dragi burticute, am si eu o intrebare la voi: ieri am fost la eco de trim 2, si la cele 21 de sapt de sarcina, placenta mea este gradul 2 de maturizare, grosime 29 mm; sunt destul de ingrijorata, eu cred ca este cam mult totusi; la control merg saptamana viitoare, si m-am gandit sa sa va intreb pe voi, ce stiti, e ok, sau deja e imbatranita? valoarea IR-urilor e buna, bb e dezvoltat normal, si totusi...
sarcina usoara va doresc
eu nu mi-as face griji in locul tau. si mie, la eco de 21 de sapt mi-a zis dr Adrian Pop ca am placenta matura de grad II-III, lucru confirmat o sapt mai tarziu si de dr mea. totusi, bebe se dezvolta bine, misca, arata normal...mai fa o eco peste o luna si vezi ce mai zic dr.
am o prietena careia i s-a zis exact la fel ca la mine, si are fetita absolut ok!
Gabi+24
placenta previa centrala
adialex: am fost si eu ieri la eco si am intrebat exact despre gradul de maturizare al palcentei. dr mi-a explicat ca pe la jumatatea sarcinii placenta trebuie sa aiba grad de maturizare 1-2, mai mult spre doi pentru ca per total pana la sfrasit trebuie sa ajunga la gradul 3. deci esti numai bine acum, asa ca stai linistita. daca era ceva oricum ti-ar fi spus si dr. nu-ti face griji.
22+