Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***
Raspunsuri - Pagina 15
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Chatonel, ce spaima!!!!!! 41?! Cred ca ar trebui sa ma ia salvarea pe mine Dar cum a fost, debut brusc sau a crescut progresiv?! Si totul de la laringita, asa nasoala e laringita asta? Cum se poate evita? Of, is pasta in domeniul bolilor de copii, ar trebui sa ma mai pun la curent, ca iarna-i lunga...mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
sa stii ca io si faceam 13-14.... am tras o spaima de zile mari. Febra si boala au venit neanuntate. Vineri seara am avut musafiri, totul a fost ok. Simbata dimi pisicuta era miorlaita, dar ne-am gindit ca era din cauza fetitei musafirilor, care ii calarea jucariile. Da de unde! O simt calduta, iau febra, e 38.5. Plecam pe riu, sa luam aer. Totul e ok. Revenim, luam prinzul si o pun la somn. Dupa somn, febra 40. Ajungem la SOS Medic. (simbata dupa-amiaza doar asta functioneaza, inafara de urgentele la spital).
Ne da tratament. Seara i-l dau, o culc, si zic "ei, e ok acum, nu mai are febra, nu o mai trezesc peste 3 ore sa ii dau alt antipiretic. Dupa 4 ore si juma de nani ne-a trezit ea, urla ca din gura de sarpe, vomase deja, febra era la 41. In toiul noptii, dupa 12, ca omu negru!!!

I-am bagat rapid advil si am luat-o la noi in pat. A mai vomat o tura si la noi in pat, dupa care a inceput sa se linisteasca (tremura toata, saracuta). Dupa asta a fost vesela, temperatura a inceput sa scada si apoi am bagat-o la somn la ea in patut, pe la 2 dimi.
Si nu are nici un alt simptom, decit gitul rosu si lipsa de pofta de mincare... ei, si oboseala, sigur.
Nu tuseste, nu are pb cu vocea.
Gianina34 spune:
fetelor, ma ia cu fiori cand citesc de laringitele voastre
stiu si eu din citite si vazute la altii cat de periculoase sunt si cat de repede pot evolua (nefavorabil, bine-nteles)
bianca - dar voi parca tusiti ce cateva zile, ce diagnostic ai avut atunci de acum ati ajuns la laringita? (asta , a-propos de stresul meu cu mersul saptamanal la dr ca nu cumva sa evolueze cine-stie-cum)
of, cate griji imi mai fac ... mai ales ca nu am mai fost la dr la control ca am zic ca tuseste la fel
bianca - ce fel de tuse are vladimir?
la noi se aud secretiile care sunt pe gat
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Bianca2503 spune:
Gianina, la inceput nu tuseaasa tare. acum se aude ca are ceva in gat dar nu se rupe. e o tuse ragusita, behaita.
andiaroro spune:
Gianina-laringita aia brusca de care povesteste Chato (multa sanatate dragoanei!) nu ai cum sa nu o recunosti...Si euincercam sa-mi inchipui, cum poate sa fie ceva asa de nasol, mai ales ca aveam experinta cu crizele de tuse astmatica a lui Alex si nu-mi prea reusea...E o tuse latrata din adancul gatului a cuiva care cauta cu disperare aer-de asta si vomeaza copii..E bine sa fii informata, dar poate Micsunica nu o sa faca.Alex pana anul asta nu a avut pb cu laringita.
Sper sa fie repede bine Vladimirescu...si e mai sanatos sa stati acasa ca fix niste virusi noi iar mai lipsi, saracutul.
Gina2008 spune:
Buna fetelor!
Bine v-am regasit. Am venit ieri, cred ca am fost primii care am plecat de la Moeciu. Nu ca nu ar fi fost FOARTE, FOARTE BINE! Ci din motive de pici plangacios si care a refuzat total contactul cu zapada...
Las link-ul la poze, revin cu impresiile.
http://picasaweb.google.com/114247635715508132730/GhioceiMoeciuDec2010#
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gianina34 spune:
of... of
mi-e-mi era ca poate din traheita sa faca bronsita dar perspectiva laringitei nu o luasem in calcul
da... in concluzie trebuie sa ma bifez iarasi la dr chiar si numai pentru linistea mea
de ce trece asa greu tusea asta?
eu, de cand am respirat pe langa ea aburii de acc+ser ma lupt cu tusea ceva de groaza
mi-e groaza de siropuri ca ii dau stomacul peste cap
mai insist cu homeopate ca poate-poate avem noroc
parca vad ca nici noi nu venim la intalnire
, si cate sperante mi-am pus ca ne vom vedea/cunoaste
of, cu stresurile mele, am si uitat sa spun ca am citit postarile excursionistelor venite la raport si m-am bucurat de poze 
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Pisik06 spune:
Hello fetelor!
ANAAN, multumesc pentru descrierea plina de caldura. Si eu te simt foarte aproape de sufletul meu, imi sunteti foarte simpatici toti trei si imi doresc ca data viitoare sa stam mai mult la povesti
Of, hai ca iar nu mai pot scrie, nu ma lasa Ana
. Revin
Mami de minune mica
Anaan spune:
Iata si pozele mele http://picasaweb.google.com/104859916940779646097/Moeciu1719Decembrie2010#5552688210935519938
saby spune:
Bine v-am gasit!!
Scriu repede pt. ca trebuie sa fug la bucatarie sa nu dea in foc supa
.
