FIV Dr. ALBU DRAGOS 18

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

mi-am facur beta azi, a iesit 21300.
am facut si eco azi, se vedea tot acolo bebe.

m-am mai linistit. sanii alterneaza, zile cand sunt moi, zile cand sunt mai tari si mai sensibili.
greata nu. dureri nu. foame deloc, pofte ioc.

per total, parca nici n-as fi insarcinata.

mi-as dori sa am un ecograf aks si sa mi fac eco de cate ori simt nevoia.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
5+

Asa beta DA! Bravo Babyblue, lasa sa ai o sarcina usoara ce vrei sa iti fie rau?

Chris ce faci?

_
Asteptand un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris_37 spune:

Buna fetele. Nu fac prea bine ca asa cum simtit nu a ramas bebe. Beta a fost mic si a confirmat ceea ce stiam.
Fizic sunt o.k. psihic nu stiu.
Probabil ca o sa mai incerc prin martie desi dl.dr.a zis ca nu prea mari sanse - eu o tin pe a mea.

Asa ca poate iau o pauza de scris da tot raman alaturi de voi.
Si va tin pumnii la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Chris, imi pare foarte rau...Ai simtit tu, ceva...
Babyblue, bravooooo.Dar totusi, nu sunt cam multe ecografii intr-un interval atat de scurt?Faci eco intravaginale?
Rica, da, dupa ce termini AC, iti vine mestruatia si incepi Diph ( la mine s-a suprapus o zi de AC cu o injectie de Diphe).
Stii ce nu inteleg, tu faci primul set de analize inaintea injectiilor?Puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

alexa

chris, imi pare nespus de rau...fi tare si crede in sansa ta pt ca Dzeu face minuni!

rica, azi sunt mai calma, ca azi e ziua cu sanii mai tari. doamne, sunt complet obsedata de chestia asta.
si sincer da, vreau sa mi fie rau, numai ca sa simt ceva orice mi-ar da siguranta ca bebe este bine si creste. tu stii f bine ce inseamna asta!

corry, da sunt ecografii transvaginale, ca nu cred ca s-ar vedea pe burta. stiu, stiu, nu e o idee buna, dar imagineaza-ti ca eram atat de anxioasa si panicata ca aproape plangeam de frica.
tu ce faci, cum mai esti?

_

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

mi-am facur beta azi, a iesit 21300.
am facut si eco azi, se vedea tot acolo bebe.

m-am mai linistit. sanii alterneaza, zile cand sunt moi, zile cand sunt mai tari si mai sensibili.
greata nu. dureri nu. foame deloc, pofte ioc.

per total, parca nici n-as fi insarcinata.

mi-as dori sa am un ecograf aks si sa mi fac eco de cate ori simt nevoia.

_

5+

draga babyblue, dupa ce se vede sarcina ecografic, daca totul e bine, nu se mai recomanda beta! cat despre repetarea ecografiilor, am gasit un studiu suedez care zice ca ies bebeii stangaci mai frecvent la mamele care au facut muuu..lte eco in timpul sarcinii!
asa ca eu zic sa te relaxezi, sa stai linistita ca nu-i face bine lui bebe. si mai sint multe luni in fata si (o sa vezi) mai apar motive de ingrijorare.

si asteapta-l pe Mosu!
Gabi+25
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Fetelor, pun o intrebare de baraj. Nurofenul, picaturi de nas, in general medicamentele de raceala, exclus antibiotic, influenteaza spermocultura? Sper sa nu fie o intrebare tampita. Trebuie sa mearga sotul sa faca aceasta analiza inainte de FIV.
S-a intamplat sa aiba vreuna din voi candida inainte de tratament? Eu ma apuc de maine de AC pt protocol lung si imi faceam griji pt ca m-a apucat acu problema asta, cred ca de stres...
Am facut analiza secretie acu 2 sapt si era ok si acu, na...
Trebuie sa o refac, dar nu la Medlife, ca nu mai lucreaza laboratoarele. Am niste nervi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Speranta, imi pare rau, dar nu stiu ce sa-ti raspund...
Fetelor, am mers si am facut si eu o ecografie, am vazut ca se poarta (babyblue, numai tu esti de vina)
Asa cum banuiam, sunt 2 .
Am doua probleme, in urma eco:
1. ovarul drept marit ( "cu mai multi foliculi stimulati si cu 2 imagini de corp galben gestational, cu aspect de hemoragie intracorporeala")
2. lichid cu grosimea de 16mm in fundul de sac Douglas
Din experienta voastra, credeti ca poate afecta sarcina?
O fi fost hiperstimulare, si am dus-o pe picioare...
Sunt un pic speriata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Corry, habar n-am, sper totusi sa nu fie probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

corry felicitari pt puiuti

de restul nush ce sa ti spun
eu am mers cu hiperstimularea pana la 8 sapt de mi zicea toata lumea nastere usoara

eu zic sa stai cuminte si sa nu te stresezi

+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 9z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Speranta, imi pare rau, dar nu stiu ce sa-ti raspund...
Fetelor, am mers si am facut si eu o ecografie, am vazut ca se poarta (babyblue, numai tu esti de vina)
Asa cum banuiam, sunt 2 .
Am doua probleme, in urma eco:
1. ovarul drept marit ( "cu mai multi foliculi stimulati si cu 2 imagini de corp galben gestational, cu aspect de hemoragie intracorporeala")
2. lichid cu grosimea de 16mm in fundul de sac Douglas
Din experienta voastra, credeti ca poate afecta sarcina?
O fi fost hiperstimulare, si am dus-o pe picioare...
Sunt un pic speriata.....

Poate sa fie hiperstimulare, pt ca nu e normal sa ai lichid in peritoneu, mai ales ca, fiind si insarcinata, ai si mai multi hormoni in "sistem". Ovarul marit ce dimensiuni are? daca e peste 5/5 cm, atunci e hiperstimulare gradul I (cea mai usoara).
Altfel, dupa FIV, ovarele sint marite, cu multe chisturi pe ele, si unele hemoragice, dupa punctie, si pana la 2 luni. Important e sa scada in dimensiuni la ecografii succesive.

Bea multe lichide, mananca multe proteine si cere parerea dr cu care ai facut FIV!!! si monitorizeaza greutatea (peste 3 kg fata de greutatea anterioara inseamna ca ai acumulat lichid).
daca lucrurile se agraveaza, tb sa te internezi.

nu vreau sa te sperii, dar nu e de gluma! ai grija de tine!
si sanatate multa!
Gabi+25
placenta previa centrala

Mergi la inceput