Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

upsss scuze Saby , da nu te stiam
Foarte frumoase sunteti amandoua

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Acum ma pun pe uitat la poze.

Amfost la doftor. Cica avem laringita. Ne-a dat Ceclorsi Medrol.

Amanadoua sunt naspa.Unul e antibiotic si altul e cortizon deci trebuie sa manance fara sare.

Sunt asa suparata. Nici maine nu o sa mergem la petrecere. GAZA, poti sa ma tai de pe lista. Nu vreau sa il mai scot afara din casa si nici sa va uitati lung la mine daca ilapuca behaitul pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Amanadoua sunt naspa.Unul e antibiotic si altul e cortizon deci trebuie sa manance fara sare.

Sunt asa suparata. Nici maine nu o sa mergem la petrecere. GAZA, poti sa ma tai de pe lista. Nu vreau sa il mai scot afara din casa si nici sa va uitati lung la mine daca ilapuca behaitul pe acolo.

si noi avem laringita, deci antibiotic si muulte antipiretice, am facut 41 febra simbata, era sa mor de frica
nu avem cortizon si eu nici nu i-as da, pt putinele beneficii pe care le aduce, pe linga lista lunga de probleme pe care le cauzeaza.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Supeeeer, n-am vreme acum de comentarii ca ma duc la masa de Craciun la liceu, dar deocamdata am admirat pozele mishtoooo si mi-a rasarit in minte o intrebare: mai, da' anca nicolae n-a fost?! Ca stiu ca se inscrisese pe lista...ofofof, dragostea asta, cum iti dejoaca planurile!
Astept cat mai multe ture de poze!!! Da' moshu' cine a fost, ca nu m-am prins? Si tipa blonda din pozele de grup?
Of, ce atmosfera placuta razbate din poze...abia astept o viitoare intalnire...dupa ce trece frigu'!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne, acum vad, ca parca reiese ca am zis "super" la laringite!! Of, Vladimirescu scumpul, iar rateaza o adunare de copilasi...pupici sa se faca bine!! Chatonel, ce spaima!!!!!! 41?! Cred ca ar trebui sa ma ia salvarea pe mine Dar cum a fost, debut brusc sau a crescut progresiv?! Si totul de la laringita, asa nasoala e laringita asta? Cum se poate evita? Of, is pasta in domeniul bolilor de copii, ar trebui sa ma mai pun la curent, ca iarna-i lunga...
Noi am fost aseara la un "Vine Moshu'" la un club de-aici, cam de rahat, poate va povestesc mai tarziu, daca nu vin beata de la masa de Craciun:))))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Despre intalneala: mie mi-a placut cel mai mult cum a fost de data asta, locatie superba, pensiune asisjderea, personalul serviabil, mancare buuuna, gasca super faina, distractii non-stop, foc de tabara, vin fiert, jocuri pe echipe, stat la taclale, piticii s-au jucat intre ei cu diversele jucarii de la pensiune si ne-au lasat sa ne relaxam si noi

Gulia, un baietel atat de finut si bucalat de-ti vine sa-l pupacesti toata ziua, iar Anaan+Horatiu atat de calzi si cumsecade cum rar intalnesti, ne-au intrat la suflet amandoi si mie si lui Dan.

Adelake a crescut mult, parca e alta fetita fata de ultima intalneala, a facut obrajori si i-a crescut mult parul, ochii i-au ramasa in continuare expresivi. Mada ca de obicei cu umoru-i fin si cu o nota de autoironie, n-ai cum sa n-o placi.

Pisik e intr-adevar eleganta, ne-a facut o demonstratie de dans impreuna cu D-ul Pisik, alta prezenta plina de umor, iar Ana este pur si simplu delicioasa.

David, cel mai cuminte baietel, s-a jucat in tinuta-i trendy toata seara cu o jucarie cu bile pe sarma si, ce am admirat eu cel mai mult, sta cuminte in scaunel se uita la desene si papa tot! Chitibus se juca frumos cu piticii, Olishka frumoasa ca de obicei, si cu simtul umorului, ne-am distrat foarte fain la jocuri, iar Cristi a iesit cu "prietenii lui David"

Katerina, sustin in continuare ca e cea mai dezghetata ghiocica, imita perfect taiatul de lemne si framantatul la cantecelul lui Chitibus Nu mai spun ca s-au pupacit bot-in-bot Ianis cu Gaza mica de eram pe jos de ras, Ianis o cuprindea tandru si o pupa si ea cand il respingea, cand ii accepta avansurile indecente Sper sa nu se supere ginerica Dei-Dei Gaza e cea mai frumoasa mamica, te seduce cu gropitele ei, iar Marius in afara faptului ca e cel mai de gasca, a fost sef de echipa si ne-am prapadit de ras.

