Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

cu intarziere ii spun la multi ani prietenei noastre Joanna27

sa fi sanatoasa si fericita alaturi de ai tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

noi am fost sambata seara sa admiram luminile de prin bucuresti si a fost f incantata micsunica iar duminica, de cum s-a inserat ne si tragea de manute spre usa sa mai mergem odata

tot sambata am reusit sa cumparam "dotarile" de iarna: ghetute, salopeta ski, geaca, manusi, fular + ceva treinicute, plovarele si pijamale sa avem cu ce defila la gradi ca ne-au ramas toate mici
aaa... avem si saniuta

si in rest nu am mai facut nimic decat jucat, alergat, pupacit intensiv

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

cu intarziere ii spun la multi ani prietenei noastre Joanna27

sa fi sanatoasa si fericita alaturi de ai tai.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

ma alatur si eu cu niscaiva pupici intarziati

Mergi la inceput

fetelor, cu ce mai combateti voi tusea?
noi suntem cu aceeasi tuse plina si eu m-am trezit ieri sa-i fac aerosoli cu ACC si mi-a tusit toata noaptea bine-nteles iar de la 1.30 la 4 (atunci am adormit eu) a stat treaza si cu chef de joaca; cand se linistea si speram si eu ca poate-poate adoarme , incepea sa tuseasca, o ridicam in fundulet sa nu vomite cumva si... gata... o luam de la capat cu foielile si alte-alea

Mergi la inceput

va prezint meniul de astazi:

9-Lapte cu cereale; Tartine cu unt si gem
11-Fructe asortate
12.30-Supa de pui cu galuste;Piure de cartofi cu pulpe de pui si sos de rosii; Tort de biscuiti
16-Fursecuri cu stafide;Compot de fructe

joi la pranz a avut ghiveci de legume cu pulpe de pui si a cerut si mancat si a doua portie iar vineri la ostropelul de pui a impins farfuria si pas a fost

ina - nu stiu ce sa zic cu mancarea dar poate poti incerca sa-i dai din ce bucataresti tu acum sau sa dai deoparte un pic de carne de vitel si improvizezi ceva cu legume sau doar un pireu de cartofi sau niste paste fierte cu ceva sos si-i gata masa
noi seara de exemplu mancam pireu cu cartofi fie simplu cu ceva peste sau ficatel sau amestecat cu parmezan
sau paste cu branza trecute prin blender si cat mai curgatoare (si la astea mai adaug fie spanac fie dovleac sau nimic)

Mergi la inceput

excursionistele noastre dragi hai trezitiva ca va asteptam ca pe painea calda cu istorisiri si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Ina, carnatul ca carnatul, dar pe mine moarea ma omoara, imi place de numa!

Moeciu ( o relatare ceva mai scurta, ca azi sunt mama full time - i-am dat o zi libera bonei - sa mai stau cu Gulia, ca se pare ca-mi cam duce dorul)

Locul: mie mi-a placut mult, exact ce trebuie sa insemne o pensiune de la munte, mai ales cand mergi cu copii; camere nu mari, dar calduroase, cu podele de lemn; camera noastra a avut vedere spre locul unde era cainele pensiunii, un Saint Bernard absolut superb, ceea ce a fost un mare plus, atat pentru mine, cat si pentru Andrei, ca am admirat minunea canina cu toate ocaziile)

