FIV Dr. ALBU DRAGOS 18
Raspunsuri - Pagina 7
rica69 spune:
Chris imi pare nespus de rau, din pacate asa cum stim si noi sansele pentru noi fetele mai in varsta sunt f. mici de 8-10%.
Speranta si noi trebuia sa facem spermocultura. Am sunat la Medlife si au spus ca-si reiau activit de laborator numai pe 3 ian. Eu tb sa incep diphereline pe 2 ian, pana la urma ma apuc de injectat inainte de a avea aceasta analiza? Asta este ....
Speranta nici eu nu stiu dar eu zic ca nu afecteaza, dar ca sa fi tu mai sigura trimite un email dl dr. sunt sigura ca te va lamuri.
Tu ce schema ai?
Corry stiam eu ca sunt doi si tu care credeai ca nu o sa reusesti. Bravo fata draga! Referitor la rez eco, nu am idee deloc, dar pentru a evita orice probl si sa stai tu linistita, ca doar iti amintesti prin ce ai trecut pana ai vazut beta pozitiv, spune-i dl dr, ca nu se supara cu siguranta.
Referitor la tratam meu nu am decat sa urmez ce spun ei, eu nici atat nu inteleg uite scrie asa 16 dec de se incep AC pana pe 28 dec inclusiv, 29 dec primul set analize+eco, 02 ian diphereline, 6 ian menopur+puregon si ce mai urmeaza.
Asa Babyblue fi cumintica ca simt eu ca totul este si va fi bine si nu ma insel. Si asa ca sa vezi ca stiu ce vorbesc afla ca eu zic ca o sa fie fetita.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
speranta2 spune:
Buna Rica, i-am dat mesaj dr-lui si i-am spus daca e ok sa facem analiza la Babes si a zis ca e ok.
O sa ma duc si eu sa repet secretia tot acolo. Eu zic ca puteti si voi sa mergeti la un centru in care are incredere dl dr. Eu ma gandeam si la Synevo, dar n-am dat de ei la telefon.
Eu incep de maine AC pana pe 4 ian, pe 7 prima eco, pe 8 incep diphereline si de pe 12 menopur+puregon, deci avem cam acelasi tratament. Vroiam sa rezolvam cu spermocultura pana ma apuc sa ma injectez, sa fim siguri ca e ok. Ma gandeam sa nu aiba si el candida si sa influenteze intr-un fel.
rica69 spune:
Da, avem aceeasi schema, numai datele sunt diferite.
I-am dat un mesaj dl dr in legatura cu spermograma sa vedem ce spune.
_
rica69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rica69 Da, avem aceeasi schema, numai datele sunt diferite. I-am dat un mesaj dl dr in legatura cu spermograma sa vedem ce spune. _ Asteptand un ingeras in viata noastra |
Vroiam sa spun spermocultura.
_
babyblue spune:
corry, super, felicitari!!!! ma bucur f mult pentru tine, ca ai doi bebelushi dintr-un foc! mi se pare super!
rica, saru mana, dc zici tu, eu te cred!:) si eu imi doresc fetita, chiar dc sotul isi doreste baiat! sanatos sa fie!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
5+
corry_28 spune:
Fetelor, va pup si va multumesc pentru urari
Sa speram ca vor ramane cu mine 9 luni.
Eu imi desfasor activitatea normal, nu am nicio problema.
Am o intrebare pentru Rica si Speranta, nu v-a zis sa luati si acid folic?Si un sfat: daca fumati, renuntati
Gabi, tu esti doctorita noastra graviduta.Mereu vii cu sfaturi bune si realiste(intelegi tu, ce vreau sa spun).Multumesc.
Mirela, eu ma astept de la zi la zi sa aflu ca ai nascut
Alexa, ce mai faci?Cum petreci sarbatorile?
Arabella, Babyblue, pup burticile
Flo, Inna,
Noapte buna
inna08 spune:
Felicitari Corina pentru puiuti!
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
rica69 spune:
Corry eu iau acid folic din aprilie, iar de fumat nu am fumat niciodata. Am renuntat la cafeluta de dimineata, de fapt am inlocuit-o cu laptic cald.
burticile.
_
speranta2 spune:
Felicitari Corry si multumim de sfaturi. Iau acid folic de aproape 2 luni, iar de fumat nu mai fumez demult. Cu sotul insa e alta poveste... se lasase la un moment dat cand i-a zis Albu si s-a reapucat. El zice ca fumeaza 3 tigari pe zi... Sotii astia!
Rica, o sa ii zic si eu sotului sa mearga la Synevo, atunci...