Club chic (41)
Raspunsuri - Pagina 5
rose_selavie spune:
Blueeyes mai bine lasam pe anul viitor ca nu mai e mult pana atunci oricum .
Nu Dana, eu am popularul Amethyst...ma influentezi acum cu celalalt , imi distrage atentia, e prea frumos si... ridicol de scump, cum adica 980 euro?
sali spune:
dana, nu mi-am luat ELIXIR , la tipa din uk e cam scump....iar pe esente tipul zice ca nu l-a mai gasit in stoc de cateva luni. ma gandesc si ce i-a zis vanzatoarea din berna lui rose, cum ca gata, elixir nu se mai face.
asa ca, daca sunt nevoita sa ard etapa ELIXIR , pt ca nu mai gasesc, trec la next level, adica la extractul de parfum.
http://www.dior.com/beauty/int/en/fragrance/womenfragrance/les_poisons/hypnoticpoisonsbl/y0113280/py0113280.html
primii pasi i-am si facut, adica am gasit vanzator si am luat un pret OAU! dar daca ti-l spun, ma tem ca apoi va trebui sa te omor!
sali spune:
am primit azi HYPNOTIC EAU SENSUELLE!
cum era titlul acela" Sunt timid dar ma tratez!" ?
asta e eau sensuelle-ul, e timid dar se trateaza.
adica ai impresia ca e slab dar cand colo....te ia in brate prin surprindere si ii simti muschii, doar ca acestia sunt bine ascunsi sub haine....si cand se dezbraca....gasesti acolo o poveste fara de sfarsit....
rall, am vazut ca te-a amuzat descrierea pe care i-am facut -o elixirului si versurile pe care le-am gasit .uite ce am gasit potrivit pt eau sensuelle, in acord cu descrierea de mai sus :
...UNDERNEATH YOUR CLOTHES..there's an endless story....
PS: rose, la faza cu muschii si luatul pe sus in brate nu ma refeream la VIPER!
danamiha spune:
rose, ai vazut bine pretul, tu ai macar o sansa sa-l testezi
sali, tu ar trebui sa scrii pentru o revista de specialitate. cred ca ma pun si trimit link-ul asta la cateva...
daaaa, trebuie sa-mi spui pretul, mie pretul din UK mi s-a parut ok, tot cam asa am dat eu anul trecut pe el. dar cel din Berlin l-ai vazut? ca am pus link-ul aici.
blue eyes spune:
Atat Envole cat si www.sybarites.org/2007/08/commedia-de-lalique-2007-limited-edition-perfume/" target="_blank">Commedia sunt foarte scumpe datorita ambalajului: flacoane din cristal.
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali ...UNDERNEATH YOUR CLOTHES..there's an endless story.... PS: rose, la faza cu muschii si luatul pe sus in brate nu ma refeream la VIPER! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Underneath Vipers`s clothes there`s a TIMID story....
rose_selavie spune:
Un nou Guerlain :
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/La-Petite-Robe-Noir-5454.
Aici nu a aparut inca, desi e lansat anul trecut...nu stiu daca se vinde strict in boutiqueuri Guerlain sau e disponibil si in parfumerii. Am citit ca ar fi dulce-zaharos si cu o nota de fum in el.
Sali simti si tu nota de cireasa in Eau Sensuelle sau doar eu am "vedenii oflactive" ?
manumanu spune:
RALL, tu de unde ti-ai comandat "pachetele" acelea cu mostre si sticlute?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
Fetelor, Midnight Poison a incercat cineva?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manumanu RALL, tu de unde ti-ai comandat "pachetele" acelea cu mostre si sticlute? mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
de pe ebay.uk