Moshul RASPUNDE copilashilor care i-au scris!!!!
Zi buna,
Va impartasesc ce am descoperit ieri si cred ca poate reprezenta o bucurie pt micuti
(Eseea
)!!!
M-am gandit ca e frumos sa le creionez copiilor mei cat mai frumos, uman, mesajul asta cu mosul. Tot vorbim de el, i-am scris scrisori, etc
Acum am gasit o varianta prin care inainte de a-l vedea in carne si oase...o sa vada ca i-a raspuns la scrisoare!!! direct si personalizat!!!
Iar cand o sa gaseasca sub brad fix ce ii arata mosul in mesaj, bucuria va fi cred cu atat mai spectaculoasa.
iata raspunsul Mosului pentru ai mei:
pt TEO
====================================================================== ==========
Santa Claus has a message for Teo
Hello Alina!
Thanks to you, Santa has sent a video message to Teo
To watch it, click here:
www.portablenorthpole.tv/watch/NSqgFk3F1oqSA__z6GYOCA
====================================================================== ==========
pt ANDU
Santa Claus has a message for Andu
Hello Alina !
Thanks to you, Santa has sent a video message to Andu
To watch it, click here:
www.portablenorthpole.tv/watch/340Ez9ps45xoeqZRfuBxhA
le arat amandurora si le traduc... ideea e ca vor sti clar ca Mosu' le vorbeste lor si chiar sunt cadourile pe care le vor primi de'adevarat!!
in cativa pasi oricine poate personaliza un mesaj din partea lui Mosh Craciun
www.portablenorthpole.tv/home
succes!
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
un ALTFEL... de Craciun
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Raspunsuri
ellinia spune:
Eu i-am facut lui Stefan anul trecut si chiar m-a intrebat daca ii mai trimite Mosu' anul asta vreun mesaj. I-a placut foarte mult sa-si vada fatzuca pe cartea Mosului
.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
EllaX spune:
Eu, cu trasaturile mele paranoice, am o intrebare: e sigur sa trimiti undeva poza copilului si date despre copil? Ca era cat pe ce sa scriu, ca sa primeasca si Ana mesaj de la Mos, cand mi-a dat prin cap ca e o metoda foarte "faina" sa vezi ce copii exista pe lumea asta si pe unde (doar au adresele de ip).
alinuk spune:
oh Ella
eu vreau sa cred ca scenariul teoriei cosnpiratiei desi poate sa existe, nu e atat de macabru!
Cred in oameni buni si in interactiunea mea pe acest palier cu ei si cu riscul de a parea superficiala imi zic:
eu nu pot avea grija de copiii mei, asa cum are Dumnezeu
pana la urma fiecare parinte alege
Alinuk
un ALTFEL... de Craciun
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EllaX Eu, cu trasaturile mele paranoice, am o intrebare: e sigur sa trimiti undeva poza copilului si date despre copil? Ca era cat pe ce sa scriu, ca sa primeasca si Ana mesaj de la Mos, cand mi-a dat prin cap ca e o metoda foarte "faina" sa vezi ce copii exista pe lumea asta si pe unde (doar au adresele de ip). EllaX cu Ana (30 iunie 2006) |
sau poate te gandesti ca dupa IP chiar o sa va treziti cu Moshul la usa???

eu cred in Moshul cel bun!
Alinuk
un ALTFEL... de Craciun
Nimic nu-i intamplator!
kj74 spune:
e o aplicatie ce tine de o anume firma de telefonie mobila so
fii mea a fost emotinata sa si auda numele din gura lui Mosh Craciun
EllaX spune:
| citat din mesajul lui alinuk sau poate te gandesti ca dupa IP chiar o sa va treziti cu Moshul la usa??? ![]() |
Asta ar fi foarte frumos!
Da' tot nu cred ca multa lume l-ar lasa in casa. Cati adulti stii sa creada in Mos Craciun?
alinuk spune:
Ellax
eu cred in spiritul lui Mosh Craciun
asta vreau sa-i invat si pe copiii mei, ca oricare dintre noi poate fi in 'spirit' Mosh Craciun pentru cineva / ca a darui e o binecuvantare
si daca ar veni la usa mea pe nepusa masa...l-as invita la un pahar de vin fiert!!!
Alinuk
un ALTFEL... de Craciun
Nimic nu-i intamplator!
Tisina spune:
Inca de cand au inceput piticii mei sa ii scrie Mosului, el le raspunde, le pune plicul (foarte frumos decorat) sub brad, odata cu cadourile, iar ei sunt foarte incantati. La inceput le citeam eu scrisorile, in timp ce ei ma ascultau cu sufletul la gura. Acum le citeste baiatul, ca el e mai mare. Mai e nevoie sa spun ca Mosul "scriitor" sunt eu, iar "spiridusul" care printeaza si achizitioneaza plicul special e sotul? E mult mai ieftin asa (si mai "safe"). Am gasit si eu o multime de oferte de scrisori personalizate, dar nu vad ce pot face ele si eu nu pot. De ce sa le trimita Mosul, prin posta, de exemplu, scrisoarea, cand oricum face atata drum pentru a aduce cadourile?
ni-na spune:
Anul trecut a facut furori mesajul.Toti picii din preajma l-au primit,insa anul acesta am primit invitatia cu link-ul ,am personalizat-o si stupoare,ma costa 5 euro s-o vada copilul.Nu-i nici o teorie a conspiratiei e o afacere.S-ar putea sa fie gratis pt cei care nu sunt in baza lor de date!
EllaX spune:
| citat din mesajul lui Tisina Inca de cand au inceput piticii mei sa ii scrie Mosului, el le raspunde, le pune plicul (foarte frumos decorat) sub brad, odata cu cadourile, iar ei sunt foarte incantati. La inceput le citeam eu scrisorile, in timp ce ei ma ascultau cu sufletul la gura. Acum le citeste baiatul, ca el e mai mare. Mai e nevoie sa spun ca Mosul "scriitor" sunt eu, iar "spiridusul" care printeaza si achizitioneaza plicul special e sotul? E mult mai ieftin asa (si mai "safe"). Am gasit si eu o multime de oferte de scrisori personalizate, dar nu vad ce pot face ele si eu nu pot. De ce sa le trimita Mosul, prin posta, de exemplu, scrisoarea, cand oricum face atata drum pentru a aduce cadourile? Tisina |
Tisina, la fel si la noi: scriem scrisoare Mosului, spiridusii o iau de unde o lasam. Apoi, cand vine Mosul, ii lasam cateva fursecuri si un pahar cu lapte - pe care el le hapaie
In plus, m-am apucat sa fac cozonaci ca sa miroasa in casa a sarbatoare (cand avea Ana 1 an juamte am facut prima data). Impodobim casa. Ascultam colinde. Primim colindatori. Ne bucuram de Craciun de numa'!