Barbat frumos si cu toane? Sau urat si tandru ?

Barbat frumos si cu toane? Sau urat si tandru ? | Autor: Fluffy

Link direct la acest mesaj

Fetelor cum preferati sa traiti ? Aleturi de un barbat frumos, dar cu aere si toane, sau cu un barbat urat dar tandru, atent si iubitor?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

cu al doilea evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanna spune:

Stii cum se spune "barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos decat dracul". Cu riscul de a ma repeta, eu consider ca nu frumusetea fizica conteaza, ci cea a sufletului; cu unul tandru, iubitor si intelegator, chiar daca e mai urat, desigur.
Hanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Eu prefer unul frumos si tandru, ca toane am eu destule!
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

tot eu.... chiar te intrebi serios asupra acestui subiect? nu prea pricep cum vine sa suporti un barbat cu aere si toane doar pt ca arata bine?

parere personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aba spune:

De ce sa categorisim barbatii numai asa?
Ei pot fi si frumosi, tandri, atenti si iubitori, cum atit de bine pot fi si uriti, dar cu aere!

Parerea mea e ca "socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din tirg". Caci doar toate vrem un sot frumos, harnic si cit se poate de bun...cu tot bagajul de calitati.
E - dar viata ne scoate in cale tot felul, cu calitati dar si cu defecte, ca nici noi nu sintem perfecte...
Si mai e si norocul fiecareia sa intilneasca p-al mai frumos, mai destept, mai tandru si mai...de nota 10.
Totul e sa-ti placa sa traiesti alaturi de omul tau, sa-l intelegi si el sa te inteleaga la rindul lui!

Bafta,
Camelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Nici unul din cele doua variante.

Varianta corecta in ce ma priveste: ala care ti se potriveste!!!

O saptamana buna,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Beeey fromosetea-i trecatoare....
Tandru sa fie!
Si daca e pe alese: fromos si tandru!

Adela-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Rarerea mea e ca frumusetea e trecatoare si plus de asta daca nu e respect, intelegere, iubire poti sa consideri toata afacerea o aventura.
Si inca ceva cand iubesti un barbat chiar daca e mic, gras si chel in ochii tai el va fi cel mai frumos barbat din lume!
Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Eu am fugit de barbatul frumos si l-am ales pe cel mai putin frumos. Afla ca cel urat e mai al dracului decat cel frumos, de unde asta pentru ca probabil vrea sa substituie lipsa de frumusete. "Surprizele" cu care te onoreaza te face sa ramai interzisa.

Asa ca ...... barbatul frumos de care fugim totusi uneori fiindca este in vizorul tuturor femeilor, are si sufletul frumos si cald. Este adevarat ca este amabil si atent cu femeile din cand in cand dar, sa nu uitam ca frumusetea radiaza in toate directiile si .... este normal sa ne orientam catre ea asa cum plantele (florile) se rasucesc dupa soare.

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu am mai spus-o si o mai spun...barbatii frumosi sunt pentru toate femeile...
la ce crezi ca mi-a folosit mie un barbat frumos?

MirelaV

Mergi la inceput