Am incarcat pozele de la munte unde a fost super, mie mi-a placut cel mai mult dintre toate intalnelile
, o sa revin cu povestiri mai pe seara. http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/Moeciu#.
Pt. serbarea de maine ramane valabil asa cum s-a stabilit adica ora 18. Am vorbit cu Gazza si m-a rugat sa va transmit, pt. ca ea nu poate intra azi pe forum.
Ilinca tu parca intrebai
cine e tipa blonda, este prietena cumnatului meu, au fost si ei cu noi.
olishka spune:
Salutare mamici!!!
In primul rand vreau sa urez multa sanatate ghioceilor bolnaviori. Am trecut si noi de 2 ori prin laringita si din pacate stiu cum este.
La munte si mie mi-a placut f mult. De data aceasta si David a fost mai cuminte, fata de cum a fost data trecuta. Nu s-a mai speriat de copii, a stat printre ei si s-a jucat tare frumos...ca la gradinita 
Gasca a fost tare, tare faina 

De Novus nu mai zic nimic, caci stie toata lumea ce fata faina este. Te binedispune in orice moment. Va zic doar ca este din ce in ce mai sexoasa
Alexandra pe langa ca este foarte frumoasa este si tare desteapta. La capitolul limbaj mi se pare ca sta cel mai bine. Ma amuza ca are un simt al proprietatii ff bine dezvoltat
Pisi a ramas la fel de calm si la fel de grijuliu cu fetele lui. Nota 10
Pe Saby m-am bucurat f mult sa o vad, caci mi-a fost dor de ea, n-am mai vazut-o din vara. Este o mamica tare frumoasa
Imi place ca si ea si Adi sunt foarte calmi si relaxati, iar rezultatul se vede: Maya este foarte prietenoasa, sociabila cu toata lumea (pana si cu mosu
) si foarte vorbareata. Este o dulce. La plecare Ady la tinut pe David in brate, cand am facut poza, iar cand am urcat i masina a inceput sa strige dupa el "nenea, nenea" si era tare suparat ca nu a venit cu noi ![]()
Pe pustoaica de Gaza nu ai cum sa nu o indragesti. Imi place de ea ca este vesela si are mereu un sfat bun pentru tine. Ea si cu Gazu ei fac o pereche perfecta. Gazulina este atat de frumoasa, cu greu iti iei ochii de pe ea 
Anaan este o prezenta obligatorie de acum inainte la intalniri, caci toate o indragim si imi pare tare rau ca intrat in gasca asa tarziu
Fetele au vorbit asa de frumos despre ea caci nu stiu ce as mai putea adauga. M-am simtit foarte bine sa stau la povesti cu ea
Horatiu este si el tare de gasca si s-a descurcat f bine la joc. Andrei este tare frumusel, dar din pacate la intalnirea asta a fost mai suparat. Cred ca era gelos ca se tot pupa Gaza cu Ianis.
Va multumim tare mult ca ne-ati incantat papilele gustative cu minunata colectie de vinuri si va asteptam cat mai curand pe la Bucuresti!!!
Ela a ramas la fel de calma, dar atunci cand trebuie sa intervina o face fara sa mai astepte. Se pricepe tare bine la mima
Dan este tare simpatic, i-a distrat pe bebelusi, dar si pe noi
Ianis a crescut, nu mai este chiar atat de cuminte si pasnic ca ultima data, dar este foarte prietenos, frumos si pupacios (am primit si eu 2 pupe
).
M-am bucurat tare ca s-a alaturat si Monnvas in gashka noastra de umblareti si sper ca i-am transmis microbul si acum o sa vina mai des la italneli
Monn este o companie placuta, mereu vesela, mereu la dispozitia injinerului care are f multa energie, dar nici ea nu se lasa mai prejos. Este tanara, frumoasa si desteapta
Marius este si el o prezenta placuta si imi pare rau ca nu a coborat seara la povesti cu noi. La aceasta intalnire am putut sa-l "vad" mai bine pe Chiscuta, caci la intalnire din parc nu reuseam sa-l sstudiez ca o zbughea imediat la joaca. Este tare frumos, dar ochisorii sunt superbi. Cand se uita la tine te indragostesti pe loc.
O prezenta noua pentru mine a fost Gina si familia. Nu am reusit sa vorbim prea multe, dar sa speram ca data viitoare se integreaza mai bine in grup si Calin sa se simta mai bine cu noi. Cand nu plange Calin este cuminte si mi-a placut de el cuym sta foarte cuminte in scaunul de adulti si mananca tare frumos (fara desene si alte distractii).
Gina o sa-ti dau PM sa vorbim cum facem cu serbarea de maaine.
Familia Pisik este ingredientul principal in ceea ce inseama distractie. Ne-au dansat tare frumos, iar la jocuri au fost foarte buni. Ana este frumoasa, cuminte si de gasca
Multumim frumos si pentru pozele frumoase.
Denisamada te binedispune mereu cu glumitele ei. Insa bea foarte mult, asa zice Chitibus
Ne-am distrat tare pe acest subiect. Adela este vesela si plina de energie, cred ca de aceea este mai micuta, caci nu prea sta locului.
Chitibus s-a distrat si ea foarte tare cu gasca ei de bebelusi (asa ii zice), desi a fost tare suparata ca nu au mai ajus Vero si Tudor.
Distractia a fost foarte mare si de aceasta data. Gasca a fost faina, am baut mult vin fiert, iar povestile de la focul de tabara au fost tare amuzante.
Abia astept urmatoarea intalnire.
Revin cu poze.
Olga, mamica lui David iepurasul