De fam.Novus v-am mai zis, ne-am indragostit de la prima intalneala de la Moeciu din septembrie 2009, Pisi e favoritul lui Dan, Monica e o negociatoare talentata, de-aia reuseste sa rezolve si sa organizeze intalneli de pomina, si e seeexy chiar daca mananca la 12 noaptea, iar Alexandra m-a uimit cat de bine vorbeste si numara si stie culorile, o familie de gasca ce mai!

Maia iarasi a crescut mult, parul ei blond si carliontat ii da o alura de o veritabila domnisoara, Sabina frumoasa si de gasca, Adi finut cu toti copiii.

Monnvas nu stiu de unde are atata energie sa alerge dupa duracell-ul Cristian, la jocuri te surpinde cu istetimea mintii, pacat ca a venit abia sambata.

A fost foarte frumos si vorba Ioanei BESTIAL, DEMENTIAL, SUPER!!!
Multumim Novus

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Chatonel, noi nu am facut febradeloc. Cea mai amre febra a fost de 37.8 acum 3 zile. Behaie si e ragusit in schimb. Pana sa ajung la doctor cu el i-am dat ACC.

Si cu cortizonu' mi-e frica. Dar parca i l-as da p-asta si as renunta la antibiotic.

Adica nu i le-as da pe amandoua. Voi ce ziceti? Votati! Antibiotic (ceclor) sau pastilele astea cu cortizon (medrol).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Neata!!!

M-ati innebunit cu carnatii fierti in moare, de unde iau si eu, ca nu am mancat niciodata dar imi e asa pofta numai cat ma gandesc.

Anaan moare daca vrei te servesc eu ca mi-am facut provizii de la mama...de cand cu sarcina atat de mult imi place, o beau mai ceva ca pe apa.

Monnvas am vazut ca ai facut placinta cu praz...vreau si eu reteta te rog frumos, ca pofteste burtica, chiar nu inteleg ce-i cu poftele astea, sarcina trecuta nu am poftit la nimic.

Excursionistelor...nici nu ma gandeam ca nu o sa va placa la munte, superbe pozele dar mai vreau. Ma bucur ca v-ati distrat, sa va fie de bine.
Asteptam cu nerabdare urmatoarea iesire, poate ne ajuta Domnul si vom fi sanatosi atunci.

Noi raportam un weekend urat de tot, cu tuse uracioasa si multe multe mofturi, cred ca a fost cea mai buna decizie sa nu venim la Moeciu. Inca face tratament cu antibiotic, azi parca e mai bine, dar asa am zis si ieri si dintr-=o data au apucat-o crizele de tuse. Si eu si tati suntem raciti, cu durere in gat si nas infundat. Aiurea de tot.

Am uitat ce vroiam sa mai spun.

Revin mai tarziu.

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

si noi avem laringita, deci antibiotic si muulte antipiretice, am facut 41 febra simbata, era sa mor de frica
nu avem cortizon si eu nici nu i-as da, pt putinele beneficii pe care le aduce, pe linga lista lunga de probleme pe care le cauzeaza.
Multa sanatate!

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Insanatosire grabnica la bolnaviori si multa rabdare la mamici.

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu nu vreau sa va influentez in deciziile privind medicamentele, dar stiu ca nu-i de joaca cu laringitele ca, daca imi amintesc eu bine, se produce o stramtorare a cailor respiratorii si de asta e necesar cortizonul.
Altfel, ca masura de prim ajutor: abur...Pe toate caile. Eu intru pe pilot automat cand incepe latratul(de obicei in partea a doua a noptii)dus la care las apa sa curga in voie, ceai de muguri de pin (lui Alex reusesc sa-i fac si inhalatii), cratiti cu apa clocotita pe calorifer.
Sanatate multa!
Noi cica avem pe lista o faringita si un inceput de otita.
Despre excursie....doar ca mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo

Mergi la inceput