cu sau fara fular afara?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Noi nici nu avem fular
In general aici e destul de cald iarna, dar acum a dat un val de frig peste noi si de vreo 3 saptamani inregistram recorduri de temperatura absolute pt Florida (minus 6, minus 7 grade celsius). Ne-a prins total nepregatiti:)) nici geaca de iarna nu are, il trimit la gradinita cu doua bluze si o vestuta mai groasa si....oroare fara strampi (ciorapi) pe sub pantaloni.
I-am comandat o geaca mai groasa dar parca vad ca atunci cand ajunge se incalzeste vremea:))

Acum la subiect, fara fular din motivele expuse de fete mai sus. Tin mine si acum senzatia neplacuta pe care o aveam cand eram copil si ma obliga mama sa stau cu fularul pe gura si nas, ma sufocam si ma enerva cumplit carpa aia ce se umezea la gura.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ilinca, toata iarna in casa???? Tz, tz... .
E bine ca s-a marit aia mica si nu-ti mai merge sa chiulesti :))))))).

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

http://www.google.com/publicdata?ds=wb-wdi&met=sp_dyn_le00_in&idim=country:ROM&dl=ro&hl=ro&q=speranta+de+viata
aicisa se gaseste tabelu' cu speranta de viata, ca momentan n-am timp sa caut ceva mai documentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Nicoleta permite-mi sa-ti zic ca ma refeream strict la bebelusi..Si daca ai citit postarea mea am zis ca asta tine de opinia fiecarei mamici..eu una asa fac indiferent ca imi zice una sau alta pe aici ca se face altfel...Sin in plus cate din voi sunteti medici pe aici??? Daca ati fi fost atente eu i-am sugerat lui Angie sa se consulte cu pediatrul..el este cel mai in masura sa dea sfaturi..nu noi! Aici ne spunem parerea/opinia..si as dori asa cum eu va respect opiniile sa mi le respectati si voi..chiar daca poate n-am dreptate..oricum Angie face cum crede, voi la fel..si eu la fel...asa ca...Sarbatori Fericite!!

P.S....Cine zice ca speranta de viata e in crestere? Eu din potriva am auzit ca e in scadere..dar in fine..poate nu avem aceleasi mijloace de informare...

Oana, noi am fost la pediatru cand a dat prima zapada Gl si era frig. Cand am iesit din cab medicului, chiar el ne ajutase sa-l imbracam pe bebe mai repede ( era tarziu, vreo 9 seara, si se grabea si el acasa) si i-a pus cu mana lui fularul peste nasuc.
Deci, parerea medicului o stiam clar, insa nu strica si parerea altora...
iar acum ma astept ca denizel sa-mi zica si mie sa schimb medicul (frara suparare, doar glumesc.)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Angie.C

iar acum ma astept ca denizel sa-mi zica si mie sa schimb medicul (frara suparare, doar glumesc.)

:))

Hai, mai, ca nu-s asa exagerata :).
Dar, daca iti spune sa diversifici copilul la 4 luni (dupa ce la 2 luni ai inceput cu suc de morcov si/sau portocala) si sa pui sosete copiilor vara, da, ti-a spune sa fugi de el :).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Hai, mai, ca nu-s asa exagerata :).
Dar, daca iti spune sa diversifici copilul la 4 luni (dupa ce la 2 luni ai inceput cu suc de morcov si/sau portocala) si sa pui sosete copiilor vara, da, ti-a spune sa fugi de el :).

nu, mi-a sugerat pe la 5 luni jumate, dar nu mi-a zis cu ce sa incep. Sa fug?? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Denizel cine a inceput cu suc de morcov sau portocala la 2 luni?? Sper ca nu te referi la mine k ma confunzi sigur...Dar in fine....

Mergi la inceput

Citat:

nu, mi-a sugerat pe la 5 luni jumate, dar nu mi-a zis cu ce sa incep. Sa fug?? :))

Daca la 5 luni jumate alaptai, da, fugi!! :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Denizel cine a inceput cu suc de morcov sau portocala la 2 luni?? Sper ca nu te referi la mine k ma confunzi sigur...Dar in fine....

Oana, denizel nu zicea de tine, cu siguranta...

Mergi la inceput

Nu, Oana, nu ziceam despre tine.

Mergi la inceput