies perfecte. morcovul, cartoful se lasa putin mai mult. eu tocmai am scos morcoveii din cuptor, asa fain miroase in casa de parca as fi facut cine stie ce...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
Dragaica spune:
citat din mesajul lui crispro Denisa, nici al meu nu sta tare mult singur, dar il tot mut, 10 min in fisher, 10 pe paturica, 10 in leagan, apoi in brate, apoi mergem sa schimbam scutecelul, apoi iar brate, si tot asa il tot mut... este cand plange daca nu ma vede in fata lui... numai sa ma vada.. si musai sa ma uit la el, nu in alta parte... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Asa fac si eu.....doar ca e la dublu, ieri m-a gasit sotu cu amandoi in brate . Cum a intrat pe usa i-am pus in brate, el cica "Vreau sa merg la baie", eu " Si eu vreau sa merg la baie" . M-am culcat la 9 aseara, odata cu copii, am picat moarta .
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
rodyka spune:
gata, am pus-o pe www.youtube.com/watch?v=6W8MFb9ZvHc" target="_blank">Isa cu lingurita si aici...
_
Dragaica spune:
Denisa am vazut pozele, ai doi copii superbi, sa va traiasca. Iar tu arati super, ce mai... nu mai zic nimic ca sa nu zica lumea ca am orientari indoielnice .
Rodyka e mortala Isa, are niste ochi superbi, sotu intreaba daca nu vrei un baiat la schimb .
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010