Compania: oameni veseli, pusi pe distractie ( eu am marcat pana la final ambele seri de ras si jocuri). In prima seara m-am bucurat ca am avut si ocazia unei povesti "intre fete" (Novus, Olga, Gaza si moi, ca noi mai ramaseseram pe baricade), alt prilej de rasete pe cinste. Pe la 2.30, Gaza ii spunea tanarului ( din personal) care ramasese la datorie: "Poti sa pleci, noi mai facem doar niste poze nud, pe masa, si apoi mergem la culcare!" Va dati seama ca ala radea de se prapadea...
Despre fete ce sa va mai zic, in afara de ce stiti deja?! Novus e o minune de fata, are subiecte de discutie cu toata lumea si-i face pe toti sa se simta in largul lor, toata lumea o iubeste, nici nu se poate altfel!; pe Olga, cu cat o cunosc mai bine, cu atat o indragesc mai tare - deja mi-e dor de ea! Si pe forum i se simt bunatatea si umorul si farmecul, dar in realitate e si mai si, jur!!! ( de frumoasa nu mai zic, ca n-are rost!); Gaza e volubila si vesela ca o zvarluga, are o energie debordanta, nu se poate sa te plictisesti in tovarasia ei (cu Gazul ei fac un cuplu de zile mari, am ras cu lacrimi la povestile lor pre-maritale); Mada e pur si simplu grozava, ma omoara umorul ei subtil, amestecat exact cu doza de ironie necesara sa-l faca inegalabil( pe la patru noaptea Mada demonstra finetea mintii feminine in raport cu cea cam din topor a barbatilor...o sa va povestesc mai pe seara faza, ca merita!!!); pe Ela, desi o mai intalnisem la Sovata, pot sa zic ca acum am descoperit-o cu adevarat, ca acolo nu am prea apucat sa povestim: e o prezenta tare placuta, calma si senina; imi place mult ca e directa si cu mult umor ( cred ca asta-i una dintre trasaturile care ne leaga pe toate), la jocuri a fost mortala (bogatasul si coada de cal, pentru cunoscatori!)

Despre new-entry-uri ( pentru mine):
Monnvas e pur si simplu Monnvas: exact cum mi-o inchipuiam, asa si este, adica o prezenta pe care nu o poti trece cu vederea, desteapta- desteapta si o mama grozava, pe mine energia Chiscutei m-ar fi doborat demult! Si-i si frumoaaasa, arata ca o adolescenta...La jocuri ne-a distrus pe toti!

Saby e mult mai faina in realitate ( si-i faina tare!), draguta cu toata lumea si simpatica foc, mi se pare ca seamana cu Novus la priceperea cu care gaseste subiecte de discutie cu toata lumea. De-abia astept sa o mai intalnesc!

Gina e genul de om care emana asa o caldura sufleteasca; e calma si linistita, are multa rabdare si nu se poate sa n-o placi. Din pacate n-am stat prea mult la povesti, din motive de copii plangaciosi - si al meu, si al ei, dar de-abia astept o ocazie viitoare!

Cica asta este o relatare ceva mai scurta

...si mai am, ca n-am zis nimic despre vedetele intalnelii: ai nostri copii. Revin, cand imi da fiu-meu o pauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Acum vin doar cu multasteptatele poze, povesti mai tarziu, ca ma grabesc sa soct un pic Duracellul afara

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/181912LaMoeciuCuGhioceii?authkey=Gv1sRgCLm2-Z3Xv4Kd1AE#

Un singur lucru spun: a fost BESTIAL!!!!!!!!

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Sunt superbe pozele
Se vede ca v-ati distrat pe cinste.
Am vazut ca s-au cam speriat ghioceii de domnul MOS

INTREBARE: cine este mamica aceasta????........scuze da nu o recunosc

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Am ramas datoare cu cateva ganduri despre cineva tare drag mie: Pisik! Intalnind-o pentru a doua oara, pot sa zic ca doua sunt trasaturile care o definesc bine-bine pe Pisik a noastra: sensibilitatea si eleganta. Este atat de sufletista si de draguta, de-ti vine sa stai tot in compania ei ( pacat ca a venit doar sambata). Cat despre eleganta, nu va ganditi la cea vestimentara- desi intra si ea la socoteala!- ci la o eleganta a gesturilor, a modului de a vorbi si de a se comporta cu cei din jur si chiar de a gandi! Ce mai incolo si-ncoace: eu o iubesc pe Pisik!

Chiar vorbeam cu Novus ieri si eram amandoua de acord ca ne-am muta la Bucuresti pentru fetele astea speciale!

Simina, in poza e frumoasa de Saby!

Mergi la inceput