Club chic (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

rose pune mi un link si mie cu lalique clasic sa vad si eu la car te referi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

rose pune mi un link si mie cu lalique clasic sa vad si eu la car te referi .

Lalique clasic e numai unul:

http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-2540.html

si aici:

http://cgi.ebay.co.uk/LALIQUE-Eau-Parfum-Ladies-Perfume-100ml-Brand-NEW-/110634627257?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP&hash=item19c25670b9#ht_500wt_922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, ia uitati ce am gasit http://cgi.ebay.co.uk/SHALIMAR-GUERLAIN-LIGHT-2-5-oz-Eau-Toilette-Spray-/350249201616?pt=fragrance&hash=item518c7aafd0 ...Shalimar light
sau
http://cgi.ebay.co.uk/SHALIMARLIGHT-WOMEN-2-5-FL-oz-Eau-Toilette-Spray-/120441933592?pt=fragrance&hash=item1c0ae60f18

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Ok, am revenit

Eu nu am prejudecati legate de Avon, ba chiar ma mandresc cu colectia de Passion Dance: http://i54.tinypic.com/20fxq88.jpg (nici macar completa, sticlele din liceu nu le mai am) Nu stiu daca Rare Pearls se mai face, eu am doar vreo 20-30ml, dar din mostre de cate 1ml, luate pt 1 lira de pe ebay

Eau de Vers....s, era, da - Bal a Versailles, parfumul preferat al lui Michael Jackson E intr-adevar foarte tare si nu il pot purta decat rareori dar pentru mine e special. Am avut si o sticluta mini (pe langa cea de 100ml), care a cazut pe birou si s-a spart. Doua saptamani camera a mirosit DIVIN, vanilat, cald, o nebunie. Cea mai fina aromaterapie posibila Si pe mine e ok, dar are nevoie de 2-3 ore bune ca sa se aseze si sa poata fi purtabil Oricum, daca l-as fi mirosit pe MJ sunt sigura ca l-as fi adorat si probabil as fi dat in.. boala vacii nebune

Angel Lily da, e cel din imaginea data de tine Rose si clar, e foaarte placut. Pana n-ai zis tu ca ar fi extrem de dulce nu mi s-a parut, acum insa da, vad ce zici tu acolo de ridicol

Black Phoenix Alchemy Lab are o serie de mai multe amestecuri, eu am doar 3 sticlute, blendul trimis tie este Ouija:
"Lush parlor rooms draped in thick velvets and gilded in gold, unearthly whispering in the distance, fleeting flashes of wraithlike figures rushing just outside your vision, the chill of a phantom presence brushing by your cheek, the inscrutable knowledge that disembodied eyes are peering at you from darkened corners? this is the essence of Victorian-era spiritualism: rosewood, oak and teak notes with wispy blue lilac, tea rose, dried white rose and ethereal osmanthus."

Imi plac povestile astea, descrierile gothice de le au, le fac sa aiba un aer aparte. Sincer, nici eu nu gasesc ocazii pentru a le purta, dar le tin aici langa mine si le mai miros din cand in cand . Toate trei sticlutele sunt luate de pe ebay.

Rose Absolue a fost... pentru o rose absoluta

Escada Signature e parfumul meu de 'party'. Il asociez instant cu asta, imi place mult.

Ma intrebai pe PM daca am versiuni mari sau mici. Din ce ti-am trimis, majoritatea mari. Lalique-urile sunt mici

Uh, cat m-am intins

Mergi la inceput

teo, mie imi place muuult White Patchouli, dar vad ca is cam singura pe aici, deci nu stiu daca ti-ar placea. Vrei sa iti trimit sa vezi cum e?

Eau de Sisley 2 ai mirosit, stii cum e? Sunt destul de asemanatoare (pentru nasul meu, cel putin).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

teo, mie imi place muuult White Patchouli, dar vad ca is cam singura pe aici, deci nu stiu daca ti-ar placea. Vrei sa iti trimit sa vezi cum e?

Eau de Sisley 2 ai mirosit, stii cum e? Sunt destul de asemanatoare (pentru nasul meu, cel putin).

daaaaaaaaa poti sa mi trimiti !
iti dai seama ca nici black orchid nu l-am mirosit inainte si cu el cam tot singura sunt si eu pe aici ...nici boudoir nu vrea nimeni ...

acum o sa o ajung pe sali din urma cu cumparaturile de pe ebay... tot ma gandesc cum e cu cardul la congelator.

imi placea eau de soir de la sisley ! nu stiu cum e eau de sisley 2, soir de lune nu m-a cucerit mie mi-a mirosit ca in cabinetul ""carinei ""

Mergi la inceput

Pai sa-mi trimiti adresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

si eu sunt f curioasa cum e Tom F. WHITE P.
e posibil sa mi sting curiozitatea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Deocamdata din cat le-am testat, nici Black Orchid si nici White Patchouli nu sunt pt mine. Black O. e prea aspru-dur-unisex, miroase prea multe ore a pasta de barberit....asta imi evoca, o frizerie, pamatuf, briceag (pt ca e si "taios" mirosul lui). Asta e Black Orchid pt mine, si abia dupa cateva ore se modifica in ceva mai dulce si oarecum feminin. White Patchouli seamana mult cu el, dar are bineinteles in plus si patchouli ...adica exact nota predominanta din Angel.
In ambele cazuri sticlele lor imi plac mult de tot, amintesc de liniile din designul anilor `60.

Teo Sisley 2 e apa de toaleta si e "green", de vara, cam usurel, miroase a ierburi si ghimbir, ti-l recomand daca...vrei sa-ti schimbi radical gusturile in parfumuri. E total altceva decat porti tu in prezent. Ar trebui sa-l incerci, si pe White Patchouli la fel.

Rall parfumurile Black Phoenix sunt exemplul cel mai elocvent ca nu frumusetea exterioara conteaza. Cine s-ar fi gandit ca intr-o sticla de genul "ulei esential de lavanda" se poate ascunde asa o potiune magica?

Mergi la inceput

Sali, sigur, trimite-mi adresa

Rose, eu spuneam de Eau Sisley 2 ca seamana cu White Patchouli. Sunt surori bune, si la cum miros si la rezistenta. Hm, si tu spui ca asta e de vara si usor dar WP e greu si nu-ti place. Pe undeva e o confuzie

Am mai nimerit un pret de nimic si mi-am mai cumparat un Midnight Poison, de data asta de 50ml. Speram ca poate asta nou ar tine mai mult pe mine, mai ales dupa ce am auzit povestea "Otravitului de la miezul noptii" Dar nu se lipeste de mine si pace Ori mi-am bulit nasu'

Mergi la inceput