Club chic (41)
Raspunsuri - Pagina 4
blue eyes spune:
Apropos de Miss Dior. Acum 5 ani am cumparat Miss Dior Cherie; eram cu 5 ani mai tanara, mergea... Intre timp l-am dat fiicei mele. Ia ghiciti cu ce m-am parfumat azi si cum se simte?
Am vazut ca va faceti cate un cadou muzical. ei bine, eu am 2 in 1, doua video ale aceluiasi artist, video in care subliniata frumsetea, senzualitatea femeii.
www.youtube.com/watch?v=diYAc7gB-0A&feature=relmf" target="_blank"> video 1 si www.youtube.com/watch?v=JQ2DVwSVIIo&feature=relmfu" target="_blank">video 2; preferatul meu...
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes Apropos de Miss Dior. Acum 5 ani am cumparat Miss Dior Cherie; eram cu 5 ani mai tanara, mergea... Intre timp l-am dat fiicei mele. Ia ghiciti cu ce m-am parfumat azi si cum se simte? [ Am vazut ca va faceti cate un cadou muzical. ei bine, eu am 2 in 1, doua video ale aceluiasi artist, video in care subliniata frumsetea, senzualitatea femeii. www.youtube.com/watch?v=diYAc7gB-0A&feature=relmf" target="_blank"> video 1 si www.youtube.com/watch?v=JQ2DVwSVIIo&feature=relmfu" target="_blank">video 2; preferatul meu... Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
Cu Ma Griffe, miroase mai degraba a tulpini de flori taiate proaspat, nu a flori in sine, usor amar la inceput, se aseaza delicat pe piele si emana intreaga zi prospetime. E un parfum "consistent" fara note dulci, puternic, fara a fi agresiv si clasic, fara a fi purtat de toata lumea.
La Too Funky ma uitam ca pisica-n calendar prin anii 90, erau top modelele cele mai celebre din lume la ora aia, super fete. Din toate imi placea de Cindy si de nemtoaica aia Nadja Auermann cu picioare de 114 cm..http://www.youtube.com/watch?v=0xf62PX9TMM
blue eyes spune:
Adriana Sklenarikova Karembeu, cu 1,25 m, a depasit-o.
Mit einer Beinlänge von 1,25 Meter erhielt sie einen Eintrag im Guinness-Buch der Rekorde als das Supermodel mit den längsten Beinen.
http://de.wikipedia.org/wiki/Adriana_Karembeu
http://www.youtube.com/watch?v=hCLgF4_VkTQ&feature=related
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui blue eyes Adriana Sklenarikova Karembeu, cu 1,25 m, a depasit-o. Mit einer Beinlänge von 1,25 Meter erhielt sie einen Eintrag im Guinness-Buch der Rekorde als das Supermodel mit den längsten Beinen. http://de.wikipedia.org/wiki/Adriana_Karembeu http://www.youtube.com/watch?v=hCLgF4_VkTQ&feature=related Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
Mama mia ce picioare! Pacat ca are numai doua
sali spune:
dana, m-ai intrebat care mi place mai mult, elixir-ul sau eau sensuelle de la hypnotic...
imi place elixirul pentru puterea lui in notele de inceput ...acum cand le stiu pe amandoua, mi-e putin greu sa le mai compar, tie nu stiu cat ti-ar placea eau sensuelle, cred ca f putin spre deloc.
in sephora testerul era normal , cu pulverizator cu gat inalt si ma gandeam ce bine ar fi sa gasim si noi asa, sa scapam de afurisita pompita ....si azi am gasit asta, ar fi bine sa fie ce e in poza , mi se pare mie sau e chiar vanzatoarea de unde ai luat elixir-ul?
asa era si testerul din magazin: http://cgi.ebay.co.uk/Christian-Dior-Hypnotic-Poison-Elixir-EDP-Intense-50ml-/180601702200?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP&hash=item2a0cb34738
danamiha spune:
sali, chiar ieri am vrut sa-ti arat exact poza pusa de tine si eu am fost uimita sa vad ca e fara pomita! nu mai stiu exact de la cine l-am luat, dar am sa caut si iti spun mai tarziu.
rose, o sa ne lipsesti nu ai internet in Germania?
am verificat, eu am cumparat anul trecut pe 9 dec, dar de la un alt vanzator, acum nu are hypnoticul pe stoc.
rose, tie iti placea ANNICK GOUTAL LES NUITS D' HADRIEN? mi-ai trimis si mostra, asa retin...am vrut atunci sa-l cumpar, pentru vara, dar il avea un singur vanzator din SUA si nu livra in strainatate. El avea doar varianta EDP. Ma gandesc la el pt vara viitoare...
rose_selavie spune:
Sali cand ti-am zis ca am testat Hypnotic Poison elixir si extract de parfum,n-am specificat ca elixirul arata ca si asta de pe ebay, fara pompita.
Vanzatoarea mi-a spus ca nu se mai face deloc nici extract si nici elixir, gata, cine mai are de unde sa le ia are noroc, in parfumeria aia mai erau doar asa, ca testere.
Abia astept sa citesc diseara ce scrii despre cisterna de 100 ml Eau Sensuelle.
Dana nu peste tot voi avea net, voi intra sa va citesc daca am de undeva ocazia, ce ma fac fara voi...sunt obisnuita la prima ora, dupa ce ii dau papa lui Mara si isi face nanicul de dimineata, sa vin cu cafeaua langa calculator si sa deschid intai forumul, de parca sunt un bursier care-si verifica actiunile
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui danamiha [ rose, tie iti placea ANNICK GOUTAL LES NUITS D' HADRIEN? mi-ai trimis si mostra, asa retin...am vrut atunci sa-l cumpar, pentru vara, dar il avea un singur vanzator din SUA si nu livra in strainatate. El avea doar varianta EDP. Ma gandesc la el pt vara viitoare... |
Da, asta imi place mai mult decat Eau d`Hadrien ( care mi se pare prea usor si amarui).
Les Nuits mi se pare ca are note de portocala coapta si e mai cald, mai rotund si placut pe piele.
Ca parfum pt vara e minunat. Interesant e si Mandragore, tot pt zile calduroase, seamana un pic cu Prada Tendre, nu stiu daca asta te-ar atrage, dar iti trimit sa vezi.
blue eyes spune:
Rose, imi pare rau, dar nu ajung sa-ti trimit plicul pana pe 23. Ieri nu aveam pliculete de plastic, incepand de azi nu mai am timp...
In pauza de Craciun o sa am mai mult timp.
danamiha spune:
rose, acest www.ausliebezumduft.de/lalique-envol-edition-limitee.html?_store=english&_from_store=default" target="_blank">Lalique ti-ai comandat?
tot cautand pe internet dupa haine vintage, am fost placut surprinsa sa vad ce mult se poarta rochiile de brocart la noi, cel putin cam toate cele mai dragute am vazut ca sunt vandute. de cele de catifea si dantela nici nu mai vorbesc...se gasesc din ce in ce mai greu lucrui vintage frumoase, dar cred ca e si normal...
(la fel si de pe ebay).
rose, stiu ca tie iti plac, cand ai timp uite unde poti butona
:
www.vintageboutique.ro/" target="_blank">aici am inteles ca in primele 15 minute sunt rezervate cele mai frumoase lucruri, eu mereu imi amintesc dupa...
aici am citit lucruri interesante.
sali, ai comandat elixirul?