Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

ci dimpotriva, ma punea sa crap umpic usa (intai ma punea sa o inchid ) la bucatarie, sa o "sfinteasca" si pe Mura, ca e si ea suflet!

http://www.lucamic.blogspot.com/

La noi in primul an numai s-a uitat popa mai suspicios catre Manole, apoi dandu-si seama din ce aluat e facuta matahala mea de caine, in anii urmatori ii fleoshcotea cu manunchiu' de busuioc drept in frunte Si Manole-l privea cutremurat de admiratie, ceva gen:"ce frumos canta ninja!"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

uitai sa ma laud cu ultima "achizitie" a micsunicii: cand tuseste pune manuta la gurita

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

E o doamna! Poate sa tina cursuri de bune-maniere de pe acum (la dansuri de societate se baga si Phiphi:)))

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Merci, Monnvas, de lamuriri! Chiar ca am o bufta-n mine...!!!

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

uitai sa ma laud cu ultima "achizitie" a micsunicii: cand tuseste pune manuta la gurita

E o doamna! Poate sa tina cursuri de bune-maniere de pe acum (la dansuri de societate se baga si Phiphi:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Fetelor am savurat pozele si istorioarele voastre, totul la superlativ, ma bucur pentru voi si sper sa avem si noi parte macar o data pe an de o astfel de intalnire.

Noi aseara am fost la serbarea cu mos cu fetele din Constanta, a fost frumos, copiii s-au distrat la maxim, noi ne-am deconectat de toate.

Lucian dupa ce a fost devorator de prajituri, a urmat intalnirea cu mosul, pe care nu l-a vrut, a zis categoric de cateva ori nu, dar n-a plans cat am fost si eu langa el, apoi momentul culminant cand a muscat o fetita si dupa aia o pupa de zor, dragoste cu nabadai

Ne-am intalnit cu Dodo si copiii la serbare, Bogdan a zis frumos poezia mosului, Isabella a stat cumintica si a ascultat, din pacate cand ne vedem nu reusim sa stam prea mult de vorba.

Si eu am niste amintiri neplacute legate de laringita, Sebi cand era mic facea foarte des si stiu ca nu scapam fara antibiotic si de cele mai multe ori injectii si branula. Avanseaza foarte repede boala si din cauza secretiilor acumulate, se pot asfixia in somn, de aceea se recomanda cortizonul, pentru fluidizarea lor rapida.

Distractie placuta la serbare si asteptam multe poze

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Lucian, deocamdata se comporta bine cu bradutul, mai azvarle cat un globulet, dar e ok, intelege cat de cat, va lasam si cateva poze: http://picasaweb.google.com/symona0323/Decembrie10#5553152306987181538 si de aseara de la petrecere cateva:
http://picasaweb.google.com/symona0323/PetrecereCraciun#5553153967885081922

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

SIMONA, as pupaci nonstop moaca asta: http://picasaweb.google.com/symona0323/Decembrie10#5550160316839294066 sunt indragostita de Luc cel frumos! Foarte frumoase pozele de la "mos"! Mi-a placut si Isabella suava , Bogdan cuminte si DODO cu...freza noua? Sau de ce arati, Dodo, asa frumu?

MONNVAS, misto faza cu "arabetii tai", cred ca te distrezi pe cinste, ca sunt tare haiosi cum pocesc ei!

Fetelor, sunt foarte frumosi brazii vostri, ma batea gandul sa o las balta, dar daca piticii vostri nu i-au distrus din prima, ma razgandii, si-mi trebuie si mie acum, musai!

Eu nu cred ca o sa mai intru la taclale, ca de maine are mimi liber, a venit o sapt intreaga acasa numai dupa 23, asa ca s-a scos cu o sapt de conced intre sarbatori . Prin urmare, n-o sa mai am rand la comp, dar tot va citesc eu cumva (noaptea)!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mercic

Ina, eu i-am luat plastilina, un trenulet cu sine si un troller cars cu bormasina.Daca ar fi fost dupa mine nu m-as mai fi oprit, dar ma tempereaza sotul.

[/quote]

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Ilinca, eu de obicei, intorc casa cu k.u.r.u' n sus la curatenie.
Da' platesc o tanti sa faca asta Eu stiu numai sa intretin
Anu' asta n-am avut vreme sa fac tocmeala din timp ca mi-s o "duamna bizi"

Bianca, Sympli, multu' pentru sugestiile de cadou.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Ela da, ma stresez ca vreau sa-l nimeresc ca, desi-i cumpar si-i tot cumpar, cam dau gres Adica se joaca cu el, da' nu prea mult. Poate, pur si simplu, nu-i plac jucariile dar e de "datoria" mea sa...insist

De popi, ce sa zic?
Chiar duminica am fost la un parastas si erau 3 popi; slujba a durat maxim 10 minute si toti trei mi-au lasat impresia ca erau acolo "la servici". Si cireasa de pe coliva mi s-a parut la sfirsit cind, la parastas de 6 saptamini, ne-au urat..."sarbatori fericite"
Dar, nu generalizez, or fi si preoti "cu har", atita doar ca...eu nu cunosc

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput