Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Senty Mary nu stiam ca exista si injectabil, o sa intreb pediatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Denisa, f faine pozele de la botez, nici nu stiu cu ce sa incep: toaletele copiilor atat de finute (mai ales Carla cu palarioara aia era o adevarata domnisoara), frumos asortati amandoi, torturile, toaleta ta si ce sa mai zic de felul cum arati....... Doamne, chiar nu stiu unde
i-ai tinut!! Pai tu iubita, din pct asta de vedere, mai poti face linistita copii, ca nu se vede nimic, tot "bunaciune" esti. Scuze de expresie, dar zau ca asta mi-a venit pe limba

Adriana, nu mai bine iti faci tu analizele, sa nu ai vreo anemie ceva...si pana atunci mai bine baga niste vitamine ceva, fier, calciu.
Legat de apa, eu nu i-am dat deloc; deabia de vreo saptamana am inceput sa ii dau putin ceai, in special dupa masa de piure de legume, dar nu bea cine stie ce

Cu vaccinurile, intr-adevar o adevarata polemica, fiecare zice altceva, nici nu vreau sa ma gandesc ca ma doare capul, chiar nu stiu ce sa aleg. Asa ca pana acum am ales varianta mai simpla, si le-am facut doar pe cele obligatorii (Infarixul). De-o fi bine, de-o fi rau.......

Cu tarc, noi am luat de targ, era o promotie si a fost mult mai ieftin, vreo 3 mil, e de la Cam- tarc America alb si e mai mare decat multe altele pe care le vazusem 120 cu 110. Alt avantaj- se strange f usor prin tragere de 2 manere si poti sa il bagi undeva dupa o canapea cand iti vin musafiri, jos e dintr-un plastic lavabil. In schimb acum pe net am vazut ca e mult mai scump si avand in vedere ca nu stii daca va sta copilul acolo, nu siu daca merita.
Eu sper sa stea, ca pana acum nu am avut astfel de probleme cu Larisa, sta in scaun de masa, scaun de masina, leagan, patutul ei, pat mare, bineinteles trebuie sa fie binedispusa, ca daca are dracusori.....

Si ca tot mai vb de kg, , am mai slabit si eu vreo 2 kg si ceva, nu e mult, dar eu sunt tare mandra si de astea. In sfarsit a aratat cantarul sub 65. Regimul pe care il tin e f strict, dar am vazut ca altfel nu mai reuseam nimic. Sa vedem acum de sarbatori si apoi plec in concediu, tare imi e frica ca se duce pe apa sambetei munca mea

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

ms Ochidut,ma faci sa rosesc

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Adriana ai grija de tine mami ca Rebe-bebe are nevoie de tine sanatoasa!
Mycya cum de 3 ori?????pai are 4 luni,nu ai intrebat dr?
Maurice unde e mes tau?ca nu-l gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

diversificarea in 3 pasi si un video

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

deja papa singurica cepoftaare...e bun tare

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Adriana ai grija de tine mami ca Rebe-bebe are nevoie de tine sanatoasa!
Mycya cum de 3 ori?????pai are 4 luni,nu ai intrebat dr?
Maurice unde e mes tau?ca nu-l gasesc

pai nici nu am stiut sincer ce ii face, doar ca asta e ultimul din primul an, adica urmatoru vaccin va mai fi dupa prima aniversare.
eu nici nu m-am gandit ca tot infanrix ii face....

in sfarsit a adormit , mi e rupe sufletul cand o vad plangand asa

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

wow Rodyk , papa singurica ce scumpa e ea. nu am reusit sa vad decat pozele, filmarea nu o pot vedea, se vede alb

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Maurice am gasit mes,ai mei nu au pus nimic in greutate in 3sapt!si de aceea intentionez ca de sapt viit sa incepem diversificarea.
inca sunt in dilema daca sa le dau cereale sau nu,desi le-ar face bine si la tranzit,la tot
pupam fetita papacioasa
apropos de care cereale dati voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Fetelor care ati primit deja indemnizatie, ati primit cumva talonul de indemnizatie inaite sa va intre banii? Talonul vine prin posta? Eu am nevoie de talon pt un credit ( o oferta de la Mobexpert valabila pana la sf anului). Primesc indemnizatia in februarie si vvroiam sa stiu daca talonul vine mai repede. Stiti cumva cine emite talonul, primaria cumva? Merci

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

azi am vazut ca mi-au intrat si mie banutii dar eu nu stiu nimic de nici un talon sa il intreb pe sot

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Cris, io am primit decizia prin posta de la directia Muncii de o sapt, si banii mi-au intrat ieri.

Bambo, am primit Iphone... pana acum foloseam Blackberry Storm... inca nu stiu care imi place mai mult... Spirulina de 500 2 dimi , 2 spre seara, cu o juma de ora inainte de papa, si nu dupa ora 18.

E mortala Isa, cum tine ea singura lingurita...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

denisa, eu i-am dat Rebecai cereale de la Humana, dar nu s-a omorat dupa cereale. Nici sucul de mar nu a avut succes decat cateva zile, dar piureul de legume ii place.

racusor, tu cand ai depus dosarul pentru indemnizatie?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput